A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Magnat Kerámiafesték észak gyöngye 5l foltálló beltéri matt CM14

ŚNIEżKA
17.099 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 3.419,80 Ft/liter
Cikkszám: 4025-62
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 23.

Magnat Kerámiafesték, mely ellenáll nyomoknak és karcolásoknak, lemosásnak és súrolásnak, és az intenzív használatnak.

Alkalmazható fa, fa eredetű és fém beltéri felületek festéséhez.
Lakóhelyiségekben, egészségügyi létesítményekben, illetve oktatási intézményekben javasolt a használata, valamint olyan helyiségekben, melyekben rendeltetés szerint élelmiszerek kerülnek raktározásra (a festékkel való közvetlen érintkezés nélkül).
Garancia: foltállósági vagy pénzvisszafizetési garancia.


 

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
Válassz színt beltéri falfestékeink közülinformation_mark
A termék kiszereléseinformation_mark
17.099 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK a cement, cement-mész, gipsz, gipsz-karton alapú falak és plafonok, valamint üvegszálas tapéták dekoratív-védő festéséhez alkalmazandó. Ugyanakkor alkalmazható fa, fa eredetű és fém beltéri felületek festéséhez.
Lakóhelyiségekben, egészségügyi létesítményekben, illetve oktatási intézményekben javasolt a használata, valamint olyan helyiségekben, melyekben rendeltetés szerint élelmiszerek kerülnek raktározásra (a festékkel való közvetlen érintkezés nélkül).

ALKALMAZÁS:

A MAGNAT KERÁMIAFESTÉK a cement, cement-mész, gipsz, gipsz-karton alapú falak és plafonok, valamint üvegszálas tapéták dekoratív-védő festéséhez alkalmazandó. Ugyanakkor alkalmazható fa, fa eredetű és fém beltéri felületek festéséhez. Lakóhelyiségekben, egészségügyi létesítményekben, illetve oktatási intézményekben javasolt a használata, valamint olyan helyiségekben, melyekben rendeltetés szerint élelmiszerek kerülnek raktározásra (a festékkel való közvetlen érintkezés nélkül).

FELHASZNÁLÁS:

Előkészítés: a festésre szánt felületet elő kell készíteni. Tartósnak, száraznak, tisztának, por-, zsír- és rozsdamentesnek kell lennie. Az új, glettelt vagy a nagyon intenzív színű felületeket a megfelelő alapozó alkalmazásával kell előkészíteni, majd a MAGNAT PRIMER alapozó festékkel befedni. A ragasztó-, mészfestékek fedőrétegeit, valamint a hámló és nehezen tapadó régi festékrétegeket el kell távolítani. A jó minőségű diszperziós festék fedőrétegeit enyhén tisztítószeres vízzel kell megtisztítani. Az egyenetlenségeket és a repedéseket a megfelelő beltéri glettel kell kisimítani, majd lefesteni a MAGNAT PRIMER alapozó festékkel. A lazán kötött, erősen nedvszívó és elmeszesedett felületeket a megfelelő szerrel kell kezelni. Az üvegszálas tapétákat közvetlenül kell lefesteni, vagy követni kell a gyártó erre vonatkozó egyéb utasításait.

Az új fémelemeket rozsdavédő festékkel kell bebiztosítani. A felület megfelelő előkészítése és az ajánlott eszközök használata a festék nagy hatékonyságát eredményezi.
 

Festés: a festéket alaposan fel kell keverni, nem hígítható vízzel. Nem adható hozzá mész, valamint nem keverhető más típusú diszperziós festékkel. Két réteg felhordása ajánlott ecset, vagy MAGNAT henger (esetleg más 10-19 mm szálhosszúságú festőhenger) vagy szórás segítségével.

Alaposan és egyenletesen kell felvinni ugyanazt a mennyiségű festéket minden egységnyi fal- vagy mennyezetfelületre. Az utolsó gurításokat a hengerrel egy irányban kell végezni. A következő festékréteg legkorábban 2 óra múlva vihető fel. A festékréteg 28 nappal a festési munkálatok elvégzése után nyeri el teljes tartósságát. A foltok és a „problémás” szennyeződések eltávolítása az érdes, egyenetlen felületekről nehézséget okozhat. A festési munkálatok a felület és a környezet +10 °C-tól +30 °C-ig terjedő hőmérsékleténél végezhetők. Az eszközöket vízzel kell elmosni.  A különböző gyártási tételekből származó termékeket egy közös csomagolásban kell homogenizálni.

