Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Színes lakksprayk

Munkánk során lehetőségünk van arra, hogy a felületeket beszínezzük és ellenállóvá tegyük a színes lakksprayk használatával. Ezek a spray kiszerelésben kapható festékek speciális tulajdonságokkal rendelkeznek, aminek köszönhetően sokoldalúan lehet használni őket. 

Magas fedőképességük révén tökéletes fedést biztosítanak a kültéri, illetve beltéri tárgyaknak, felületeknek egyaránt. Profiknak és kezdőknek is remek választásnak bizonyulnak. Nagyon egyszerűen használhatók, ugyanakkor minőségi és nem utolsósorban időjárásálló végeredményt lehet elérni velük.

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyagot és munkaeszközt biztosítsunk azoknak, akik építkezésbe vagy felújításba fognak. Ilyenkor sokféle feladat elvégzésére sor kerülhet. Mind közül az egyik leggyakoribb a festés, amikor is átszínezzük a különböző tárgyakat, szerkezeteket és egyéb felületeket.

Sok esetben a legcélszerűbb, ha aerosol festékeket használunk. Ezek olyan termékek, amikben a szilárd halmazállapotú festék részecskék mellett légnemű közeg is van. Közéjük tartoznak a színes lakksprayk is, amikkel nagyon könnyen és eredményesen tudunk dolgozni. 

Milyen színes lakksprayk találhatóak nálunk?

Nálunk kizárólag olyan lakksprayket találsz, amikkel nagyon könnyedén tudsz minőségi munkát végezni. Bármilyen felületet is szeretnél átszínezni, ha aerosolos spray festéket szeretnél használni, akkor ebben a kategóriában megtalálod, amit keresel.

Az általunk kínált termékeket a Prisma Color cég készíti. Egy olyan festékgyártó, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre és a megbízhatóságra. Ennek köszönhetően minden elvárásnak eleget tudnak tenni, sőt, bizonyos tekintetben még túl is szárnyalják azokat.

A kínálatunkban kapható színes lakksprayk rendkívül gyorsan száradnak. Ez azt jelenti, hogy gyorsan lehet velük dolgozni, hiszen nem kell hosszú órákat várni, míg az egyes rétegeket fel lehet fújni. Előfordulhat, hogy több fújásra van szükség ahhoz, hogy teljesen egységes legyen a munkánk, ezt követően viszont gyönyörű fedést biztosítanak.

Ami a színeket illeti, sokféle árnyalat rendelkezésre áll, így tulajdonképpen bármilyen elképzelést meg lehet valósítani. Még az olyan különleges színekben is elérhetők a sprayk, mint amilyen például a vízkék, a kadmiumsárga vagy a bordó viola. Ráadásul matt, illetve fényes változatokban is kaphatók, így különböző hatást érhetsz el a használatukkal. 

A festékeket nem csak beltéren, hanem kültéren is használhatók, azok ugyanis 100%-ban időjárásálló kivitelben készülnek. A befújt felület az időjárási elemekkel, a karcolással és az ütésekkel szemben is ellenálló lesz. Sőt, a festék még a sárgulás ellen is védelmet nyújt.

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

A színes lakkspraykkel kapcsolatos tudnivalókat a termékoldalon tüntettük fel. Itt minden fontos adatot és termékjellemzőt megtalálsz ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni. Csak kattints a termék nevére vagy fotójára és máris elolvashatod őket!

Először is egy rövid, de annál tartalmasabb leírást találsz a termékről, amiből kiderülnek az alapvető információk. Közvetlenül mellette találod azt a színskálát, amiből ki tudod választani a megfelelő árnyalatot. Ha szeretnéd látni a színek nevét is, akkor a kurzort mozgasd oda, de ne kattints. 

Ha pedig lejjebb görgetsz, akkor egy részletes írást olvashatsz, aminek része egy használati útmutató is. Ebből többek között kiderül az is, hogy milyen hőmérsékleten érdemes használni a sprayt, illetve mennyi a teljes száradási idő.