Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Homlokzatfestékek

Nemcsak az otthonunk belső, hanem annak külső falfelületeit is megfelelően kell kezelnünk annak érdekében, hogy hosszú távon is szépek és épek maradjanak. Erre a célra szolgálnak a minőségi homlokzatfestékek, amiket ebben a termékkategóriában találsz meg.

Ezek olyan speciális alapanyagok, melyek hatékony védelmet tudnak nyújtani a falfelületeknek az időjárási elemekkel és más környezeti hatásokkal szemben. Emellett pedig esztétikailag is előnyös megjelenést adnak számukra. Ez pedig legalább annyira fontos, mint a védelem biztosítása, elvégre a homlokzat az első, amit a hozzánk betérők és a külső szemlélők látnak.

Rendezés:

A webshopunkban minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, amikkel esztétikussá és tartóssá tudod tenni otthonod falfelületeit. Ez abban az esetben is igaz, ha nem házon belül, hanem azon kívül vannak, mely esetben a márkás kültéri falfestékek jelentik a minden szempontból ideális megoldást.

Amennyiben kellőképpen tartós homlokzatfestékeket keresel, amikkel könnyedén tudsz dolgozni, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ebben a termékkategóriánkban ugyanis megtalálod őket. Most egy kicsit részletesebben is bemutatjuk a kínálatunkat.

Magas minőségű, márkás homlokzatfestékek

Nálunk kizárólag magas minőségű, márkás termékeket találsz, ami természetesen akkor is így van, ha a homlokzatfestékek között keresgélsz. A kínálatunkban a Thermotek, a Polifarbe és a Valmor által gyártott termékek közül választhatsz. 

Polifarbe mészfesték

A Polifarbe mészfesték rendelkezik a hagyományos oltott mész előnyös tulajdonságaival, az egyik legfontosabb jellegzetessége, hogy környezetkímélő, színezhető és kültéren-beltéren is alkalmazható.

Thermotek homlokzafelújító festék és tisztító oldat

A Thermotek homlokzafelújító festék használatával egy rugalmas, ugyanakkor ellenálló bevonatot tudunk képezni a felületen, ami számos előnyös tulajdonságot tudhat magáénak. Ezek közé tartozik a vízlepergető és az öntisztuló képesség.

Ugyanennek a márkának létezik egy homlokzattisztító oldata is, ami szintén elérhető a webshopunkban. Ez egy olyan szer, ami megöli a penészt, a gombákat, illetve az algákat, amik ezek után semmilyen veszélyt nem jelenthetnek a felületre.

Valmor időjárásálló és szigetelőfesték

A Valmor időjárásálló és szigetelőfesték szintén kapható nálunk, ami remek megoldást kínál a homlokzat védelmére, szigetelésének támogatására, illetve arra, hogy esztétikussá tegyük otthonunk külső falfelületeit.

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott terméket?

Amennyiben kiválasztottad azokat a homlokzatfestékeket, amiket meg szeretnél vásárolni, akkor először is helyezd bele a virtuális kosaradba őket. Ez egy nagyon egyszerű művelet, ugyanis csak annyit kell tenned, hogy a termékoldalon rákattintasz a zöld színű, “Kosárba” feliratú gombra.

A felugró ablakban válaszd a “Tovább a kosárhoz” opciót, ha már nem szeretnél tovább nézelődni a termékeink között. Itt láthatod a rendelésed adatait, ha pedig mindent rendben találsz, akkor rá kell kattintanod a “Tovább a pénztárba” lehetőségre.

Ezek után már csak meg kell adnod a vásárláshoz szükséges adatokat, és véglegesítened kell a rendelésedet, amit követően pár napon belül meg is érkezik a csomagod az általad megadott címre.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál a rendelési folyamatban, akkor keress fel bátran minket, az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!