A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Lábazati festékek és betonfestékek

Ebben a kategóriánkban megtalálod a magas minőségű, márkás lábazati festékeket és betonfestékeket, melyek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy biztosítsd az otthonod kültéri felületeinek védelmét, illetve növeld az esztétikájukat. 

Ezek a termékek kifejezetten a lábazat, vagyis az épület alapjának, valamint a betonból épített felületek festésére lettek kifejlesztve. Hozzájárulnak ahhoz, hogy az időjárási elemek, például az erős napfény, az UV-sugárzás, a csapadék vagy a fagy ne tehessen kárt ezekben a szerkezetekben. Ezáltal pedig a lábazat és a betonból készült kültéri felületek élettartalmát is jelentősen megnövelik , aminek köszönhetően sokkal tovább be tudják tölteni a szerepüket.Mindemellett könnyen tisztítható és karbantartható felületet biztosítanak!

Rendezés:

A webáruházunkban minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt megtalálsz, ami az otthonod felújításához vagy átalakításához kell. Ez abban az esetben is igaz, ha az épület külső megjelenését szeretnéd esztétikusabbá tenni, hiszen a kínálatunkban a kültéri falfestékek is elérhetőek. 

Most a lábazat- és betonfestékekről fogunk egy kicsit részletesebben is beszélni, hogy bemutassuk neked ezt a termékkategóriánkat, te pedig könnyebben rátalálhass az általad keresett termékekre.

Miért fontos lefesteni a lábazatot, illetve a betonfelületeket?

Ugyanúgy, ahogy a tető vagy a homlokzat, a lábazat is nagymértékben ki van téve az időjárás viszontagságainak. Különösen a csapadék, a talajnedvesség, valamint a talaj menti fagy jelent a lábazati elemre komoly veszélyt, de nemcsak ezektől, hanem más külső hatásoktól, tényezőktől is meg kell óvni. Ezért is rendkívül fontos, hogy a lábazatot megfelelő módon, a megfelelő festékkel kezeljük.

Erre a célra szolgál a lábazati festék, amivel egy rugalmas, ugyanakkor kimagasló ellenálló képességgel rendelkező bevonatot, vakolatot tudunk létrehozni ezen a kulcsfontosságú épületszerkezeti elemen. Ez a speciális festék nem csak a fizikai hatásokkal küzd meg sikeresen, hanem a különféle organizmusok ellen is kiváló. Többek között az algákkal, illetve a penészgombákkal szemben is védelmet nyújt, ami szintén jelentős mértékben képes rontani a lábazat állapotán. A megfelelő lábazati festékekkel nem csak a lábazat hosszabb élettartamát biztosíthatod, hanem az épület állapotát és esztétikus megjelenését is megőrizheted hosszú távon, mindezt minimális karbantartással.

Ami pedig a betonfelületeket illeti, azok festése is rendkívül fontos, hiszen a jó minőségű bevonat megakadályozza a porzást, mindamellett, hogy tisztítható felületet eredményez, illetve sokkal kopásállóbbá teszi a betont. A kopásállóság kiemelt jelentőséggel bír olyan területeken, ahol nagyobb mechanikai igénybevételnek vannak kitéve a felületek, például autóbeállók vagy járdák esetén igen fontos. Emellett a megfelelő bevonat segítségével a betonfelületek sokkal ellenállóbbak lesznek a szennyeződésekkel szemben, amely hosszú távon segíti az épületrész esztétikailag vonzó megjelenését.

Ismerd meg a nálunk kapható lábazat- és betonfestékeket!

Számunkra rendkívül fontos, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek a vásárlással, így kizárólag prémium minőségű márkás termékeket kínálunk.

Ami a termékek gyártóját illeti, a Valmor, valamint az Akropenta által előállított festékeket találod nálunk, melyek beige, élénk piros, fehér, bazaltszürke, illetve a manapság oly népszerű antracit árnyalatban is kaphatók.

A  lábazatfestékek és a betonfestékek kiszerelését tekintve pedig a 0.75, 1, 2.5, 4, 5, 8 literes, valamint a 2, 5, 18 kilogrammos termékek között válogathatsz. 

Így találod meg gyorsan a keresett termékeket

Könnyen előfordulhat, hogy konkrét céllal érkeztél a webáruházunkba, és pontosan tudod, hogy milyen lábazat- és betonfestékekre van szükséged. Ez esetben nem feltétlenül kell átnézned az összes általunk kínált terméket, célszerűbb, ha használod az oldalunk szűrő funkcióját, melynek köszönhetően a rendszer kilistázza számodra a releváns találatokat.

Itt, a kategóriaoldal bal oldalán, a “termék szűrés” felirat alatt találod azokat a paramétereket, amiket ki tudsz választani, illetve meg tudsz adni. Bejelölheted például a termék kiszerelését, színét, gyártóját, sőt, a csúszka jobb és bal oldalán történő mozgatásával egy általad ideálisnak vélt árintervallumot is meg tudsz adni.

Ha bármilyen kérdésed van a termékekkel kapcsolatban, keresd fel bátran az ügyfélszolgálatunkat a megadott elérhetőségeink valamelyikén!