A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Betonfesték, padlófesték - tartós védelmet biztosít a felületeknek

Amikor a lakásunk felújítása mellett döntünk, akkor számos kültéri és beltéri munkára sor kerülhet, beleértve többek között az aljzat kialakítását is. Ilyenkor pedig nagy szükség van az olyan termékek használatára, mint amilyenek a jó minőségű padlófestékek és betonfestékek. 

A megfelelő alapanyag kiválasztásakor elsősorban azt kell szem előtt tartanunk, hogy milyen felületre visszük fel a festéket. Amikor nem falat, hanem padlót szeretnénk festeni, akkor számolnunk kell azzal a terheléssel is, ami nap mint nap érni fogja a festéket. A padlónkra felvitt festéknek nemcsak a bútorok súlyával és a lábunk általi forgalommal kell megküzdenie, hanem a különféle folyadékokkal és szennyeződésekkel szemben is hatékonynak kell lennie. Ha a felület betonból készül, akkor elsősorban a betonfestékek jelentik majd az ideális választást számunkra.

Rendezés:

Minőségi betonfesték és padlófesték kínálatból válogathatsz

A Bíborfesték Üzletház webshopját nem hiába kerested fel, ha a felújítási munkákhoz keresel minőségi festékeket. Nálunk garantáltan megtalálod a számításaidat, ha kényelmesen szeretnél dolgozni, miközben szép és tartós végeredményre törekszel. 

Természetesen a padlófestékek, betonfestékek is fellelhetőek nálunk. Mielőtt bemutatjuk a termékkínálatunkat, lássuk, miért nem mindegy, hogy mely alapanyagok mellett teszed le a voksodat!

Miért fontos a megfelelő padlófestékek, betonfestékek használata?

A padló egyik legfontosabb jellemzője, hogy folyamatosan terhelésnek van kitéve. Amellett, hogy a kisebb-nagyobb bútorok súlya is ránehezedik, mi magunk is folyamatosan közlekedünk rajta. Ebből kifolyólag a rákent festéknek is nagy ellenálló képességgel kell rendelkeznie, különben hamar elkezd lekopni vagy leperegni a felületről a festék.

Sajnos még a körültekintő hozzáállás ellenére is előfordulhat, hogy valamit kiöntünk a padlóra, ami szétfolyik rajta. Éppen ezért az is lényeges, hogy olyan padlófestékeket használjunk a beltéri munkálatok során, amik olaj- és vízálló kivitelben készülnek. Különösen igaz ez például az olyan helyiségek esetén, mint például a konyha, az ebédlő vagy a fürdőszoba. A megfelelő festék használatával könnyen megelőzhető a ház állapotának idő előtti romlása, károsodása is!

Ha pedig garázsról vagy műhelyről van szó, aminek az alja betonból van kialakítva, akkor oda mindenképp betonfesték használata javasolt. A betonfesték kellőképpen megtapad a felületen, és jól bírja még a megszokottnál is nagyobb igénybevételt.

Milyen padlófesték és betonfesték érhető el nálunk?

Webáruházunkban minőségi termékek és kiváló márkák találkoznak az innovációval, biztosítva a hatékony és tartós védelmet otthona vagy munkahelye padlófelületének. A kínálatunkban szereplő padlófestékek és betonfestékek nem csupán ellenállóak és hosszú élettartamúak, hanem könnyen alkalmazhatóak is.

Különféle típusok érhetőek el, széles skálán mozogva a biztonságos padló- és jelölőfestékektől a flexibilis padlóbevonatokon át egészen a garázsfestékekig. Az elérhető termékek különféle padlófelületek esetén is tökéletesen alkalmasak: a padlófestékek például a betonnal bevont helyiségekben is hatékonyan ellenállnak az olajnak, a víznek és más szennyeződéseknek, biztosítva a hosszú távú védelmet és esztétikus megjelenést.

A palettánkban számos szín és kiszerelés található, így minden egyes vásárlónknak lehetősége van megtalálni az ideális megoldást otthona vagy üzlete padlófelületének megújításához.

Biztonságos padló- és jelölőfesték

A Valmor biztonságos padló- és jelölőfestéke egy klórkaucsuk tartalmú, egykomponensű termék, ami akár ipari környezetben is használható. Remek választás lehet például gyárak vagy üzemi egységek padlójának festésére. Mivel megfelel a vonatkozó szabványnak, ezért az ezzel festett aljzat targoncázható felületet biztosít.

Flexibilis padlóbevonat
A kínálatunkban többek között a Valmor flexibilis padlóbevonat is megtalálható. A termék használatával kopásálló bevonatot lehet képezni a padlón, ami az olajnak és a víznek is nagymértékben ellenáll.

Garázsfesték

Nálunk akkor is jó helyen jársz, ha a garázs padlójának festésére keresel megfelelő alapanyagot. Ez esetben a Valmor garázsfestékét ajánljuk, a használatával ugyanis egy nagy ellenállóságú, ugyanakkor rugalmas poliuretán kötésű bevonatot lehet létrehozni.

A festékkel bevont felület nagymértékben ellenáll a kopásnak, ezen kívül pedig a különböző anyagok sem tehetnek kárt benne. Az olajjal, a benzinnel, az ammóniával, sőt, még a sós hólével és a különböző vegyszerekkel szemben is kimagasló ellenállóságot tanúsít ez a festék. 

Lábazat-, betoncserép- és palafesték

Végül, de nem utolsó sorban az Akropenta festékét is meg kell említenünk, ugyanis ez a termék is megtalálható a padlófestékek, betonfestékek kategóriában. Kiválóan alkalmas a beton a lábazatok, betoncserepek, palatetők dekoratív festésére. A használatával időjárásállóvá tehetők a felületek, amik így ellenállnak a csapadéknak, az UV-sugárzásnak és a fagynak. Ennek a festéknek köszönhetően biztosan nem megy idő előtt tönkre semmilyen felület!