A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Színes falfestékek

A színes falfestékek remek szolgálatot tesznek, amikor beltéren ki szeretnénk festeni a falakat, vagy meg szeretnénk változtatni a színüket. Ha a fehéret túl egyhangúnak érezzük vagy egy kis változatosságra vágyunk, akkor a színekkel nagyon kellemes hatást érhetünk el. 

Érdemes olyan árnyalatot választani, ami jól passzol a bútorokhoz, lakberendezési kiegészítőkhöz. Emellett pedig arra is érdemes törekedni, hogy a falszínre jó érzés legyen ránézni. Gondolunk itt arra, hogy ne legyen zavaró akkor se, amikor már sokadjára látjuk. Elvégre a falszínek általában évekig díszítik a lakásunkat.

Rendezés:

Már több mint 25 éve foglalkozunk a falfestékek és egyéb festéshez szükséges eszközök, segédanyagok forgalmazásával. Célunk, hogy maximálisan kiszolgáljuk azokat a festéssel kapcsolatos igényeket, amik új lakás vásárlásakor vagy a régi felújításakor felmerülnek. Ennek megfelelően nálunk megtalálod azokat a beltéri falfestékeket, amikkel tökéletes végeredményt érhetsz el. Olyan márkák termékeit kínáljunk, mint amilyen például a Héra és a Poli-Farbe. Ezekkel a festékekkel nagyon könnyen lehet dolgozni és szép, egységes hatást lehet elérni velük. 

 

Milyen színes falfestékek találhatók nálunk?

Webshopunkban magas minőségű festékeket kínálunk, amiket ecsettel és hengerrel is könnyen fel tudsz vinni a falra. Egy vagy két rétegben felvíve, a felületen sima, egyenletes fedést és kiadós színhatást biztosítanak. A színeket tekintve sokféle árnyalat közül lehet választani. Az olyan különleges színek is elérhetők, mint amilyen például a homokdűne, a flamingo, a mézes mustár vagy a tofu. 

Az egyes falfestékek sajátos tulajdonságokkal rendelkeznek. A Héra Clean & Style festékeket például kimagasló ellenállóképesség jellemzi. Remekül ellenállnak a felület dörzsölésének, ugyanakkor moshatók és fertőtleníthetők, emellett vízlepergető hatásuk is van. Kifejezetten előnyösek a gyerekszoba, a fürdőszoba és a konyha kifestésére.

A Héra prémium színes falfestékek illatosított kivitelben készülnek. Ezekkel befestve a falfelületek nem csak szép színűek, hanem jó illatúak is lesznek. 

A Poli-Farbe Platinum Matt Latex festékeket penészálló tulajdonság jellemzi. Ez azt jelenti, hogy vizes vagy nedvesedésre hajlamos helyiségekben hatékonyan megakadályozzák a penészképződést a falakon. Ebben a termékcsaládban találhatunk olyan festékeket is, amik nem tartalmaznak formaldehidet. 

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy ki tudd választani a számodra legmegfelelőbb színes falfestékeket, tudnod kell, hogy mi jellemző a festékekre. Az információkat a termékek adatlapjain találod, amit úgy érsz el, hogy rákattintasz a termék fotójára vagy nevére.

Itt egy rövid leírást találsz, ami szépen összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat. Például, hogy milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkezik az adott festék és melyik helyiség kifestésére ajánlott elsősorban. 

Jobb oldalon egy színpalettát is láthatsz, ami megmutatja, hogy milyen színekben választható a termék. Ha a kurzort kattintás nélkül rámozgatod valamelyikre, akkor olvashatóvá válik a szín neve. Ha ki szeretnéd választani, akkor kattints rá!

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor látsz egy gombot, amire az van ráírva, hogy “Mennyi festékre lesz szükségem?”. Rákattintva a festendő felület adatainak megadásával kiszámolhatod, hogy hány liter festéket érdemes vásárolnod. Alul a “Leírás és paraméterek” rész alatt is sok hasznos információt találsz. Mellette a “Vélemények” menüpontra kattintva pedig elolvashatod a termékkel kapcsolatos tapasztalatokat.