A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Beltéri Falfestékek

A festés egy gyakori feladat, amihez feltétlenül be kell szerezni a jó minőségű beltéri falfestékek kínálatából néhány terméket. Van, amikor csak egy egészségügyi festésről van szó, de előfordulhat az is, hogy egy kis változatosságra vágyunk. Emiatt pedig átfestjük a falakat egy másik színnel. 

Bárhogy is legyen, nagyon fontos, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzunk, amikkel nemcsak szép, hanem tartós is lesz a végeredmény. A megfelelő termékek kiválasztásakor pedig minden esetben szem előtt kell tartanunk a felület speciális jellemzőit, körülményeit. A festékeknek többféle típusa is létezik, így bőven van miből válogatni.

Rendezés:

Számunkra nagyon fontos, hogy termékeinkkel széles körben ki tudjuk szolgálni azokat a felhasználókat, akik profi munkát szeretnének végezni. Ez a cél vezérelt minket akkor is, amikor kialakítottuk a festék kínálatunkat. Ezeket a termékeinket itt a “Beltéri falfestékek” főkategóriában találod, amit további alcsoportokra osztottunk a könnyebb eligazodás érdekében. 

Milyen beltéri falfestékek vásárolhatóak nálunk?

Nálunk kizárólag magas minőségű festékeket találsz, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak. Egyrészt azért, mert könnyen lehet dolgozni velük, másrészt pedig azért, mert nemcsak szép, hanem időtálló végeredményt tudunk elérni általuk. Ennél pedig nem is kívánhatnánk többet, amikor a tökéletes beltéri falfestékeket keressük. 

Számos típus közül választhatsz attól függően, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a beszerezni kívánt festéknek. Az “Alapozó festékek és impregnálók” olyan festékek, amikkel szépen le tudod alapozni a falakat. Erre jellemzően azért van szükség, hogy a további rétegek teljesen simák és mindenhol egyenletesek legyenek. 

A “Mosható falfestékek” alkategóriában azokat a termékeket találod, amiket nagyon könnyen meg tudsz tisztítani a szennyeződésektől. Kifejezetten ajánlott olyan helyiségekben használni, ahol nagy eséllyel piszkolódik be a falfelület. Ilyen például a konyha vagy a gyerekszoba, de természetesen nincs akadálya, hogy bárhol máshol is használjuk őket.

Sok esetben veszélyt jelent a falakra nézve a penész, illetve a különböző gombafajok megtelepedése. Azok megjelenése nem túl higiénikus, arról nem is beszélve, hogy kellemetlen szagot is okoznak. A “Penészgátló festékek és folttakarók” kategóriában található termékek remek megoldást nyújtanak azokban a szobákban, ahol a penészedés lehetősége fennáll.

Hogyan tudsz keresni a különböző termékek között?

Amennyiben pontosan tudod, hogy milyen beltéri falfestékeket keresel, akkor nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket. Ez esetben sokkal praktikusabb, ha használod az oldalunkba épített keresőt. Ezzel ugyanis nagyon gyorsan és célirányosan tudsz keresgélni a kínálatban. 

Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt található szürke boxban fogod tudni kiválasztani az általad fontosnak tartott paramétereket. Ezeket a jelölőnégyzetek bepipálásával, illetve egy csúszka mozgatásával tudod megadni.

Először is ki tudod választani, hogy milyen kiszerelésű festékek érdekelnek. Majd pedig akár színek szerint is tudsz keresni. Ez alatt a gyártót tudod kiválasztani, végül pedig be tudod állítani az ideálisnak vélt árintervallumot is. Erre szolgál a csúszka, aminek a bal oldala a minimum, a jobb oldala pedig a maximum értéket mutatja.

Ha minden adatot beállítottál, akkor kattints a “Szűrés” feliratú gombra! Ezt követően csak a számodra releváns festékeket fogod látni a találati listában.