A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Nemesvakolatok

Amikor napirendre kerülnek a ház felújításával kapcsolatos feladatok, akkor sok esetben speciális alapanyagok felhasználására is sor kerül. Közéjük tartoznak a nemesvakolatok is, amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Ezek lényegében olyan speciális jellemzőkkel bíró vakolatok, amik minőségi anyagokból készülnek, és a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Innen ered a “nemes” jelző a megnevezésükben. A használatukkal sokkal dekoratívabbá, és nem utolsó sorban ellenállóbbá, s ez által tartósabbá tehetjük a munkánk végeredményét. 

Rendezés:

A webshopunkban minden fontos alapanyagot megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy profi munkát végezz a házfelújítás alkalmával. Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a márkás festékek alkotják, ahol többek között a nemesvakolatokat is megtalálod.

Mielőtt részletesebben is bemutatnánk, hogy pontosan milyen termékeket is kínálunk ebben a kategóriában, előtte hozunk pár gondolatot arról, hogy miért is annyira jelentős kérdés a nemesvakolatok alkalmazása.

Miért fontos a nemesvakolatok használata?

A nemesvakolatok alkalmazása számos pozitívummal jár, így nem is vitás, hogy megéri használni őket. Nézzük, hogy melyek ezek!

Egyrészt esztétikus megjelenést kölcsönöznek a falaknak. Kapart vagy pedig gördülőszemcsés textúrát tudnak adni a felületeknek, ami által a hagyományosan vakolt falaknál sokkal szebb, egyedibb kinézetet biztosítanak számukra.

Rendkívül tartóssá, ellenállóvá teszik a falakat, különösen az időjárási és környezeti hatásokkal szemben, de a mechanikai erőkkel, a penészesedéssel, illetve az algásodással szemben is sokkal nagyobb ellenálló képességgel vértezik fel őket. Ennek köszönhetően sokkal tovább maradnak szépek, épek. 

Mindezek mellett pedig javítják a falak hőszigetelő képességét, a bennük található összetevők ugyanis kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ebből kifolyólag tehát hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez is.

Kapart vakolat fehér és antracit színben

A Festékbázis által kifejlesztett kapart vakolat a prémium akril vakolatok közé tartozik. Jellegzetessége, hogy olyan szilikon adalékkal van ellátva, ami esőállóságot biztosít a felületeknek, emellett pedig penészgombák elleni védelmet is nyújt számukra. Fehér, illetve az építőiparban manapság oly népszerű antracit szürke árnyalatban is elérhető. 

Nemesvakolat fehér színben

Amennyiben célzottan fehér színű nemesvakolatokat keresel, akkor a Polifarbe Policolor nemesvakolata is remek választás lehet számodra. Ez egy diszperziós, homlokzatvakolásra remekül használható termék, ami hatékonyan védi a felületet az időjárási elemekkel, például az UV-sugárzással, a csapadékkal és hőmérséklet-változással szemben. Az algák, valamint a penészgombák ellen is védelmet biztosít, illetve további előnye, hogy hagyja “lélegezni” a falat, ugyanis kitűnő légáteresztő képességgel rendelkezik. 

Nemesvakolat választható színben

Nálunk a színes nemesvakolatokból sincs hiány, a Polifarbe termékcsaládnak ugyanis a kellemes barna színárnyalatú termékeit is forgalmazzuk. Ezek az alapanyagok ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a fehér színű változatuk. Időjárásálló felületet biztosítanak, mindamellett, hogy az algásodás, valamint a penészesedés ellen is védelmet nyújtanak, a párát, valamint a levegőt pedig áteresztik.

A termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseidre az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen válaszolnak, az elérhetőségeinket az oldalunk tetején találod.