Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MUNKARUHÁZAT, VÉDŐESZKÖZÖK

A különböző szakipari munkák végzése közben nem mindegy, hogy milyen cipőt, ruhát viselünk, illetve milyen eszközöket használunk. A megfelelő munkaruházat és a védőeszközök sok esetben akár a testi épségünket is megóvhatják. 

Különösen fontos odafigyelni, ha fokozott veszélynek vagyunk kitéve a munkakörnyezetben. Például mert magas hőmérsékletű vagy éles tárgyak közelében vagyunk, de az is előfordulhat, hogy magas feszültségű vezetékekkel kell dolgoznunk. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy levegőbe kerülő por és egyéb szennyeződés is káros lehet az egészségünkre.

Rendezés:

Dedra Biztonsági szandál D3V S1 választahtó méretben

18.299 Ft 14.999 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 14.990 Ft

Dedra Munkavédelmi bakancs T1A választható méretben

9.999 Ft 8.899 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 8.900 Ft

Dedra Munkavédelmi cipő P1 választható méretben

10.299 Ft 8.899 Ft -tól
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 8.900 Ft

Dedra Munkavédelmi cipő P2 választható méretben

13.599 Ft 10.999 Ft
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 10.990 Ft

Milyen munkaruházat és védőeszközök forgalmazásával foglalkozunk?

A munkavégzés kényelme, biztonsága érdekében rendkívül fontos, hogy kiváló minőségű munkaruhát viselj. Ugyanez igaz azokra a védőeszközökre is, amiket az egyes feladatok elvégzése közben használsz. Mi kizárólag olyan termékeket kínálunk, amik minden tekintetben meg tudnak felelni az előírásoknak és az egyéni elvárásoknak egyaránt.

A “Kézvédelem” alkategóriában találod a különböző kialakítású munkavédelmi kesztyűket. A nitril bevonatos, a finomkötésű PU bevonatos és a puha kecskebőrből készült változatok is elérhetőek.

A ”Lábvédelem” menüpontra kattintva több alkategóriából választhatsz. Vannak munkavédelmi bakancsok, cipők, csizmák és szandálok is, amik a veszélyességi fokozattól függően alkalmasak a munkahelyen történő viselésre.

A “Légzésvédelem” altategóriában azokat a pormaszkokat gyűjtöttük össze, amik megfelelő védelmet nyújtanak a levegőben lévő részecskék ellen. A normál, a kilégző szeleppel ellátott és az összehajtható Aero maszkokat is meg tudod vásárolni nálunk. 

Mindezek mellett pedig a szem- és térdvédő eszközöket is megtalálod. Ugyanúgy, ahogy a különböző méretű derekas és kantáros festéshez való nadrágokat is.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett termékeket?

Tudjuk mennyire fontos, hogy a keresett termékek a lehető leggyorsabban fellelhetők legyenek, hiszen nem mindig van idő a hosszas nézelődésre. Ennek megfelelően a webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a keresés gyors és kényelmes legyen. 

Ha az oldalunk tetejére görgetsz, akkor látsz ott egy bekeretezett részt, mellette egy nagyító ikonnal. Ha ide beírod a keresett munkaruházat vagy védőeszközök nevét, akkor a releváns találatok megjelennek egy lenyíló ablakban. Nem is kell leírnod a teljes szöveget, ahogy elkezded gépelni a betűket, a rendszer automatikusan kiegészíti őket.

A “Munkaruházat és védőeszközök” kategóriaoldalon állva az oldalunk szűrő funkcióját is érdemes használnod, ugyanis ezzel is gyorsabbá válik a keresés. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt tudod megadni a számodra fontos adatokat. Például a termék méretét, gyártóját, illetve árát.

Hol tudod elolvasni a legfontosabb információkat?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni melyik munkaruha vagy védőeszköz lesz számodra az ideális választás, fontos, hogy tájékozódj. Erre elsősorban a termékoldal ad lehetőséget, hiszen itt minden fontos paramétert és tudnivalót összegyűjtöttünk. Itt el tudod olvasni, hogy pontosan hogyan és mire tudod használni az adott terméket, illetve az előnyeiről, speciális tulajdonságairól is tájékozódhatsz.

Ha kifejezetten a szállítással, fizetéssel vagy a termékek visszaküldésével kapcsolatos információk érdekelnek, akkor görgess az oldalunk aljára. Itt a megfelelő menüpontra kattintva tudsz informálódni. Ha pedig szükséged van segítségre, akkor keress fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén. Az oldalunk alján az “Elérhetőségeink” felirat találod e-mail címünket és telefonszámunkat.