Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alapozó festék falra

A felújítási munkák során sok esetben szükség lehet a festésre, amikor át akarjuk színezni a felületeket, bútorokat. A tökéletes végeredmény érdekében azonban az alapozásról, illetve a felületkezelésről sem feledkezhetünk el. Az alapozó festékek és impregnálók ebben segítenek.

Ezek is fontos lépések, hogy végül minden felület kellőképpen dekoratív és tartós legyen. Még akkor is, ha valamilyen külső hatás éri őket. Számolnunk kell ugyanis azzal, hogy az anyagok különböző módon reagálnak az időjárási elemekre, illetve más tényezőkre is. Ebből kifolyólag mindegyiket egyedileg kell védeni, és megfelelő módon kell kezelni őket. 

Rendezés:

A webshopunk kínálatát már a kezdetektől fogva úgy alakítjuk, hogy minden szükséges termék rendelkezésre álljon a felújítási munkákhoz. A festés az egyik legfontosabb tevékenység ilyenkor, amire nem csak akkor lehet szükség, amikor meg akarjuk változtatni a felületek színét. A beltéri festékek között az alapozó termékeket is megtalálod, amikkel egy világosabb és egységesebb színt tudsz elérni. Ha erre fested rá az általad választott árnyalatot, akkor sokkal szebb, telítettebb eredményt kapsz. 

 

Ezek mellett pedig ott vannak az impregnálók is, amiknek használatával meg tudjuk óvni a felületeket. Például vízállóvá vagy tűzállóvá tudjuk tenni őket, és azt is el tudjuk érni, hogy kevésbé koszolódjanak. Ezeket a termékeinket az “Alapozó festékek és impregnálók” kategóriába gyűjtöttük össze. 

 

Milyen alapozó festékek és impregnálók forgalmazásával foglalkozunk?

 

Mi kizárólag olyan termékeket kínálunk a vásárlóinknak, amik magas minőségű összetevőkből készülnek. Ebből kifolyólag könnyen lehet felkenni őket a felületre, és tartós eredményt lehet elérni velük. Ami a márkákat illeti, a Trilak, a Polifabre, illetve a Valmor termékeit forgalmazzuk.

 

Az alapozó festékek között vannak diszperziós és hídképző változatok is. A diszperziós mélyalapozókat kültéren és beltéren is lehet használni, sőt, még a homlokzatfestékek alatt is nagyon jól működnek. Kiegyenlítik a fal nedvszívó képességét, lekötik a festendő felületen a port, és kiváló tapadást biztosítanak a festékeknek. 

 

A hídképző alapozó festékek remek választásnak bizonyulnak a korlátozott tapadóképességű falakra. Az alapozás után ugyanis könnyen be tudjuk festeni őket a kívánt árnyalattal. Ezeket a termékeket nemcsak falfelületre, hanem csempére, üvegre, kerámiára, sőt, még alumíniumra és acélra is lehet használni.

 

Hogyan találhatsz rá a leggyorsabban a keresett termékekre?

 

Ha konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor célszerű használnod a keresőt. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt találod azokat az adatokat, amiket be tudsz állítani. Ez esetben a rendszer a beállítások szerint listázza ki neked a releváns termékeket.

 

Először is ki tudod választani az alapozó festékek és impregnálók kiszerelését. Az 1 literes termékektől egészen a 10 literesekig tudsz választani. Majd azt is meg tudod adni, hogy melyik gyártó termékeit szeretnéd látni. Végül pedig a csúszka két végének állításával meg tudod adni az ideális ár intervallumot is. Bal oldalt a minimum, jobb oldalt pedig a maximum összeget tudod kiválasztani. 

 

Hol találod a legfontosabb információkat?

 

Ha bővebben is tájékozódnál valamelyik termékről, akkor kattints a nevére vagy a fotójára! Így azonnal eljutsz a termékadatlapra, ahol minden fontos adatot és jellemzőt feltüntettünk. A részletes leírásból megtudhatod, hogy pontosan hol és hogyan tudod használni. Emellett pedig arról is tájékozódhatsz, hogy milyen előnyökkel szolgál számodra a használata. Ezek után pedig könnyen el tudod dönteni, hogy arra a termékre van-e szükséged vagy keresgélj még tovább.