A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Mosható falfestékek

Amikor a falak átfestése mellett döntünk, akkor alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen festékeket fogunk használni a munkához. A mosható falfestékek remek választásnak bizonyulnak, ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk falfelületei sokáig szépek és tiszták maradjanak. 

Ezek a festékek különleges tulajdonságokkal rendelkező kötőanyagot tartalmaznak, aminek köszönhetően a falakon vékony, ellenálló filmréteget képeznek. Ennek pedig azért van nagy jelentősége, mert így a falfelületeken megjelenő foltokat, nyomokat és egyéb szennyeződéseket könnyen és megfelelően el tudjuk távolítani.

Rendezés:

Válogass a mosható falfestékek széles választékából!

Az egyik nagy termékkategóriánkat a beltéri falfestékek jelentik, ahol nagyon sokféle festékanyagot kínálunk attól függően, hogy milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek. Itt gyűjtöttük össze a mosható falfestékeket is.

A mosható falfestékek széles kínálatában különböző típusú, márkájú és kiszerelésű termékeket találsz. Válogass olyan kiváló gyártók, mint a Héra, a Magnat, a Polifarbe vagy a Valmor tartós és jó minőségű festékei közül! A különböző kiszerelések mellett sokféle színben is rendelkezésedre állnak a termékek, így biztosan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb beltéri falfestéket.

Miért használj mosható falfestékeket?

Sokszor észre se vesszük, de a mindennapok során számos olyan tevékenységet csinálunk, amikkel foltot hagyhatunk a falakon. Ilyen például a főzés, a gyerekekkel való játszás, illetve a kutya ki-beengedése. És akkor a dohányzást még nem is említettük, aminek hatására előbb vagy utóbb sárgássá válik a fal.

A mosható falfestékekben található kötőanyag polimerizált lakkból készül. Ennek köszönhetően, hogy a falakon olyan filmréteget képeznek, ami megakadályozza, hogy a foltok mélyebben beszívódjanak a falakba. Rendkívül hatékony, ellenálló és tartós megoldást biztosítanak: a falak könnyen és alaposan tisztíthatóak, így a mindennapi szennyeződések és egyéb foltok is egyszerűen és gyorsan eltávolíthatóak, anélkül hogy károsítanánk a festett felületet.

Ráadásul ez a falfesték vízálló is, ami azt jelenti, hogy egy enyhén vizes szivaccsal jóformán bármilyen foltot vagy koszt le tudunk mostni róluk. A mosható falfestékek nemcsak a tisztaságot biztosítják, hanem hosszú távon megőrzik a falak szépségét és frissességét is, így az otthonunk mindig kellemes környezetet nyújt.

A kényelem és a praktikum mellett a mosható beltéri festékek választéka rendkívül széles, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelő terméket és színt a lakásának festéséhez.

Héra Clean & Style és Prémium falfestékek

A mosható falfestékeket összegyűjtő kategóriaoldalunkon megtalálod a Héra Clean & Style termékcsaládját, ami fehér, illetve színes festékeket is tartalmaz. Kivétel nélkül mindegyik tisztítható, dörzsálló és fertőtleníthető, ugyanis egy ellenálló bevonatot képeznek a falakon. A bevonat ráadásul kiváló lég- és páraáteresztő képességgel rendelkezik, így hagyja “lélegezni” a felületet.

Héra Prémium falfestékek is szerepelnek a kínálatunkban. Az optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően ezekkel is mosható réteget lehet létrehozni a falakon, ami tartós, vízhatlan és jól szellőző. Különlegességük, hogy illatosított formulát is tartalmaznak, így friss illatot kölcsönöznek a falaknak. A színes változatok árnyalatai élénkek, és kiváló színmegtartó tulajdonsággal rendelkeznek. 

Magnat foltálló falfesték

A mosható falfestékek közül a Magnat foltálló termékei sem hiányozhatnak. A falra kenve nagymértékben ellenállnak a foltoknak, ujjlenyomatoknak, sőt, még a karcolásoknak is. Ezek a foltálló falfestékek nemcsak moshatóak, de akár a nagyobb erővel történő dörzsölést is jól bírják.

Kifejezetten ajánlott, a használatuk az olyan nagy igénybevételnek kitett helyiségek falain mint amilyen például az előtér, a konyha vagy a gyerekszoba. Beltéren fa- és fémfelületek, valamint cement és gipsz alapú falak festésére alkalmazható.

A Magnat táblafestékeket is megtalálod a termékek között. Ezek lehetővé teszik, hogy az iskolatáblához hasonló matt, krétával írható, utána pedig lemosható falfelületeket hozzunk létre. 

Polifarbe és Valmor mosható falfestékek

Mindezek mellett a Polifarbe és a Valmor falfestékek is rendelkezésedre állnak. Az előzőekhez hasonlóan ezek is speciális receptúrával készülnek annak érdekében, hogy tartósak és szükség esetén tisztíthatóak legyenek.

A Polifarbe Platinum Matt Latex festék 100 különböző szennyeződésnek ellenáll, és a penészesedést is meggátolja a falakon. A Valmor Standard, illetve Prémium festékei szintén moshatóak, jól szellőzőek és a penészesedés megakadályozásában is segítenek. A márka termékei között a Valmor Air Flow és a Valmor Kontrol is elérhető.