Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nemesvakolatok

Amikor napirendre kerülnek a ház felújításával kapcsolatos feladatok, akkor sok esetben speciális alapanyagok felhasználására is sor kerül. Közéjük tartoznak a nemesvakolatok is, amik számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Ezek lényegében olyan speciális jellemzőkkel bíró vakolatok, amik minőségi anyagokból készülnek, és a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Innen ered a “nemes” jelző a megnevezésükben. A használatukkal sokkal dekoratívabbá, és nem utolsó sorban ellenállóbbá, s ez által tartósabbá tehetjük a munkánk végeredményét. 

Rendezés:

A webshopunkban minden fontos alapanyagot megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy profi munkát végezz a házfelújítás alkalmával. Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a márkás festékek alkotják, ahol többek között a nemesvakolatokat is megtalálod.

Mielőtt részletesebben is bemutatnánk, hogy pontosan milyen termékeket is kínálunk ebben a kategóriában, előtte hozunk pár gondolatot arról, hogy miért is annyira jelentős kérdés a nemesvakolatok alkalmazása.

Miért fontos a nemesvakolatok használata?

A nemesvakolatok alkalmazása számos pozitívummal jár, így nem is vitás, hogy megéri használni őket. Nézzük, hogy melyek ezek!

Egyrészt esztétikus megjelenést kölcsönöznek a falaknak. Kapart vagy pedig gördülőszemcsés textúrát tudnak adni a felületeknek, ami által a hagyományosan vakolt falaknál sokkal szebb, egyedibb kinézetet biztosítanak számukra.

Rendkívül tartóssá, ellenállóvá teszik a falakat, különösen az időjárási és környezeti hatásokkal szemben, de a mechanikai erőkkel, a penészesedéssel, illetve az algásodással szemben is sokkal nagyobb ellenálló képességgel vértezik fel őket. Ennek köszönhetően sokkal tovább maradnak szépek, épek. 

Mindezek mellett pedig javítják a falak hőszigetelő képességét, a bennük található összetevők ugyanis kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Ebből kifolyólag tehát hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez is.

Kapart vakolat fehér és antracit színben

A Festékbázis által kifejlesztett kapart vakolat a prémium akril vakolatok közé tartozik. Jellegzetessége, hogy olyan szilikon adalékkal van ellátva, ami esőállóságot biztosít a felületeknek, emellett pedig penészgombák elleni védelmet is nyújt számukra. Fehér, illetve az építőiparban manapság oly népszerű antracit szürke árnyalatban is elérhető. 

Nemesvakolat fehér színben

Amennyiben célzottan fehér színű nemesvakolatokat keresel, akkor a Polifarbe Policolor nemesvakolata is remek választás lehet számodra. Ez egy diszperziós, homlokzatvakolásra remekül használható termék, ami hatékonyan védi a felületet az időjárási elemekkel, például az UV-sugárzással, a csapadékkal és hőmérséklet-változással szemben. Az algák, valamint a penészgombák ellen is védelmet biztosít, illetve további előnye, hogy hagyja “lélegezni” a falat, ugyanis kitűnő légáteresztő képességgel rendelkezik. 

Nemesvakolat választható színben

Nálunk a színes nemesvakolatokból sincs hiány, a Polifarbe termékcsaládnak ugyanis a kellemes barna színárnyalatú termékeit is forgalmazzuk. Ezek az alapanyagok ugyanazokkal az előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a fehér színű változatuk. Időjárásálló felületet biztosítanak, mindamellett, hogy az algásodás, valamint a penészesedés ellen is védelmet nyújtanak, a párát, valamint a levegőt pedig áteresztik.

A termékeinkkel kapcsolatban felmerülő kérdéseidre az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen válaszolnak, az elérhetőségeinket az oldalunk tetején találod.