Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kültéri Falfestékek

A felújítási munkálatok sok esetben nem “házon belül”, a belső terekben valósulnak meg, hanem azok kívül, mely esetben szükség van a jó minőségű, hosszú távon is tartós kültéri falfestékek használatára. Elvégre azok, akik hozzánk érkeznek, elsőként a házunk homlokzatát fogják látni, ugyanúgy, ahogy mi magunk is, amikor nap mint nap elhagyjuk az otthonunkat, majd pedig hazaérkezünk. 

Idővel azonban az időjárási elemek, illetve a természetes amortizáció hatására az ingatlan külseje elveszítheti eredeti szépségét, ami kéz a kézben járhat azzal, hogy a külső hatásokkal szembeni ellenálló képességén is csorba esik. Ez esetben tehát minél hamarabb napirendre kell tűzni a felújítását.

Rendezés:

Amennyiben te is épp az otthonod homlokzatának, illetve lábazatának felfrissítését tervezed, akkor nálunk minden fontos alapanyagot be tudsz szerezni a munkához. Ebben a kategóriánkban a kiváló minőségű, nagy ellenálló képességgel rendelkező homlokzat-, lábazat-, és betonfestékeket is megtalálod, de akkor is jó helyen vagy, ha kültéren használható színezőpasztákat szeretnél vásárolni.

Tarts velünk, ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes tudni ezekről a termékekről, most ugyanis kicsit közelebbről is bemutatjuk őket!

Homlokzatfestékek

A minőségi homlokzatfestékek olyan speciális alapanyagok, amiket kifejezetten az épületek, lakóingatlanok homlokzatának esztétikus kialakítására, illetve védelmére fejlesztettek ki. 

Nagymértékben ellenállnak az olyan környezeti hatásoknak, mint amilyen például a csapadék, az erős UV-sugárzás, illetve a mínusz fok alatti hőmérséklet. Mindemellett pedig az algásodással, valamint a penészesedéssel szemben is megbízhatóan védik a külső falakat, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy sokáig szépek és épek maradjanak. 

Végül, de nem utolsósorban azt is fontos megemlíteni róluk, hogy hatékonyan megakadályozzák azt, hogy a nedvesség bejusson a falba, így annak szerkezetét óvják az állagromlástól.

Lábazat- és betonfestékek

Természetesen nemcsak a ház homlokzata szorul védelemre, hanem még egy nagyon fontos épületszerkezeti elem is, ami nem más, mint a lábazat, a ház alapja, talpazata, ami stabilitást biztosít neki. 

Ez a rész rendkívül nagy terhelésnek van kitéve, gondolunk itt például a talajnedvességre, a fagykárokra, valamint a mechanikai sérülésekre. Éppen ezért a lábazatot is védeni kell a kiváló minőségű lábazat- és betonfestékek használatával.

Színezőpaszták

A kültéren használható színezőpaszták olyan kiegészítő anyagok, melyek használatával könnyedén átszínezhetjük a kültéri falfestékeket az ízlésünk szerinti árnyalatra. Ennek köszönhetően tehát lehetőségünk van arra, hogy a házunk külső látképét teljes egészében a saját stílusunkra szabjuk.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a kültéri falfestékeket?

Amennyiben puszta kíváncsiságból böngészed a kültéri falfestékeket, hanem konkrét elképzelésed van a beszerezni kívánt termékekkel kapcsolatban, akkor érdemes használnod az oldalunk szűrő funkcióját.

Bal oldalon a “termék szűrés” felirat alatt találod azokat a paramétereket, illetve jellemzőket, amiket meg tudsz adni vagy be tudsz állítani. A megfelelő karika bepipálásával ki tudod választani a keresett festék kiszerelését, utána pedig meg tudod adni a színt is.

Végül pedig egy csúszkát láthatsz, ami arra szolgál, hogy a jobb, illetve bal oldalra történő elhúzásával megadd a számodra ideális árintervallumot. Miután megadtad ezeket az adatokat, a rendszer automatikusan kilistázza számodra a releváns találatokat, melyek között már sokkal célirányosabban, s ezáltal gyorsabban tudsz keresgélni.