A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

A Héra festékkel nem lehet mellélőni!

A Héra festékkel nem lehet mellélőni!

Akár egy lakást nézünk, akár egy családi házat, számtalan olyan eset van, amikor különböző fajtájú festékekre lesz szükség, és ilyenkor jó, ha kéznél van egy olyan univerzális és megbízható márka, mint a Héra. Ugyanis bőven nem olyan egyszerű a kérdés, hogy van egy fajta festék, amelyhez csak a megfelelő színt kell kiválasztani, hanem ennél sokkal bonyolultabb. Egy falra is mehet többféle festék, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni, mit szeretnénk megelőzni, vagy éppen milyen konkrét problémát szeretnénk megoldani vele.

Szerencsére a Héra már hosszú évtizedek óta az otthonteremtők, az otthont csinosítók szolgálatában áll, így bátran ki merjük jelenteni, hogy szinte már-már tökélyre sikerült fejleszteni a festékeiket. Persze rendkívül sok múlik az alapozáson és a festés közben használt eszközökön, de a lényeg mégis a festéken magán van, éppen ezért mai blogbejegyzésünket a méltán népszerű Héra falfestékeknek szenteljük.

Milyen Héra festékek közül tudunk választani?

Számos opciót találhatsz a beltéri festékek kategóriában, és ahogy látni fogod, mindegyik más feladatot lát el, más funkciót tölt be. Nézzük csak meg, milyen esetekben lehet a segítségedre egy prémiumminőségű Héra festék!

  • A fehér falfestékek változatlanul rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, nem csupán azért, mert a közintézményeket, irodákat fehér színnel kell lefesteni, hanem mert ez a letisztultság, az egyszerűség, az átláthatóság színe, így egyre több, a minimalizmus jegyében élő ember választja ezt az alapszínt.
  • A mosható falfesték igen nagy találmány, hiszen többek között a kisállatokat bent tartó vagy éppen a kisgyermekes családok számára is megkönnyíti a mindennapi életet. A vékony filmréteg bevonatot képez a szín felett, így maga a szín nem károsul, ha esetleg az apró mancsok vagy a temperás kezecskék végig is simítják. 
  • A lég- és páraáteresztő festékek nem pusztán esztétikai célokat szolgálnak, hanem az egészséges lakóklíma kialakításában is hatalmas szerepet játszanak. A hőhíd kialakulásának elkerülésére kiváló választás lehet akár az 1 literes légáteresztő Héra falfesték, amelyet felvive is képes lesz a fal lélegezni.
  • Hasonlóan lényeges változat a penészgátló festék, amely a penészedésnek szab gátat az olyan tipikus, a penész veszélyének kitett helyeken, mint a fürdőszoba, a konyha vagy épp a pince.
  • A színes falfestékek pazar színkavalkádjában garantáltan elvész mindenki, ember legyen a talpán, aki választani képes.
  • Választhatunk akár színezőpasztát is, amennyiben rutinos festők és felújítók vagyunk.

Mérjük fel a helyzetet minél alaposabban!

Ahhoz, hogy fentiek közül ki tudjuk választani a tökéletes darabot, valóban alaposan ismernünk kell a festékek kínálatát, valamint tudnunk kell azt is, hogy pontosan mire keresünk megoldást.

Ehhez fel kell mérni a falak állapotát és anyagát, valamint azt is, hogy kik fognak élni a falak között: olyan felnőttek, akik tudnak rá vigyázni, vagy támaszt kereső totyogók, esetleg vidáman ugrabugráló kutyusok!

Merjünk tanácsot kérni!

Nem minden nap történik az, hogy az ember falat fest, sőt, nagyon sokan életükben csupán egyszer-kétszer vetemednek ilyen jellegű kalandra. Éppen ezért nem szégyen tanácsot kérni, hiszen ha nem szakemberrel végeztetjük el az ilyen jellegű munkákat, akkor bizony fel kell magunkat vértezni némi szakmai tudással. 

Ám mivel egy különálló szakmát bizonyosan nem fogunk tudni kitanulni, így marad az, hogy festékszaküzletek szakértelemmel megáldott eladóinak a segítségére bízzuk magunkat. Ezt teszik vásárlóink nálunk is, akár az online felületen is, így ha kérdés merülne fel, az elérhetőségeinken megtalál minket bárki!