Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lábazati festékek és betonfestékek

Ebben a kategóriánkban megtalálod a magas minőségű, márkás lábazati festékeket és betonfestékeket, melyek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy biztosítsd az otthonod kültéri felületeinek védelmét, illetve növeld az esztétikájukat. 

Ezek a termékek kifejezetten a lábazat, vagyis az épület alapjának, valamint a betonból épített felületek festésére lettek kifejlesztve. Hozzájárulnak ahhoz, hogy az időjárási elemek, például az erős napfény, az UV-sugárzás, a csapadék vagy a fagy ne tehessen kárt ezekben a szerkezetekben. Ezáltal pedig a lábazat és a betonból készült kültéri felületek élettartalmát is jelentősen megnövelik , aminek köszönhetően sokkal tovább be tudják tölteni a szerepüket.Mindemellett könnyen tisztítható és karbantartható felületet biztosítanak!

Rendezés:

A webáruházunkban minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, ami az otthonod felújításához vagy átalakításához kell. Ez abban az esetben is igaz, ha az épület külső megjelenését szeretnéd esztétikusabbá tenni, hiszen a kínálatunkban a kültéri falfestékek is elérhetőek. 

Most a lábazat- és betonfestékekről fogunk egy kicsit részletesebben is beszélni, hogy bemutassuk neked ezt a termékkategóriánkat, te pedig könnyebben rátalálhass az általad keresett termékekre.

Miért fontos lefesteni a lábazatot, illetve a betonfelületeket?

Ugyanúgy, ahogy a tető vagy a homlokzat, a lábazat is nagymértékben ki van téve az időjárás viszontagságainak. Különösen a csapadék, a talajnedvesség, valamint a talaj menti fagy jelent a lábazati elemre komoly veszélyt, de nemcsak ezektől, hanem más külső hatásoktól, tényezőktől is meg kell óvni. Ezért is rendkívül fontos, hogy a lábazatot megfelelő módon, a megfelelő festékkel kezeljük.

Erre a célra szolgál a lábazati festék, amivel egy rugalmas, ugyanakkor kimagasló ellenálló képességgel rendelkező bevonatot, vakolatot tudunk létrehozni ezen a kulcsfontosságú épületszerkezeti elemen. Ez a speciális festék nem csak a fizikai hatásokkal küzd meg sikeresen, hanem a különféle organizmusok ellen is kiváló. Többek között az algákkal, illetve a penészgombákkal szemben is védelmet nyújt, ami szintén jelentős mértékben képes rontani a lábazat állapotán. A megfelelő lábazati festékekkel nem csak a lábazat hosszabb élettartamát biztosíthatod, hanem az épület állapotát és esztétikus megjelenését is megőrizheted hosszú távon, mindezt minimális karbantartással.

Ami pedig a betonfelületeket illeti, azok festése is rendkívül fontos, hiszen a jó minőségű bevonat megakadályozza a porzást, mindamellett, hogy tisztítható felületet eredményez, illetve sokkal kopásállóbbá teszi a betont. A kopásállóság kiemelt jelentőséggel bír olyan területeken, ahol nagyobb mechanikai igénybevételnek vannak kitéve a felületek, például autóbeállók vagy járdák esetén igen fontos. Emellett a megfelelő bevonat segítségével a betonfelületek sokkal ellenállóbbak lesznek a szennyeződésekkel szemben, amely hosszú távon segíti az épületrész esztétikailag vonzó megjelenését.

Ismerd meg a nálunk kapható lábazat- és betonfestékeket!

Számunkra rendkívül fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a vásárlással, így kizárólag prémium minőségű márkás termékeket kínálunk.

Ami a termékek gyártóját illeti, a Valmor, valamint az Akropenta által előállított festékeket találod nálunk, melyek beige, élénk piros, fehér, bazaltszürke, illetve a manapság oly népszerű antracit árnyalatban is kaphatók.

A  lábazatfestékek és a betonfestékek kiszerelését tekintve pedig a 0.75, 1, 2.5, 4, 5, 8 literes, valamint a 2, 5, 18 kilogrammos termékek között válogathatsz. 

Így találod meg gyorsan a keresett termékeket

Könnyen előfordulhat, hogy konkrét céllal érkeztél a webáruházunkba, és pontosan tudod, hogy milyen lábazat- és betonfestékekre van szükséged. Ez esetben nem feltétlenül kell átnézned az összes általunk kínált terméket, célszerűbb, ha használod az oldalunk szűrő funkcióját, melynek köszönhetően a rendszer kilistázza számodra a releváns találatokat.

Itt, a kategóriaoldal bal oldalán, a “termék szűrés” felirat alatt találod azokat a paramétereket, amiket ki tudsz választani, illetve meg tudsz adni. Bejelölheted például a termék kiszerelését, színét, gyártóját, sőt, a csúszka jobb és bal oldalán történő mozgatásával egy általad ideálisnak vélt árintervallumot is meg tudsz adni.

Ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, keresd fel bátran az ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeink valamelyikén!