A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Kültéri Falfestékek

A felújítási munkálatok sok esetben nem “házon belül”, a belső terekben valósulnak meg, hanem azok kívül, mely esetben szükség van a jó minőségű, hosszú távon is tartós kültéri falfestékek használatára. Elvégre azok, akik hozzánk érkeznek, elsőként a házunk homlokzatát fogják látni, ugyanúgy, ahogy mi magunk is, amikor nap mint nap elhagyjuk az otthonunkat, majd pedig hazaérkezünk. 

Idővel azonban az időjárási elemek, illetve a természetes amortizáció hatására az ingatlan külseje elveszítheti eredeti szépségét, ami kéz a kézben járhat azzal, hogy a külső hatásokkal szembeni ellenálló képességén is csorba esik. Ez esetben tehát minél hamarabb napirendre kell tűzni a felújítását.

Rendezés:

Amennyiben te is épp az otthonod homlokzatának, illetve lábazatának felfrissítését tervezed, akkor nálunk minden fontos alapanyagot be tudsz szerezni a munkához. Ebben a kategóriánkban a kiváló minőségű, nagy ellenálló képességgel rendelkező homlokzat-, lábazat-, és betonfestékeket is megtalálod, de akkor is jó helyen vagy, ha kültéren használható színezőpasztákat szeretnél vásárolni.

Tarts velünk, ha kíváncsi vagy, hogy mit érdemes tudni ezekről a termékekről, most ugyanis kicsit közelebbről is bemutatjuk őket!

Homlokzatfestékek

A minőségi homlokzatfestékek olyan speciális alapanyagok, amiket kifejezetten az épületek, lakóingatlanok homlokzatának esztétikus kialakítására, illetve védelmére fejlesztettek ki. 

Nagymértékben ellenállnak az olyan környezeti hatásoknak, mint amilyen például a csapadék, az erős UV-sugárzás, illetve a mínusz fok alatti hőmérséklet. Mindemellett pedig az algásodással, valamint a penészesedéssel szemben is megbízhatóan védik a külső falakat, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy sokáig szépek és épek maradjanak. 

Végül, de nem utolsósorban azt is fontos megemlíteni róluk, hogy hatékonyan megakadályozzák azt, hogy a nedvesség bejusson a falba, így annak szerkezetét óvják az állagromlástól.

Lábazat- és betonfestékek

Természetesen nemcsak a ház homlokzata szorul védelemre, hanem még egy nagyon fontos épületszerkezeti elem is, ami nem más, mint a lábazat, a ház alapja, talpazata, ami stabilitást biztosít neki. 

Ez a rész rendkívül nagy terhelésnek van kitéve, gondolunk itt például a talajnedvességre, a fagykárokra, valamint a mechanikai sérülésekre. Éppen ezért a lábazatot is védeni kell a kiváló minőségű lábazat- és betonfestékek használatával.

Színezőpaszták

A kültéren használható színezőpaszták olyan kiegészítő anyagok, melyek használatával könnyedén átszínezhetjük a kültéri falfestékeket az ízlésünk szerinti árnyalatra. Ennek köszönhetően tehát lehetőségünk van arra, hogy a házunk külső látképét teljes egészében a saját stílusunkra szabjuk.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a kültéri falfestékeket?

Amennyiben puszta kíváncsiságból böngészed a kültéri falfestékeket, hanem konkrét elképzelésed van a beszerezni kívánt termékekkel kapcsolatban, akkor érdemes használnod az oldalunk szűrő funkcióját.

Bal oldalon a “termék szűrés” felirat alatt találod azokat a paramétereket, illetve jellemzőket, amiket meg tudsz adni vagy be tudsz állítani. A megfelelő karika bepipálásával ki tudod választani a keresett festék kiszerelését, utána pedig meg tudod adni a színt is.

Végül pedig egy csúszkát láthatsz, ami arra szolgál, hogy a jobb, illetve bal oldalra történő elhúzásával megadd a számodra ideális árintervallumot. Miután megadtad ezeket az adatokat, a rendszer automatikusan kilistázza számodra a releváns találatokat, melyek között már sokkal célirányosabban, s ezáltal gyorsabban tudsz keresgélni.