Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapéta kereső

Gyártó
Stílus
Kollekcióinformation_mark
Minta
Anyaginformation_mark
Színárnyalatok
A tapéta moshatósága
A tapéta illesztése
 

Úgy fest, hogy a legjobb helyen jársz!

Ha festésben, felújításban gondolkodsz! Na, de miért is?

Azért hoztuk létre webáruházunkat, hogy ne őrülj bele a rengeteg termékbe, de találj meg mindent, amire Neked egy felújítás során szükséged lehet.
A vásárlás ne egy rémálom legyen, hanem egy örömtánc, amivel pikk-pakk végzel.

Tehát ez nem egy kommersz webáruház! 

Pontosan tudjuk, hogy mivel jár egy felújítás, legyen szó egy szoba festéséről, vagy akár egy komplett ház felújításáról!
Tudom, hogy alig várod a pillanatot, hogy vége legyen!

Ahhoz, hogy minél hamarabb befejezd, és a végeredménnyel is elégedett legyél, nálunk a legjobb helyen jársz.

Festési praktikák, Színspirációk

A megfelelő beltéri falfesték színek kiválasztása
A megfelelő beltéri falfesték színek kiválasztása

Könnyen előfordulhat, hogy a falakon lévő színeket egy idő után megunjuk, és úgy döntünk, hogy átfestjük őket. Ilyenkor azonban nagyon fontos, hogy tudatosan válasszuk ki a beltéri falfesték színeket, azok ugyanis nagymértékben befolyásolhatják az otthonunk hangulatát, kényelmét.

Mivel mindannyiunknak más az ízlése, ezért teljesen egyéni, hogy milyen árnyalatok jöhetnek egyáltalán szóba. Ugyanakkor van néhány íratlan szabály, amit nem árt szem előtt tartanunk, ha nem szeretnénk mellényúlni a színválasztáskor.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen szempontokat érdemes figyelned, amikor a megfelelő színes falfestékek után kutatsz, akkor tarts velünk! Ebben az írásunkban ugyanis sok hasznos információt osztunk meg a témában.
 

8 alapvető hiba aljzatkiegyenlítő használatakor, amit ne kövess el!
8 alapvető hiba aljzatkiegyenlítő használatakor, amit ne kövess el!
Amikor valamelyik helyiség padlóján burkolatot szeretnénk kialakítani, akkor ahhoz sok esetben nélkülözhetetlen az aljzatkiegyenlítő, azzal ugyanis szépen ki tudjuk egyenesíteni a talajt. Sajnos azonban van 8 alapvető hiba az aljzatkiegyenlítő használatakor, amit nagyon sokan elkövetnek, emiatt pedig nem lesz tökéletes a végeredmény. Lássuk, hogy mik ezek!
Fafelületek védelme lazúrfestékkel
Fafelületek védelme lazúrfestékkel

A fából készült bútorok és egyéb lakberendezési tárgyak remekül mutatnak a lakáson belül és azon kívül is. Nagyon oda kell figyelnünk azonban a védelmükre, amit a lazúrfestékek használatával tudunk megtenni.

A lazúrozás lényegében nem más, mint egy speciális eljárás, ami a fafelületek hatékony védelmét szolgálja. A fa a felhasználást követően is élő anyag marad és a külső tényezők hatására könnyen tönkremehet.

Ebben a bejegyzésünkben egy kicsit részletesebben is kibontjuk ezt a témát. Először is elmondjuk, hogy miért annyira fontos a fafelületek védelme, utána pedig fafestéshez való lazúrfestékek típusairól is szó lesz. Végül pedig az is kiderül, hogy mire kell figyelni a használatuk során.
 

Forgalmazott márkáink