A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Magnat mágneses táblafesték fekete 0,75l matt

ŚNIEżKA
12.999 Ft
Menny.:db

A képek illusztrációk, termékeink a valóságban eltérhetnek.
A gyártó előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatja a csomagolást.

Egységár: 17.332,00 Ft/liter
Cikkszám: 4027-2
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 10.

A MAGNAT Mágneses Táblafesték - Üzenj és rajzolj!


A MAGNAT Mágneses Táblafesték matt festék, amely lehetővé teszi mágneses felületek előállítását, valamint a krétával való írást, rajzolást is ezeken.

Univerzális – ideálisan alkalmazható a belső terekben cement, cement-mész, gipsz, gipszkarton, tapéta, valamint fa és faalapú (nem laminált vagy műanyag bevonat nélküli) felületekre.

Személyes átvétel
Gyere el Nyíregyházi üzletünkbe és vedd át személyesen.
FESTÉSBEN SZAKÉRTŐK VAGYUNK
A vásárlástól kezdve a megvalósításig minden fázisban segítünk!
30 NAPOS ELÁLLÁS
Regisztrált vásárlóinknak és a Vállalkozók számára biztosítjuk!
KÉNYELMES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
Országos kiszállítás 3 munkanap alatt!
INGYENES TAPÉTA SZÁLLÍTÁS
Csak tapéta rendelés esetén! Már 1 tekercstől!
Válassz színt beltéri falfestékeink közülinformation_mark
Magnat fekete
A termék kiszereléseinformation_mark
0,75 liter
12.999 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Javasolt többek között irodákba, konferenciatermekbe, éttermekbe, műhelyekbe, gyerekszobákba és konyhákba, ahol a MAGNAT Mágneses Táblafestékkel festett fal lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzetekhez és ötletekhez (nemcsak funkcionális felületet hoz létre, hanem érdekes matt és dekoratív hatást is eredményez).

Tartós, sokszoros lemosásnak ellenálló felületet képez. A termék alig érezhető szaggal rendelkezik, és a környezetre teljesen biztonságos. A MAGNAT Mágneses Táblafesték segítségével a falak és a bútorok képekkel, betűkkel egyszerűen díszíthetők, rajzszög, ragasztó, illetve ragasztószalag felhasználása nélkül, amelynek köszönhetően a festett felületek nem károsodnak.

Termékelőnyök:

  • 2 az 1-ben. A mágneses és táblafesték előnyeit ötvözi.
  • Ideális a különböző felületekre.
  • Egyszerű alkalmazás.
  • Egyszerű felhordás és optimális kiadósság.
  • A lefestett felületre nem kell ragasztani vagy fúrni, elég felhelyezni a mágnest.
  • Rétegek száma: 3-4 (3 óránként felfestve).

Alkalmazás:
A MAGNAT Mágneses Táblafesték olyan felületet képez, amelyre krétával írni és rajzolni lehet, valamint mágneseket is lehet használni rajta. A mágnesnek a táblafesték felületéhez való tapadása a mágnes nagyságától, súlyától és fajtájától függ. Javasoljuk a neodímium mágnesek használatát. Más mágneseknél a tapadási erő ellenőrzése céljából ajánlott kis területen tapadásvizsgálatot végezni a szükséges számú festékrétegen. A kréta éles sarkai a felületek sérülését eredményezhetik. Univerzális – ideálisan alkalmazható a belső terekben cement, cement-mész, gipsz, gipszkarton, tapéta, valamint fa és faalapú (nem laminált vagy műanyag bevonat nélküli) felületekre.


Javasolt többek között irodákba, éttermekbe, műhelyekbe, gyerekszobákba és konyhákba, ahol a MAGNAT Mágneses Táblafestékkel festett fal lehetővé teszi, hogy felületet készítsen a kreatív jegyzetekhez és ötletekhez (nemcsak funkcionális felületet hoz létre, hanem érdekes matt és dekoratív hatást is eredményez).


Felhasználás:


Az alap előkészítése: A festendő felületről el kell távolítani a lerakódott szennyeződéseket, zsíros foltokat, a hámló festékbevonatokat és laza részeket. A fényes felületeket érdesíteni kell. Az alap egyenetlenségeit és repedéseit megfelelő anyaggal ki kell egyenlíteni. A felületen lévő mikroorganizmusokat (penészek, algák, gombák) megfelelő szerek alkalmazásával el kell távolítani. Szükség esetén a megfelelő alapozót, pl. MAGNAT Primer alapozófestéket kell használni. Régi festékbevonatokon való alkalmazás esetén próbafestést kell végezni. Az előkészítés minősége meghatározza a termék végső megjelenését.


Festés:
A festéket alaposan fel kell keverni, vízzel nem hígítható. Mész nem adható hozzá, és más típusú diszperziós festékkel sem keverhető. A festéket rövidszőrű vagy szivacshengerrel 3-4 rétegben kell felhordani. Adott felületegységekre azonos festékmennyiséget kell gondosan és egyenletesen felhordani. Az utolsó festékréteg felhordását egy irányban kell végezni. A következő festékréteget mindig az előző száradása után kell felhordani, min. 3 óra elteltével. A bevonat az elkészítése után 3 nap elteltével vehető igénybe, de 7 napos várakozási idő javasolt. Fekete pigment ledörzsölése tisztításkor természetes jelenség, nincs kihatással a termék mágneses tulajdonságaira. A festési munkálatokat az alapfelület és a levegő +10 °C és +25 °C közötti hőmérsékletén kell elvégezni. A szerszámokat vízzel kell elmosni. Részletes információ a műszaki adatlapon és a www.magnatfestek.hu-n található.


Kiadósság:
Egy rétegben való felhordásnál: kb. 5 m2/L.
A termék felhasználható a gyártástól számított 24 hónapig.


Biztonsági adatok:
Biztonsági adatok: EUH208 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on, 5-klór-2-metil-2H-izotiazol-3-on és 2-metil-2H-izotiazol-3-on (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Tárolási konzerváláshoz használt biocid készítményeket tartalmaz: BIT; MIT. P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a 225/2015. (VIII. 7.) Korm. rendeletnek, valamint a 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletnek megfelelően. A környezet védelme érdekében a festék maradékát ne öntsük a csatornába, és ne dobjuk a háztartási hulladék közé.
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes. A munkálatok alatt és után szellőztessük ki a helyiséget a szag megszűnéséig. Szorosan zárt csomagolásban, fagytól és napsütéstől védve tárolandó. Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Tárolási hőmérséklet: +5 és +30 °C között.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!