A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

7016 Fehér Pergola Fafesték 1 l

FESTÉKBÁZIS
8.059 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 8.059,00 Ft/liter
Cikkszám: 3456-1
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
A FACTOR PERGOLA KÜLTÉRI FAFESTÉK a felületen rugalmas , gumis tapintású filmet képez, követi a faszerkezetek mozgását, nem reped meg . A színezésére használt pigmentek a természetben előforduló szervetlen ásványi oxidok, melyek nem fakulnak ki és védenek a nap káros sugarai ellen. Nedves, dörzsálló. Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fában lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, így a festék nem pereg le.
Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
A termék kiszereléseinformation_mark
8.059 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás: A FACTOR Pergola Fafesték kimondottan a kültéri faszerkezetek tartós időjárásálló védelmét szolgálja. Dekoratív, a natúr fa struktúráját meghagyva kiemeli a fa természetes szépségét. Fedőfestékként rendkívül jól tapad régi, megkopott, festett felületeken is. A festék könnyen felhordható, sűrű állagú, cseppmentesen eldolgozható. Alkalmas minden hazánkban előforduló puha és keményfa festésére. A juhar színt színfordítóként használva és FACTOR Aqua Akril Vastaglazúrral átfestve, a sötét színű felületeket felfrissíthetjük tetszőleges világosabb színekre. A FACTOR Pergola Fafesték akár 5 éven keresztül tartós bevonatot biztosít átfestés nélkül, az előnyös tulajdonságainak köszönhetően:

  • Core-Shell emulziójának köszönhetően rugalmas filmet képez a felületen, amely gumis tapintású, így a faszerkezetek mozgását követi, és nem reped meg.

  • Színező pigmentek a természetben előforduló ásványi oxidok, melyek nem fakulnak ki és védenek a nap káros sugarai ellen.

  • Nedves dörzsálló, MSZ EN ISO11998:2006 szerint I. osztályú

  • Páraáteresztő tulajdonságának köszönhetően a fába lévő nedvesség a festékrétegen át el tud távozni, így a festék nem pereg le.

FACTOR Pergola Fafestéket felhasználhatjuk, pergolák, zsalugáterek, játszóterek, kerítések, széldeszkák/stablondeszkák valamint faházak, stégek, teraszburkolatok, méhkaptárak és mindenfajta fa használati tárgyak festésére. A fafelületek mellett a különböző fém szerkezeti és rögzítő elemek is átfesthetőek ezzel a festékkel. Acél szerkezeti elemek esetén a COROR Rapid Korróziógátlóval alapozzuk a felületet.

Előkészítés: A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el. Festett felületeket festés előtt csiszolással érdesítsük, majd portalanítsuk, zsírtalanítsuk. (A régi festett felületekre rárakodott szennyeződések zsírosak, azokat a csiszoló csak elmaszatolja, de el nem távolítja, a vizes bázisú festékek nem tapadnak jól a zsíros felületekhez). Natúr fafelületeket csiszoljuk meg, majd portalanítsuk. FACTOR Pergola Fafestékünk páraáteresztő így a fából, a vízben oldódó természetes pigmentanyagok vagy egyéb szennyeződések a festékrétegen keresztül a festett felületre kicsapódhatnak. Ezt elkerülhetjük, ha impregnáljuk a fát alapozás előtt, oldószeres fakonzerváló alapozóval. A régi száraz porózus, valamint a festett, repedezett felületek alapozását 1:2 arányban vízzel hígított FACTOR Pergola Fafesték felhasználásával, intenzív
nyomó-ecsetelő mozdulatokkal végezze el. Mártott technikát is alkalmazhatunk, ezáltal a fa mélyebb szerkezetét is meg tudjuk erősíteni. A fa felületén lévő repedéseket az alapozás után tömíthetjük, a FACTOR Pergola Fafestékek többszöri átfestésével.

Felhasználás: A munkálatokat csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete max. 25 °C lehet! FACTOR Pergola Fafestéket alaposan keverjük fel, majd az előkészített felületre hordjuk fel két-három rétegben ecsettel, hengerrel. A festékrétegek felvitele között legalább 2-4 óra száradási időt kell biztosítani. A termék felhasználásra kész, hígítása nem szükséges, de lehetséges, maximum 5% víz hozzáadásával. Felhívjuk figyelmét, hogy festékünk sok kötőanyagot és kevés töltőanyagot tartalmaz, így nagyon vékony rétegben is felhordható. Figyeljünk arra, hogy a kiszámolt festékmennyiség felkerüljön a felületre, mert így lesz tartós a bevonat. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltse le a Műszaki és a Biztonságtechnikai adatlapokat a www.festekbazis.hu oldalról!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!