A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Szállítási határidők

A termékeknél jelezzük a raktári elérhetőségeket: 

Webáruházunkban lévő termékek más-más szállítási határidővel juthatnak el hozzád. 

 • "Raktáron" felirat azt jelzi, hogy ez a termék üzletünk raktárkészletében benne van, és elérhető. Ha ma megrendeled, holnap felveszi a futár, és holnapután, vagy az azt követő napon nálad lehet. A délelőtt megrendelt és raktárkészleten lévő termékeket gyakran még aznap elküldjük. Ezek a termékek 90%-ban a megrendeléstől számított 48 órán belül eljutnak a rendeltetési helyükre (munkanapokon). Ennek ellenére előfordulhat, hogy éppen kifogytunk az adott termékből. Ekkor kapsz egy e-mailt, hogy a termék nagyker raktárban van, és hamarosan megérkezik hozzánk. Azonnal intézkedünk a nagyker raktárból történő beszállításról. Amint megérkezik, jön érte a futár, és viszi hozzád. Minden mozzanatról e-mailben értesítünk. Ne aggódj, gyors szállítást ígérünk!

 

 • "7 napon belüli szállítás" felirattal látjuk azokat a termékeket jelöljük, ami a mi készletünknek nem mindennapos tagja, de a nagykereskedelmi raktár készletén mindig elérhető. Ezeket onnan hozatjuk be, ami 2-3 munkanap alatt szokott megtörténni. Utána minden úgy történik, mint az előző pontban, tehát ezeket a termékeket kb. 5 munkanap alatt szoktuk teljesíteni. Megrendeled hétfőn, szerdán nálunk van, pénteken megkapod, szombaton dolgozol vele. 

 

 • "Rendelhető 10 napos határidővel" feliratot látsz azoknál a termékeknél, amiket egyenesen a gyártótól hozunk. Ez eltarthat pár napig. Általában 7 munkanapon belül tudjuk ezeket teljesíteni. 

 

Minden megrendelés nagyon fontos nekünk, ezért igyekszünk maximálisan eleget tenni az elvárásoknak ! Ezért külön felelőse van minden egyes rendelésnek! De néha van,hogy nem mennek simán a dolgok,de ez az esetek 2%-a....és sajnos ilyenkor lelassulhat a folyamat!

Egy biztos, hogy minden megmozdulásunkkor értesítést kapsz, hogy hogyan is alakul épp a rendelésed! Ez többnyire email-ben történik, ha esetleg nagyobb a baj, akkor telefonon fogjuk felvenni Veled a kapcsolatot, hogy a lehető leggyorsabban orvosoljuk a problémát! 

 

Minden mozzanatról e-mailben értesítünk:

 1. A rendelésed beérkezett hozzánk. 
 2. A megrendelésed feldolgozását elkezdtük.
 3. A csomagot összekészítettük, futárra vár,
  vagy
 4. a megrendelt termék nagyker raktárban van, beszállítás alatt.
 5. A csomagot a futár felvette.
 6. A megrendelés teljesült. 

 

Ha előre tudni szeretnéd, hogy kb. mikor kaphatod meg a csomagot, érintsd meg vagy kattints erre a "KAPCSOLAT" feliratra! Az ott található bármelyik elérhetőségünkön kapsz választ.