KIADÓSSÁG: Legfeljebb 16 m²/L egy rétegben.

A gyakorlati kiadósság több tényezőtől függ: a felület típusától, a szívóképességétől, szerkezetétől, színétől, valamint az alkalmazott eszköz típusától és az alkalmazás módjától.


A termék felhasználható a gyártástól számított 48 hónapig.

VOC-tartalom (illékony szerves vegyületek): EU-határérték erre a termékre (A/a/WB): 30 g/l (2010). Ez a termék legfeljebb 5 g/l VOC-t tartalmaz.

*Garanciavállaló: FFiL Śnieżka SA, Al. Jana Pawła II 23, 00-854 Warszawa.

A garanciavállaló magyarországi Forgalmazója/Képviselője: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Központ, 6235 Bócsa, III. kerület 2. A garanciális védelem időtartama és területi tartománya: a vásárlástól számított 12 hónap, Magyarország területe. Abban az esetben, ha megállapítást nyer a foltállóság hiánya, úgy a Vevőt a megvásárolt termék utáni ár visszatérítése illeti meg. A garancia nem zárja ki, nem korlátozza és nem függeszti fel a Vevő a hibás eladott termék utáni jótállásra vonatkozó előírásokból fakadó jogosultságait.

EU ECOLABEL:

Jobb a környezetnek...

  • Alacsony veszélyesanyag-tartalom
  • Csökkentett illékony szerves vegyület (VOC) tartalom: legfeljebb 5 g/l
  • Beltéri használatnál jó kiadósság

... jobb Önnek.

EU Ecolabel: PL/044/002

További információk a weboldalon: http://ec.europa.eu/environment/ecolabel

JAVASOLT ALAPOZÓ: MAGNAT PRIMER

JAVASOLT FEHÉR FESTÉK: MAGNAT NON-REFLEX 

 

Technikai előnyök:
Felhordás: hengerrel vagy szórással.

Átfesthetőség: minimum 2 óra.

Száradási idő: minimum 3 óra. 

Termékelőnyök:


Garancia: foltállósági vagy pénzvisszafizetési garancia.


Ellenáll a fertőtlenítószereknek.


Nem fröcsköl festés közben.


Tökéletes fedést biztosít.

 

A Gyártónak a csomagoláson megadott utasításait követve a festék a sima és megfelelően előkészített felületeken nem szívja fel a szennyeződéseket és a „problémás” foltokat, mint:
a ketchup, napraforgóolaj, vizes filc, zsírkréta, rúzs, mustár (1 órán belül eltávolítandó),
a kávé, tea, bor (15 percen belül eltávolítandó). A foltok és a „problémás” szennyeződések eltávolítása az érdes, egyenetlen felületekről nehézséget okozhat.

A Gyártónak a csomagoláson megadott utasításait követve a festék a sima és megfelelően előkészített felületeken intenzív használatot álló, tartós színt biztosít, mindenek előtt a nyilvánosan használt helyiségekben, beleértve az olyan hatásokat mint: kézzel vagy más testrésszel való érintkezés, véletlenszerű érintkezés a különböző tárgyak festett felületeivel pl. kabát, táska, beleértve a gumiból és műanyagból készült tárgyakat, melyek nyomokat és foltokat hagynak (pl. cipőtalp, porszívó, szék, kerékpár),gőzök (pl. a konyhában),szennyeződések, fény (beleértve az UV-sugárzást),vizes kefével történő súrolás és a PN-C-81913 norma szerinti tisztítás (nem vonatkozik a fertőtlenítő- és tisztítószerekkel történő tisztításra, beleértve azokat is, amelyek klórt vagy fehérítőt tartalmaznak). A kifejezetten intenzív koszolódás során keletkező nyomok könnyen eltávolíthatók egy nedves és puha szivacs segítségével.

PN-C-81914:2002 I – nedves súrolást álló festék. VOC-tartalom (illékony szerves vegyületek): EU határérték erre a termékre (A/a/WB): 30 g/l. (2010). Ez a termék legfeljebb 5 g/l VOC-t tartalmaz.

MAGNAT henger vagy egyéb festőhenger (10-19 mm szálhossz).

A felület száradási ideje 23±2 °C hőmérsékleten, 50±5% relatív nedvességtartalomnál, 3. szint.  A vizsgálatot válogatott fertőtlenítőszerekkel végezték el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Youtube videók