A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Magnat non-reflex tükröződésmentes fehér 2,5l mennyezeti latexfesték

ŚNIEżKA
8.569 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 3.427,60 Ft/liter
Cikkszám: 4028-1
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. május 21.

A MAGNAT Non-Reflex fehér, mély matt mennyezeti festék. Speciális összetétele lehetővé teszi a láthatatlan javításokat, a tükröződésmentes bevonat optikailag simítja a festett felületet. Mosás- és dörzsölésállósága, valamint UV/UVC-állósága biztosítja a fehér, frissen festett mennyezet hatását hosszúidőn keresztül. A festékre kisebb portapadás, valamint a penész- és gombafejlődéssel szembeni ellenállás jellemző, amely kedvezően befolyásolja a lakók életminőségét és kényelmét.

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
30.000 Ft fölötti tapéta rendelésnél ingyenes házhoz szállítás
Válassz színt beltéri falfestékeink közülinformation_mark
Magnat hófehér
A termék kiszereléseinformation_mark
8.569 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Termékelőnyök:

 • Gomba- és penészálló bevonat
 • Láthatatlan helyi javítások²
 • UV/UVC-álló, tartósan fehér
 • Tükröződésmentes – optikailag sima alap.
 • A megvilágítás szögétől függetlenül egységesen matt.
 • Átlapolási foltoktól mentes.


Technikai előnyök:

 • Antisztatikus – csökkentett portapadás.
 • Mosás- és dörzsölésálló³.
 • Kényelmes festés.
 • Festéskor nem csepeg.
 • Tökéletes fedés.
 • Kiadósság legfeljebb 10 L – 120 m².
 • A 2.5 L-es/10 L-es csomagolás esetén egy rétegben.

Műszaki tulajdonságok:
Felhordás: hengerrel vagy szórással.
Ajánlott rétegszám: 1-2.
Második réteg felhordása: min. 2 óra.
Száradási idő5: max. 3 óra.

ALKALMAZÁS:
A MAGNAT Non-Reflex belső latexfesték mennyezetek festésére szolgál. A gondosan összeválogatott összetevők a bevonatnak mély matt hatást kölcsönöznek, így a festett felület tökéletes és átlapolási foltoktól mentes lesz. A festék a cement, cement-mész, gipsz és gipszkarton mennyezetek díszítő-védő festésére alkalmas. Javasolt a lakó helyiségekben, közösségi épületekben (egészségügyi, oktatási és gondozási létesítmények),valamint az élelmiszerek tárolására szánt helyiségekben (a festékkel közvetlen kapcsolatban nem lévő) alkalmazni.


FELHASZNÁLÁSI MÓD: 
Alap előkészítése – a festésre szánt alapnak tartósnak, száraznak, por- és zsírmentesnek kell lennie, az alap fajtájától függően a megfelelő anyaggal kell alapozni. A ragasztó-, mészfesték bevonatokat, valamint a hámló és a rosszul tapadó régi festékrétegeket el kell távolítani. A vízaláfutásos, nikotin- és olajfoltokat az ilyen jellegű felületek kezelésére szánt festékkel kell lefesteni. A laza, erősen nedvszívó és meszes felületeket megfelelő erősítő alapozóval kell kezelni. A penészesedést kiváltó ok megszüntetése után a penészes felületeket a megfelelő gombaölő szerrel kell kezelni. Az egyenetlenségeket és repedéseket a megfelelő, beltéri glettel kell kisimítani és alapozó festékkel, pl. MAGNAT PRIMER, lefesteni. Az alapfelület gondos előkészítése biztosítja a legjobb végeredményt.
Termék előkészítése – a festéket alaposan fel kell keverni. Más festékkel és mésszel nem keverhető. Az alapozóval kezelt felületre hígítatlan festéket kell felvinni. 
Festés – a festéket alaposan fel kell keverni, vízzel nem hígítható. Mész nem adható hozzá, valamint más típusú diszperziós festékkel nem keverhető. Hengerrel (természetes, 10-19 mm szálhosszúságú) vagy szórással két rétegben kell felvinni. A mennyezet felületegységeire azonos festékmennyiséget kell gondosan és egyenletesen felvinni. Az utolsó hengergurításokat egy irányban kell végezni. A következő festékréteget min. 2 óra elteltével lehet felvinni. A festékbevonat a teljes szilárdsági tulajdonságait a festési munkák befejezése után 28 nap elteltével éri el. A foltok és a „problémás” szennyeződések eltávolítása érdes, egyenetlen felületekről nehézkes lehet. Különböző sarzsszámú festékkel való festés esetén ezeket, az eltérő színhatás elkerülése érdekében egy gyűjtő tartályban össze kell keverni. A festési munkálatok a felület és a környezet +10 ºC-tól +25 ºC-ig terjedő hőmérsékleténél végezhetők. Üvegszálas tapétákat a festékkel közvetlenül lehet festeni, illetve a gyártó utasítása szerint kell eljárni. A szerszámokat vízzel kell elmosni. A környezetvédelem miatt a festék maradékát ne öntsük ki a szennyvízcsatornába, és ne dobjuk ki a háztartási hulladékkal együtt. A festési munkálatok során és azok befejezése után a helyiséget a szag eltűnéséig szellőztetni kell. Tárolás és raktározás szorosan zárt csomagolásban. Fagytól és napsütéstől védeni kell. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 °C és +30 °C között.


KIADÓSSÁG: 
Legfeljebb 12 m²/L egyszeri festésre. A tényleges kiadósság sok tényezőtől függ, mint: az alap, annak szívóképessége, szerkezete, a felhasznált szerszám és a felhordási mód.
A termék felhasználható a gyártástól számított 48 hónapig.


BIZTONSÁGI ADATOK:
EUH208 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, 2-metilizotiazol-3(2H)-on, 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki EUH211 Figyelem! Permetezés közben veszélyes, belélegezhető cseppek képződhetnek. A permetet vagy a ködöt nem szabad belélegezni.
Tárolási konzerváláshoz használt biocid készítményeket tartalmaz: BIT, Pirition-cink.
Biocid készítményeket tartalmaz a száraz bevonat tartósításához: IPBC.
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. 
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. 
P262 Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet.
P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően.
A környezet védelme érdekében a festék maradékát ne öntsük a csatornába, és ne dobjuk a háztartási hulladék közé. A munkálatok alatt és után szellőztessük ki a helyiséget a szag megszűnéséig. Szorosan zárt csomagolásban, fagytól és napsütéstől védve tárolandó. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 és +30 °C között.
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes.
PN-C-81914:2002/Az:2015 szabvány szerint I. típus

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!