Kérjük engedélyezze a javascript használatát!

Denaturált szesz 1l

Denaturált szesz 1l

1 200.- Ft

Választott szín:

db

Termékkód:
Kategória: Higítók

Mire használható: fémek, műanyagok felületének tisztítására, zsírtalanítására. Festékek, lakkok oldószereként és egyéb háztartási oldószerként. Ipari vagy laboratóriumi munkákhoz. Égetési célokra.
Anyagnév: Etilalkohol denaturált

Összetétel: Koncentráció:
Etil-alkohol 94,5 tf%
Metil-etil-keton kb. 1 tömeg%

FIGYELEM: EMBERI FOGYASZTÁSRA ALKALMATLAN ÉS VESZÉLYES!

 

Használati útmutató

A Denaturált szesz olyan etil-alkohol, melyhez olyan adalékot kevernek, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlanná váljon, de eredeti céljára felhasználható maradjon. Vízzel, éterrel, benzinnel és benzollal minden arányban elegyedik. Főző és világító eszközökben csak azok használati utasításában foglaltak szerint alkalmazható. Az égés elősegítése céljából más anyaggal keverni tilos!

 

Munkavédelem

Emberi fogyasztásra alkalmatlan és veszélyes. Kerülni kell a szembejutást és a bőrre jutást. A munka végén kezet kell mosni. Szellőztetést biztosítani kell.
Tűz: Tűzveszélyességi besorolás: 2. kategória, „F” tűzveszélyes.
Környezetvédelem: A készítményt és maradékát hígítás nélkül, illetve nagy mennyiségben a közcsatornába, élővizekbe engedni nem szabad.

 

Tárolás

A készítményt jól szellőző, napfénytől védett helyen, gyújtóforrástól távol, eredeti csomagolásban, lezárva, élelmiszerektől elkülönítve kell tárolni.

Egységár 1200
Súly 900gr g

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

* A feliratkozással elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.