A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Fehér falfestékek

A fehér falfestékek sok esetben remek alternatívát jelentenek, amikor arról kell döntenünk, hogy milyen színűek legyenek lakásunkban a falak. A fehér egy nagyon univerzális árnyalat, ugyanis bármilyen stílussal és színnel könnyen összeegyeztethető. 

A falakon egyszerű, visszafogott hátteret ad, ami mellett szép kontrasztot alkotnak a színes bútorok vagy lakásdekorációs kiegészítők. Ezáltal nagyon friss, játékos hatás érhető el. Ugyanakkor a fehér festékek a minimalista otthonokban is nagyon jól mutatnak, ahol a nyers földszínek vagy a pasztell árnyalatok dominálnak.

Rendezés:

Cégünket, a Bíborfesték Üzletházat több mint 25 éve alapítottuk azzal a céllal, hogy kiszolgáljuk az ezermesterek és a lakossági ügyfelek igényeit. Nálunk kiváló minőségű falfestékeket találsz, amikkel gyorsan, kényelmesen tudsz dolgozni, miközben minden részletében megfelelő végeredményre tehetsz szert. Kizárólag márkás festékeket forgalmazunk, amik már bizonyították az előnyös tulajdonságaikat, időtállóságukat. 

 

A “Beltéri falfestékek” termékcsoportban a beltéren alkalmazható termékeket találod. Most az egyik alkategóriájában, a “Fehér falfestékek” menüpontban vagy.

Milyen információkat találsz a fehér falfestékek adatlapján?

Ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb festékeket, tisztában kell lenned néhány fontos információval. Minél több adatról tájékozódsz, annál határozottabb döntést tudsz hozni.

Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor csak a vásárlás után derül ki, hogy a festék mégsem lesz jó. Ennek elkerülése érdekében mindig olvasd el a termék adatlapját! Itt minden fontos információt feltüntettünk, ami ahhoz kell, hogy biztosan kiderüljön, jó választás lesz-e az adott termék. Kattints a fotójára vagy a nevére, és máris az adatlapon találod magad!

Az első szekcióban olyan alapadatokat láthatsz, mint például a festékanyag-szükséglet, a termék kiadóssága, egységára, valamint a várható szállítás. Ez alatt egy rövid, de annál informatívabb leírást találsz a fehér falfestékek jellemzőiről, előnyös tulajdonságairól. Ebből kiderül például, hogy a festék mosható, dörzsölhető és esetleg penészálló-e.

A második szekcióban a “Mennyi festékre lesz szükségem?” gombra kattintva egy hozzávetőleges számítást végezhetsz. A festendő felület adatainak megadását követően a rendszer kiszámolja neked, hogy nagyjából hány liter festéket kell beszerezned. 

A harmadik szekcióban pedig egy részletes leírást készítettünk az alkalmazási területekről, illetve a felhasználás módjáról. Ebből kiderül, hogy a fehér falfestékek használata milyen helyiségek kifestéséhez ajánlott, továbbá mire kell figyelni a kikeverés és felvitel közben. 

Így használd a keresőt, ha konkrét elképzelésed van!

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkezel hozzánk, és pontosan tudod, hogy mit keresel, akkor bátran használd a keresőt! Így nem kell végignézned az összes terméket. 

Bal oldalon a “Termék szűrés” boxban kiválaszthatod a gyártó céget, és meg tudod határozni az általad ideálisnak vélt ársávot. Ami a gyártókat illeti, a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával tudsz választani. Alatta találod az ársávot, amit úgy tudsz mozgatni, hogy elhúzod a jobb és bal oldalát a minimum, illetve maximum összeghatárra.

Ezt követően csak kattints a “Szűrés” gombra, és az oldal máris kilistázza a releváns találatokat, amikből sokkal gyorsabban tudsz választani.