A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

MY KINGDOM

A My Kingdom gyerektapéták remek megoldást jelentenek, ha kicsit hangulatosabbá szeretnéd tenni a csemetéd szobáját. Ilyenkor nem feltétlenül kell nagy átalakításokba bocsátkozni, néha ugyanis elég egy kreatív ötlet. 

Például az, hogy egyedi mintákat jelenítesz meg a falakon olyan tapétákkal, amiket rendkívül egyszerűen tudsz használni. Csak annyi a dolgod, hogy egy kis odafigyeléssel és kézügyességgel felragasztod őket egy jól látható falfelületre. Bármi is az elképzelésed ezekkel a tapétákkal meg tudod valósítani őket, ugyanis többféle mintában, illetve színben is kaphatók. 

Rendezés:

A webáruházunkban minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy a felújítás, átalakítás zökkenőmentes legyen. Természetesen ez abban az esetben is igaz, ha a gyerkőc szobája kerül sorra. Az általunk kínált magas minőségű gyerektapéták lehetőséget adnak arra, hogy kreatívabbá és hangulatosabbá tedd a birodalmát. Itt találod a My Kingdom kollekciót is, ami sok-sok csodás tapétát tartalmaz. 

Milyen tapétákat találsz a My Kingdom kollekcióban?

Számunkra nagyon fontos, hogy kizárólag kiváló minőségű termékeket kínáljunk a vásárlóinknak, ami a gyerektapéták esetében sincs másképp. A My Kingdom kollekcióban nagy ellenállóképességű, könnyen felragasztható tapétákat találsz, amik mosható kivitelben készülnek. A felhelyezésük után gond nélkül el lehet távolítani róluk a foltokat, kéznyomokat, amire egy gyerekszobában általában szükség is szokott lenni. 

Ami a tapéták mintáját illeti, sokféle változatot találsz. Az egyszínű változatok mellett vannak olyanok is, amiken kisebb-nagyobb minták jelennek meg, például horgony, felhő vagy valamilyen növény, illetve állat. Ezenkívül ott vannak azok is, amelyek egy szépen kidolgozott városrészt vagy állatokkal tarkított erdővilágot jelenítenek meg

Miért érdemes megnézned a termékadatlapot?

A termékoldalon tüntettük fel az összes fontos információt a My Kingdom gyerektapétákról. Ha el szeretnéd olvasni őket, akkor csak kattints az adott termék nevére vagy fotójára! Először olyan általános adatokat találsz, mint például a tapéta elérhetősége, anyaga, illetve ára. Ha pedig lejjebb görgetsz a kurzorral, akkor több információt is láthatsz. 

A “Leírás és paraméterek” felirat alatt táblázatos formában gyűjtöttük össze a legfontosabb tudnivalókat. Innen kiderülnek a tapéta tulajdonságai, például a ragaszthatósága, a fényállósága és a moshatósága. Ezenkívül a méretéről, a színéről, az illesztéséről és az eltávolíthatóságáról is olvashatsz. Mellette a “Vélemények” fül alatt pedig megismerheted a korábbi vásárlók véleményét az adott termékről. 

Hogy tudod leadni a rendelésedet?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a vásárlás is gördülékeny legyen. Ha megvan a termék, amit kerestél, akkor először is bele kell tenned a virtuális kosaradba. Ehhez válaszd ki a megvásárolni kívánt mennyiséget, és kattints a “Kosárba” feliratú gombra a termék- vagy a kategóriaoldalon. 

Ha már nem szeretnél tovább nézelődni, akkor a felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” lehetőséget. Ezen az oldalon láthatod a rendelésed végösszegét, a szállítási költséget, illetve a szállítás várható időpontját. Kattints a “Tovább a pénztárba” gombra, ahol be tudod váltani a kuponodat is. Add meg a személyes adataidat, a szállítási címet, valamint a fizetés módját, és kész is vagy! A csomagod hamarosan úton lesz hozzád.