Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mosható falfestékek

Amikor a falak átfestése mellett döntünk, akkor alaposan át kell gondolnunk, hogy milyen festékeket fogunk használni a munkához. A mosható falfestékek remek választásnak bizonyulnak, ha azt szeretnénk, hogy az otthonunk falfelületei sokáig szépek és tiszták maradjanak. 

Ezek a termékek különleges tulajdonságokkal rendelkező kötőanyagot tartalmaznak, aminek köszönhetően a falakon vékony, ellenálló filmréteget képeznek. Ennek pedig azért van nagy jelentősége, mert így a falfelületeken megjelenő foltokat, nyomokat és egyéb szennyeződéseket könnyen el tudjuk távolítani.

Rendezés:

Az egyik nagy termékkategóriánkat a beltéri falfestékek jelentik, ahol nagyon sokféle festékanyagot kínálunk attól függően, hogy milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek. Itt gyűjtöttük össze a mosható falfestékeket is.

Miért használj mosható falfestékeket?

Sokszor észre se vesszük, de a mindennapok során számos olyan tevékenységet csinálunk, amikkel foltot hagyhatunk a falakon. Ilyen például a főzés, a gyerekekkel való játszás, illetve a kutya ki-beengedése. És akkor a dohányzást még nem is említettük, aminek hatására előbb vagy utóbb sárgássá válik a fal.

A mosható falfestékekben található kötőanyag polimerizált lakkból készül. Ennek köszönhető, hogy a falakon olyan filmréteget képeznek, ami megakadályozza, hogy a foltok mélyebben beszívódjanak a falakba. Ráadásul vízálló is, ami azt jelenti, hogy egy enyhén vizes szivaccsal jóformán bármilyen foltot vagy koszt le tudunk mostni róluk.

Héra Clean & Style és Prémium falfestékek

A mosható falfestékeket összegyűjtő kategóriaoldalunkon megtalálod a Héra Clean & Style termékcsaládját, ami fehér, illetve színes festékeket is tartalmaz. Kivétel nélkül mindegyik tisztítható, dörzsálló és fertőtleníthető, ugyanis egy ellenálló bevonatot képeznek a falakon. A bevonat ráadásul kiváló lég- és páraáteresztő képességgel rendelkezik, így hagyja “lélegezni” a felületet.

Héra Prémium falfestékek is szerepelnek a kínálatunkban. Az optimalizált pigmentösszetételnek köszönhetően ezekkel is mosható réteget lehet létrehozni a falakon, ami tartós, vízhatlan és jól szellőző. Különlegességük, hogy illatosított formulát is tartalmaznak, így friss illatot kölcsönöznek a falaknak. A színes változatok árnyalatai élénkek, és kiváló színmegtartó tulajdonsággal rendelkeznek. 

Magnat foltálló falfesték

A mosható falfestékek közül a Magnat foltálló termékei sem hiányozhatnak. A falra kenve nagymértékben ellenállnak a foltoknak, ujjlenyomatoknak, sőt, még a karcolásoknak is. Nemcsak moshatóak, de akár a nagyobb erővel történő dörzsölést is jól bírják.

Kifejezetten ajánlott a használatuk az olyan nagy igénybevételű helyiségekben, mint amilyen például az előtér, a konyha vagy a gyerekszoba. Beltéren fa- és fémfelületek, valamint cement és gipsz alapú falak festésére alkalmazható.

A Magnat táblafestékeket is megtalálod a termékek között. Ezek lehetővé teszik, hogy az iskolatáblához hasonló, krétával írható, utána pedig lemosható falfelületeket hozzunk létre. 

Polifarbe és Valmor mosható falfestékek

Mindezek mellett a Polifarbe és a Valmor falfestékek is rendelkezésedre állnak. Az előzőekhez hasonlóan ezek is speciális receptúrával készülnek annak érdekében, hogy tartósak és szükség esetén tisztíthatóak legyenek.

A Polifarbe Platinum Matt Latex festék 100 különböző szennyeződésnek ellenáll, és a penészesedést is meggátolja a falakon. A Valmor Standard, illetve Prémium festékei szintén moshatóak, jól szellőzőek és a penészesedés megakadályozásában is segítenek. A márka termékei között a Valmor Air Flow és a Valmor Kontrol is elérhető.