Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Betonfesték, padlófesték - tartós védelmet biztosít a felületeknek

Amikor a lakásunk felújítása mellett döntünk, akkor számos kültéri és beltéri munkára sor kerülhet, beleértve többek között az aljzat kialakítását is. Ilyenkor pedig nagy szükség van az olyan termékek használatára, mint amilyenek a jó minőségű padlófestékek és betonfestékek. 

A megfelelő alapanyag kiválasztásakor elsősorban azt kell szem előtt tartanunk, hogy milyen felületre visszük fel a festéket. Amikor nem falat, hanem padlót szeretnénk festeni, akkor számolnunk kell azzal a terheléssel is, ami nap mint nap érni fogja a festéket. A padlónkra felvitt festéknek nemcsak a bútorok súlyával és a lábunk általi forgalommal kell megküzdenie, hanem a különféle folyadékokkal és szennyeződésekkel szemben is hatékonynak kell lennie. Ha a felület betonból készül, akkor elsősorban a betonfestékek jelentik majd az ideális választást számunkra.

Rendezés:

Minőségi betonfesték és padlófesték kínálatból válogathatsz

A Bíborfesték Üzletház webshopját nem hiába kerested fel, ha a felújítási munkákhoz keresel minőségi festékeket. Nálunk garantáltan megtalálod a számításaidat, ha kényelmesen szeretnél dolgozni, miközben szép és tartós végeredményre törekszel. 

Természetesen a padlófestékek, betonfestékek is fellelhetőek nálunk. Mielőtt bemutatjuk a termékkínálatunkat, lássuk, miért nem mindegy, hogy mely alapanyagok mellett teszed le a voksodat!

Miért fontos a megfelelő padlófestékek, betonfestékek használata?

A padló egyik legfontosabb jellemzője, hogy folyamatosan terhelésnek van kitéve. Amellett, hogy a kisebb-nagyobb bútorok súlya is ránehezedik, mi magunk is folyamatosan közlekedünk rajta. Ebből kifolyólag a rákent festéknek is nagy ellenálló képességgel kell rendelkeznie, különben hamar elkezd lekopni vagy leperegni a felületről a festék.

Sajnos még a körültekintő hozzáállás ellenére is előfordulhat, hogy valamit kiöntünk a padlóra, ami szétfolyik rajta. Éppen ezért az is lényeges, hogy olyan padlófestékeket használjunk a beltéri munkálatok során, amik olaj- és vízálló kivitelben készülnek. Különösen igaz ez például az olyan helyiségek esetén, mint például a konyha, az ebédlő vagy a fürdőszoba. A megfelelő festék használatával könnyen megelőzhető a ház állapotának idő előtti romlása, károsodása is!

Ha pedig garázsról vagy műhelyről van szó, aminek az alja betonból van kialakítva, akkor oda mindenképp betonfesték használata javasolt. A betonfesték kellőképpen megtapad a felületen, és jól bírja még a megszokottnál is nagyobb igénybevételt.

Milyen padlófesték és betonfesték érhető el nálunk?

Webáruházunkban minőségi termékek és kiváló márkák találkoznak az innovációval, biztosítva a hatékony és tartós védelmet otthona vagy munkahelye padlófelületének. A kínálatunkban szereplő padlófestékek és betonfestékek nem csupán ellenállóak és hosszú élettartamúak, hanem könnyen alkalmazhatóak is.

Különféle típusok érhetőek el, széles skálán mozogva a biztonságos padló- és jelölőfestékektől a flexibilis padlóbevonatokon át egészen a garázsfestékekig. Az elérhető termékek különféle padlófelületek esetén is tökéletesen alkalmasak: a padlófestékek például a betonnal bevont helyiségekben is hatékonyan ellenállnak az olajnak, a víznek és más szennyeződéseknek, biztosítva a hosszú távú védelmet és esztétikus megjelenést.

A palettánkban számos szín és kiszerelés található, így minden egyes vásárlónknak lehetősége van megtalálni az ideális megoldást otthona vagy üzlete padlófelületének megújításához.

Biztonságos padló- és jelölőfesték

A Valmor biztonságos padló- és jelölőfestéke egy klórkaucsuk tartalmú, egykomponensű termék, ami akár ipari környezetben is használható. Remek választás lehet például gyárak vagy üzemi egységek padlójának festésére. Mivel megfelel a vonatkozó szabványnak, ezért az ezzel festett aljzat targoncázható felületet biztosít.

Flexibilis padlóbevonat
A kínálatunkban többek között a Valmor flexibilis padlóbevonat is megtalálható. A termék használatával kopásálló bevonatot lehet képezni a padlón, ami az olajnak és a víznek is nagymértékben ellenáll.

Garázsfesték

Nálunk akkor is jó helyen jársz, ha a garázs padlójának festésére keresel megfelelő alapanyagot. Ez esetben a Valmor garázsfestékét ajánljuk, a használatával ugyanis egy nagy ellenállóságú, ugyanakkor rugalmas poliuretán kötésű bevonatot lehet létrehozni.

A festékkel bevont felület nagymértékben ellenáll a kopásnak, ezen kívül pedig a különböző anyagok sem tehetnek kárt benne. Az olajjal, a benzinnel, az ammóniával, sőt, még a sós hólével és a különböző vegyszerekkel szemben is kimagasló ellenállóságot tanúsít ez a festék. 

Lábazat-, betoncserép- és palafesték

Végül, de nem utolsó sorban az Akropenta festékét is meg kell említenünk, ugyanis ez a termék is megtalálható a padlófestékek, betonfestékek kategóriában. Kiválóan alkalmas a beton a lábazatok, betoncserepek, palatetők dekoratív festésére. A használatával időjárásállóvá tehetők a felületek, amik így ellenállnak a csapadéknak, az UV-sugárzásnak és a fagynak. Ennek a festéknek köszönhetően biztosan nem megy idő előtt tönkre semmilyen felület!