Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási határidők

A termékeknél jelezzük a raktári elérhetőségeket: 

Webáruházunkban lévő termékek más-más szállítási határidővel juthatnak el hozzád. 

 • "Raktáron" felirat azt jelzi, hogy ez a termék üzletünk raktárkészletében benne van, és elérhető. Ha ma megrendeled, holnap felveszi a futár, és holnapután, vagy az azt követő napon nálad lehet. A délelőtt megrendelt és raktárkészleten lévő termékeket gyakran még aznap elküldjük. Ezek a termékek 90%-ban a megrendeléstől számított 48 órán belül eljutnak a rendeltetési helyükre (munkanapokon). Ennek ellenére előfordulhat, hogy éppen kifogytunk az adott termékből. Ekkor kapsz egy e-mailt, hogy a termék nagyker raktárban van, és hamarosan megérkezik hozzánk. Azonnal intézkedünk a nagyker raktárból történő beszállításról. Amint megérkezik, jön érte a futár, és viszi hozzád. Minden mozzanatról e-mailben értesítünk. Ne aggódj, gyors szállítást ígérünk!

 

 • "7 napon belüli szállítás" felirattal látjuk azokat a termékeket jelöljük, ami a mi készletünknek nem mindennapos tagja, de a nagykereskedelmi raktár készletén mindig elérhető. Ezeket onnan hozatjuk be, ami 2-3 munkanap alatt szokott megtörténni. Utána minden úgy történik, mint az előző pontban, tehát ezeket a termékeket kb. 5 munkanap alatt szoktuk teljesíteni. Megrendeled hétfőn, szerdán nálunk van, pénteken megkapod, szombaton dolgozol vele. 

 

 • "Rendelhető 10 napos határidővel" feliratot látsz azoknál a termékeknél, amiket egyenesen a gyártótól hozunk. Ez eltarthat pár napig. Általában 7 munkanapon belül tudjuk ezeket teljesíteni. 

 

Minden megrendelés nagyon fontos nekünk, ezért igyekszünk maximálisan eleget tenni az elvárásoknak ! Ezért külön felelőse van minden egyes rendelésnek! De néha van,hogy nem mennek simán a dolgok,de ez az esetek 2%-a....és sajnos ilyenkor lelassulhat a folyamat!

Egy biztos, hogy minden megmozdulásunkkor értesítést kapsz, hogy hogyan is alakul épp a rendelésed! Ez többnyire email-ben történik, ha esetleg nagyobb a baj, akkor telefonon fogjuk felvenni Veled a kapcsolatot, hogy a lehető leggyorsabban orvosoljuk a problémát! 

 

Minden mozzanatról e-mailben értesítünk:

 1. A rendelésed beérkezett hozzánk. 
 2. A megrendelésed feldolgozását elkezdtük.
 3. A csomagot összekészítettük, futárra vár,
  vagy
 4. a megrendelt termék nagyker raktárban van, beszállítás alatt.
 5. A csomagot a futár felvette.
 6. A megrendelés teljesült. 

 

Ha előre tudni szeretnéd, hogy kb. mikor kaphatod meg a csomagot, érintsd meg vagy kattints erre a "KAPCSOLAT" feliratra! Az ott található bármelyik elérhetőségünkön kapsz választ.