Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapéta kereső

Gyártó
Stílus
Kollekcióinformation_mark
Minta
Anyaginformation_mark
Színárnyalatok
A tapéta moshatósága
A tapéta illesztése
 

Úgy fest, hogy a legjobb helyen jársz!

Ha festésben, felújításban gondolkodsz! Na, de miért is?

Azért hoztuk létre webáruházunkat, hogy ne őrülj bele a rengeteg termékbe, de találj meg mindent, amire Neked egy felújítás során szükséged lehet.
A vásárlás ne egy rémálom legyen, hanem egy örömtánc, amivel pikk-pakk végzel.

Tehát ez nem egy kommersz webáruház! 

Pontosan tudjuk, hogy mivel jár egy felújítás, legyen szó egy szoba festéséről, vagy akár egy komplett ház felújításáról!
Tudom, hogy alig várod a pillanatot, hogy vége legyen!

Ahhoz, hogy minél hamarabb befejezd, és a végeredménnyel is elégedett legyél, nálunk a legjobb helyen jársz.

Festési praktikák, Színspirációk

A kenhető vízszigetelést neked is érdemes kipróbálni!
A kenhető vízszigetelést neked is érdemes kipróbálni!

A lakásfelújítás során szükség lehet arra, hogy a felületeket megóvjuk a víztől és annak negatív hatásaitól. Erre remek alternatíva lehet a kenhető vízszigetelés, amit nagyon sokoldalúan, kültéren és beltéren is lehet használni. 

Legyen szó a fürdőszoba vagy a terasz felújításáról, ez a vízszigetelési eljárás hatékony megoldást kínálhat. Sőt, bizonyos termékek még akár a lapos tetők önálló vízzáró szigetelésére, illetve ponyvák, napernyők, kerti sátrak felújítására is alkalmasak. 

A kenhető vízszigeteléseket az alapozó festékek termékkategóriában találod, de ha rendelés előtt egy kicsit többet is szeretnél tudni ezekről a termékekről, akkor tarts velünk, ebben az írásunkban ugyanis górcső alá vesszük őket.

Tisztasági festés házilag? Lehetséges!
Tisztasági festés házilag? Lehetséges!

Ahhoz, hogy otthonunkban maradéktalanul komfortosan érezzük magunkat, időnként szükség lehet a falak átfestésére, melynek kapcsán gyakran felmerül a kérdés, hogy a tisztasági festés házilag is megvalósítható-e? A válasz az, hogy igen!

A falak átfestése nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy másik színt kell választanunk. Amennyiben meg vagyunk elégedve az árnyalattal, akkor lefesthetjük ugyanazzal a színnel, amit akár házilag is megtehetünk, ha van hozzá kedvünk, kézügyességünk és felszerelésünk - ez utóbbit be tudod szerezni nálunk.

Ebben a témában fogunk egy kicsit jobban elmerülni a mostani cikkünkben, így ha épp aktuális számodra, akkor mindenképp tarts velünk!

Miért használjunk mélyalapozót falfestés előtt?
Miért használjunk mélyalapozót falfestés előtt?

Amikor belevágunk az otthonunk felújításába, akkor előbb vagy utóbb a falak festésére is sor kerül. Mielőtt azonban nekiállnánk a munkának, alaposan elő kell készíteni a felületet, ezzel kapcsolatban pedig gyakran felmerül a kérdés, hogy miért használjunk mélyalapozót?

Nem vitás, hogy a festeni kívánt falakról alaposan el kell távolítani a port, illetve az egyéb szennyeződéseket. Sőt, ha korábban volt már festve vagy tapétázva, akkor amennyire ez lehetséges, az alapanyag maradványait is el kell tüntetnünk a felületről. 

A falra való alapozók használatával kapcsolatban azonban sokan nem ennyire magabiztosak, így hát mindenképpen érdemes kicsit jobban is beleásnunk magunkat ebbe a témába, ha az elképzelésünknek megfelelő végeredményre törekszünk.

Forgalmazott márkáink