A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

RAL 7001: a szín, amely a garázs felújításához is elengedhetetlen!

RAL 7001: a szín, amely a garázs felújításához is elengedhetetlen!

A tavasz beköszöntével sokan döntenek úgy, hogy felújításba, építkezésbe kezdenek. Ahogy a természet megújul, úgy jön az emberekbe is az érzés, hogy a saját környezetüket is szeretnék felfrissíteni – a garázst mondjuk a RAL 7001 színkódú festék segítségével lehet újjá varázsolni.

Mert köztudott, hogy festéssel teljesen új és tiszta külső érhető el, így ha nem szeretnénk falat bontani, kőműves munkákat végezni, akkor marad a festés. Ez tulajdonképpen időszerű is lehet, hiszen akad olyan helyiség, amelyet jó, ha évente átgurítunk, míg más szobák vagy kinti épületek, esetleg a kerítés ennél ritkább gondoskodást igényelnek. Mai blogbejegyzésünkben a garázst vesszük górcső alá, amiért biztosan hálás is lenne ez a helyiség, ha beszélni tudna!

Minden részletre figyeljünk oda!

Teljesen egyértelmű, hogy az otthonunk falait gondosan tisztán tartjuk, és festegetjük, ugyanakkor a kinti épületekről sok esetben megfeledkezünk. Így jár gyakran a garázs is, pedig a RAL 7001-es színkódú festék kifejezetten jó szolgálatot tehet, és még a legelhanyagoltabb garázst is jobb színben tünteti fel – szó szerint. Az ezüstszürke árnyalat kiválóan fed, ideális szín a garázsok padlójához, egyben a falait is hasonló színre festhetjük.

A kinti épületek, úgy mint például a garázs, igencsak nagy igénybevételnek vannak kitéve, hiszen nem elég, hogy a szélsőséges hőmérsékleteknek ellen kell állniuk, de még a különféle csapadékoknak, az UV-sugaraknak és minden egyéb mechanikai sérülésnek is ki vannak téve, hiszen azért a garázsban messze nem vagyunk olyan óvatosak mi magunk sem, mint bent az otthonunkban.

Nem csoda hát, hogy megfakulnak, színtelenné válnak a falak, esetleg itt-ott meg is sérül a festék. Bár számtalan beltéri festék létezik, jó, ha a célnak megfelelően választjuk ki a sok közül a legideálisabbat!

Mit tud az RAL 7001 szín?

Sokan unalmasnak tartanák a szürke színt, azonban ha jobban belegondolunk, akkor azért mégis inkább egy izgalmas árnyalatról van szó. Sőt, nem csupán lenyűgöző egy-egy ilyen színnel lefestett fal, de még univerzális is.

A szürke, ahogy korábban írtuk, visszaköszönhet a garázsban, de gyakorlatilag bármely stílusú otthonban is megállja a helyét. A loft vagy minimalista stílusnak egyenesen kötelező eleme a szürke fal, míg a vintage stílusban rózsaszínnel kiegészülve egészen más arcát látjuk majd. Sőt, fehérrel vagy zölddel kombinálva a skandináv stílus kedvelői sem maradnak elegánsan figyelemfelkeltő szürke fal nélkül!

Bátran kísérletezgessünk!

Ha bárki végignézi a kínálatunkat, akkor pontosan látja, hogy minden célra akad ideális festékünk, és természetesen még az is többféle színben várja a festeni vágyókat. A szürke is közte szerepel megannyi különböző árnyalattal, így bár elsőre egyhangúnak tűnik, ha a stílusunknak megfelelően más színekkel társítjuk, pazar összhatást kapunk.

Így aztán valóban nehéznek tűnik a választás! Éppen ezért mi azzal biztatunk mindenkit, hogy nem egy életre szól egy-egy szín, évente vagy néhány évente mindig lehet, sőt, kell is újítani!

A színek beszélnek helyettünk!

Ne feledjük, hogy komplett pszichológiája van annak, hogy melyik színt választjuk, és minden egyes helyiség falainak színe egyedi, és különleges hangulatot teremt.

A fehér és a fekete között elhelyezkedő szürke szín eleganciát sugall, kifinomultságot sejtet, stabilitást és bölcsességet sugároz, így mindenképpen érdemes legalább egy falat a RAL 7001-es színkódú festéknek szentelni!

Ahhoz azonban, hogy biztosra menjünk, feltétlenül jó, ha kikérjük szakértők tanácsát, így akár mi magunk is állunk az otthonteremtők rendelkezésére elérhetőségeink valamelyikén!