Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapéta kereső

Gyártó
Stílus
Kollekcióinformation_mark
Minta
Anyaginformation_mark
Színárnyalatok
A tapéta moshatósága
A tapéta illesztése
 

Úgy fest, hogy a legjobb helyen jársz!

Ha festésben, felújításban gondolkodsz! Na, de miért is?

Azért hoztuk létre webáruházunkat, hogy ne őrülj bele a rengeteg termékbe, de találj meg mindent, amire Neked egy felújítás során szükséged lehet.
A vásárlás ne egy rémálom legyen, hanem egy örömtánc, amivel pikk-pakk végzel.

Tehát ez nem egy kommersz webáruház! 

Pontosan tudjuk, hogy mivel jár egy felújítás, legyen szó egy szoba festéséről, vagy akár egy komplett ház felújításáról!
Tudom, hogy alig várod a pillanatot, hogy vége legyen!

Ahhoz, hogy minél hamarabb befejezd, és a végeredménnyel is elégedett legyél, nálunk a legjobb helyen jársz.

Festési praktikák, Színspirációk

Mit kell tudni az önterülő aljzatkiegyenlítő anyagszükségletről?
Mit kell tudni az önterülő aljzatkiegyenlítő anyagszükségletről?

A lakásfelújítás során sok esetben sor kerül a padlóburkolat cseréjére is, melynek kapcsán felmerülhet egy dilemma az önterülő aljzatkiegyenlítő anyagszükségletével kapcsolatosan. 

Mennyi aljzatkiegyenlítőt használjunk a legoptimálisabb végeredmény elérése érdekében? Hangzik a kérdés, amire bizony választ kell találnunk, mielőtt nekiállunk a munkának, hiszen a szükségletnek megfelelően tudunk gondoskodni a megfelelő mennyiségű anyag beszerzéséről. 

Ne aggódj, ha erre a kérdésre még nem találtad meg a választ, ebben a cikkünkben ugyanis összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat. Ígérjük, miután az írásunk végére érsz azt is tudni fogod, hogy egy 5 négyzetméteres helyiség esetén mennyi aljzatkiegyenlítőt kell beszerezned.

Mélyalapozó száradási idő - avagy mennyit kell várnunk a felvitelt követően?
Mélyalapozó száradási idő - avagy mennyit kell várnunk a felvitelt követően?

Annak érdekében, hogy a falfestés az igényeinknek megfelelően valósuljon meg, és elégedettek legyünk a végeredménnyel, nélkülözhetetlen a mélyalapozó használata. Ezzel kapcsolatban van egy fontos téma, amiről nem árt beszélni: a mélyalapozó száradási idő fontos kérdés abból a szempontból, hogy mikor haladhatunk tovább a munkával. 

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem várják meg, míg teljesen megszárad, hanem előtte elkezdik felvinni a festéket a falfelületre. Ez azonban nem szerencsés, ha ugyanis nem szárad meg, akkor nem tudja megfelelően betölteni a szerepét.

Mindenekelőtt arra kell törekedni, hogy egy magas minőségű mélyalapozóval dolgozzunk, ugyanis ez is sokat nyom a latba. Annak felvitele után pedig már csak egy dolgunk van: türelmesen kivárni a száradási időt. Mennyi is az pontosan? Mai cikkünkben többek között erre is válaszolunk.

A nemesvakolat festése megspórolható, mutatjuk, hogyan!
A nemesvakolat festése megspórolható, mutatjuk, hogyan!

Ha arra törekszünk, hogy az otthonunk teljes mértékben megfeleljen az elképzeléseinknek, akkor természetesen nemcsak a belső terek, hanem a külső megjelenés kialakítására is összpontosítani kell. Sokan azt gondolják, hogy ehhez a nemesvakolat festése is hozzátartozik. 

Ebben nagy szerepet játszanak a homlokzat tulajdonságai, jellemzői. Elvégre az meglehetősen nagy kiterjedésű, így nagymértékben meghatározza azt, hogy az otthonunk hogyan néz ki kívülről.

A homlokzatot könnyen dekoratívvá tehetjük a minőségi nemesvakolatok használatával, melyek ráadásul nemcsak szebbé teszik, hanem a megfelelő védelmet is biztosítják számára, ami legalább ennyire fontos.

Forgalmazott márkáink