Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magnat mágneses táblafesték fekete 0,75l matt

ŚNIEżKA
12.999 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 17.332,00 Ft/liter
Cikkszám: 4027-2
Elérhetőség: Raktáron

A MAGNAT Mágneses Táblafesték - Üzenj és rajzolj!


A MAGNAT Mágneses Táblafesték matt festék, amely lehetővé teszi mágneses felületek előállítását, valamint a krétával való írást, rajzolást is ezeken.

Univerzális – ideálisan alkalmazható a belső terekben cement, cement-mész, gipsz, gipszkarton, tapéta, valamint fa és faalapú (nem laminált vagy műanyag bevonat nélküli) felületekre.

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Vállalkozók számára is biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
Válassz színt beltéri falfestékeink közülinformation_mark
Magnat fekete
A termék kiszereléseinformation_mark
0,75 liter
12.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Javasolt többek között irodákba, konferenciatermekbe, éttermekbe, műhelyekbe, gyerekszobákba és konyhákba, ahol a MAGNAT Mágneses Táblafestékkel festett fal lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzetekhez és ötletekhez (nemcsak funkcionális felületet hoz létre, hanem érdekes matt és dekoratív hatást is eredményez).

Tartós, sokszoros lemosásnak ellenálló felületet képez. A termék alig érezhető szaggal rendelkezik, és a környezetre teljesen biztonságos. A MAGNAT Mágneses Táblafesték segítségével a falak és a bútorok képekkel, betűkkel egyszerűen díszíthetők, rajzszög, ragasztó, illetve ragasztószalag felhasználása nélkül, amelynek köszönhetően a festett felületek nem károsodnak.

Termékelőnyök:

  • 2 az 1-ben. A mágneses és táblafesték előnyeit ötvözi.
  • Ideális a különböző felületekre.
  • Egyszerű alkalmazás.
  • Egyszerű felhordás és optimális kiadósság.
  • A lefestett felületre nem kell ragasztani vagy fúrni, elég felhelyezni a mágnest.
  • Rétegek száma: 3-4 (3 óránként felfestve).

Alkalmazás:
A MAGNAT Mágneses Táblafesték olyan felületet képez, amelyre krétával írni és rajzolni lehet, valamint mágneseket is lehet használni rajta. A mágnesnek a táblafesték felületéhez való tapadása a mágnes nagyságától, súlyától és fajtájától függ. Javasoljuk a neodímium mágnesek használatát. Más mágneseknél a tapadási erő ellenőrzése céljából ajánlott kis területen tapadásvizsgálatot végezni a szükséges számú festékrétegen. A kréta éles sarkai a felületek sérülését eredményezhetik. Univerzális – ideálisan alkalmazható a belső terekben cement, cement-mész, gipsz, gipszkarton, tapéta, valamint fa és faalapú (nem laminált vagy műanyag bevonat nélküli) felületekre.


Javasolt többek között irodákba, éttermekbe, műhelyekbe, gyerekszobákba és konyhákba, ahol a MAGNAT Mágneses Táblafestékkel festett fal lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzetekhez és ötletekhez (nemcsak funkcionális felületet hoz létre, hanem érdekes matt és dekoratív hatást is eredményez).


Felhasználás:


Az alap előkészítése: A festendő felületről el kell távolítani a lerakódott szennyeződéseket, zsíros foltokat, a hámló festékbevonatokat és laza részeket. A fényes felületeket érdesíteni kell. Az alap egyenetlenségeit és repedéseit megfelelő anyaggal ki kell egyenlíteni. A felületen lévő mikroorganizmusokat (penészek, algák, gombák) megfelelő szerek alkalmazásával el kell távolítani. Szükség esetén a megfelelő alapozót, pl. MAGNAT Primer alapozófestéket kell használni. Régi festékbevonatokon való alkalmazás esetén próbafestést kell végezni. Az előkészítés minősége meghatározza a termék végső megjelenését.


Festés:
A festéket alaposan fel kell keverni, vízzel nem hígítható. Mész nem adható hozzá, és más típusú diszperziós festékkel sem keverhető. A festéket rövidszőrű vagy szivacshengerrel 3-4 rétegben kell felhordani. Adott felületegységekre azonos festékmennyiséget kell gondosan és egyenletesen felhordani. Az utolsó festékréteg felhordását egy irányban kell végezni. A következő festékréteget mindig az előző száradása után kell felhordani, min. 3 óra elteltével. A bevonat az elkészítése után 3 nap elteltével vehető igénybe, de 7 napos várakozási idő javasolt. Fekete pigment ledörzsölése tisztításkor természetes jelenség, nincs kihatással a termék mágneses tulajdonságaira. A festési munkálatokat az alapfelület és a levegő +10 °C és +25 °C közötti hőmérsékletén kell elvégezni. A szerszámokat vízzel kell elmosni. Részletes információ a műszaki adatlapon és a www.magnatfestek.hu-n található.


Kiadósság:
Egy rétegben való felhordásnál: kb. 5 m2/L.
A termék felhasználható a gyártástól számított 24 hónapig.


Biztonsági adatok:
Biztonsági adatok: EUH208 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tárolási konzerváláshoz használt biocid készítményeket tartalmaz: BIT; MIT. P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően. A környezet védelme érdekében a festék maradékát ne öntsük a csatornába, és ne dobjuk a háztartási hulladék közé.
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes. A munkálatok alatt és után szellőztessük ki a helyiséget a szag megszűnéséig. Szorosan zárt csomagolásban, fagytól és napsütéstől védve tárolandó. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 és +30 °C között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!