A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Estrich, beton

Amikor sor kerül az otthonunk felújítására, átalakítására, akkor sok esetben az aljzathoz is hozzá kell nyúlnunk annak érdekében, hogy az igényeinknek megfelelő végeredményre tegyünk szert. Ilyenkor remek megoldást kínál az estrich beton, amivel hatékonyan ki tudjuk egyenlíteni, simítani a felületet. 

Nálunk kizárólag magas minőséget képviselő, márkás aljzatképző anyagokat találsz, amiket olyan széles körben ismert gyártók gyártanak, mint amilyen a Baumit. Nézz körül a kínálatunkban, és válaszd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van a munkavégzéshez!

Pontosan tudjuk, hogy a lakásfelújítás rengeteg feladattal jár, a profi munkához pedig elengedhetetlenek a megfelelő minőségű alapanyagok és munkaeszközök. Az általunk kínált termékekkel segítünk, hogy a kezdők és a haladók is a megfelelő gyorsasággal és a megfelelő minőségben tudják elvégezni a munkájukat.

Kínálatunkban a kiváló minőséget képviselő festékek, tapéták, szerszámok, segédanyagok, munkaruhák és védőeszközök mellett a márkás vakoló-, glett- és aljzatképző anyagok is megtalálhatók. Ebben a termékkategóriában található a nagy népszerűségnek örvendő estrich beton is. 

Mielőtt kicsit részletesebben is beszélnénk az ebben a kategóriában található termékekről, nézzük meg, miért is annyira fontos az aljzat precíz kiegyenlítése!

Miért fontos az aljzatkiegyenlítés?

Könnyen előfordulhat, hogy szükségét látjuk a padlóburkolat lecserélésének, aminek általában nincs semmi akadálya. Csak arra kell nagyon ügyelni, hogy bármilyen burkolóelemmel is dolgozunk, azokat teljesen egyenes, sima felületre rögzítsük. Ehhez pedig sok esetben ki kell egyenlítenünk az aljzatot például az estrich beton alkalmazásával. 

Ha egyenetlen talajra kerülnek rá a burkolóelemek, akkor azok nem fognak tökéletesen illeszkedni egymáshoz. Kialakulhatnak kisebb-nagyobb kiemelkedések vagy akár hézagok is, amik nem nyújtanak túl esztétikus látványt, arról nem beszélve, hogy negatívan hat a padlóburkolat stabilitására, tartósságára is.

Milyen termékeket találsz az estrich beton kategóriaoldalon?

A Baumit B20 szálerősített beton egy gyárilag előkevert, fagyálló tulajdonságokkal rendelkező termék, ami speciális szálakkal van ellátva annak érdekében, hogy szilárdabb, tartósabb végeredményt lehessen elérni vele.

A Baumit szárazbeton szintén elő van keverve a gyártó által, és ellenáll a fagynak, 4 mm-es szemcsenagyság jellemzi. Tökéletes megoldást kínál a felület kiegyenlítésére, illetve a hibák, hézagok kijavítására.

Ilyen gyors és kényelmes a vásárlás az oldalunkon!

Ha megvan, hogy melyik estrich beton a megfelelő választás, akkor a vásárláshoz először be kell tenned a terméket a virtuális kosaradba. Ezt nagyon egyszerűen úgy teheted meg, ha kiválasztod a kívánt mennyiséget a nyilakkal, majd rákattintasz a “Kosárba” feliratú gombra.

A felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” lehetőséget, ha nem szeretnél tovább nézelődni. Amennyiben nézelődnél még, akkor a “Tovább válogatok” opció lesz a megfelelő választás.

A kosároldalon egy rövid összegzést látsz a megvásárolni kívánt termékekről, melyeknek még megváltoztathatod a mennyiségét. Itt láthatod a szállítás várható idejét, illetve költségét is. Ha mindent rendben találsz, akkor menj tovább a pénztároldalra, és véglegesítsd a rendelésed.

Ezt követően pár napon belül megérkezik a csomagod, és kezdődhet is a munka!