A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Csiszolók

A lakásfelújítás alkalmával számos olyan feladat elvégzése napirendre kerül - például festés, tapétázás, gipszelemek építése - melyhez szükség van a különböző felületek alapos és hatékony csiszolására. Ehhez a munkához pedig elengedhetetlen a kiváló minőségű, kényelmesen, ugyanakkor eredményesen használható csiszolók alkalmazása. 

Amennyiben épp ezek után kutatsz, akkor a lehető legjobb helyen vagy, ugyanis ebben a termékkategóriánkban összegyűjtöttük az általunk forgalmazott, csiszolásra tökéletesen alkalmas eszközöket. Legyen szó csiszolópapírról, csiszolószivacsról, kézi vagy gépi csiszolókról, nálunk kivétel nélkül megtalálod őket.

Rendezés:

A webáruházunk létrehozásával az volt a célunk, hogy segítsük a kezdő és a már tapasztaltabb lakásfelújítók munkáját azzal, hogy minden fontos alapanyagot és munkaeszközt egy helyen be tudnak szerezni. A mai napig is ugyanez a motivációnk, az idők folyamán legfeljebb csak a kínálatunk bővült, szélesedett a vásárlóink igényeinek figyelembevételével. 

Természetesen többek között a kiváló minőségű, márkás festő és tapétázó szerszámok is elérhetőek nálunk, hiszen ezek használata is nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minden szempontból megfelelő végeredményt lehessen elérni. 

Ezek között találhatók nagy választékban a csiszolók is, amiket most egy kicsit részletesebben is bemutatunk.

Csiszolópapír

Amikor a különböző felületek precíz megcsiszolása is felkerül az elvégzendő teendők listájára, akkor nem árt beszerezni néhány csiszolópapírt, azok használatával ugyanis tökéletesen simává és egyenletessé tudjuk tenni azokat.

Erre pedig nagy szükség van, ha azt szeretnénk, hogy a festés, a tapétázás vagy egyéb, a falon végzett művelet úgy sikerüljön, ahogy azt elképzeltük. A csiszolópapír nálunk tekercsben kapható, aminek megvan az az előnye, hogy az egyéni igényeid szerint tudod méretre vágni. 

A csiszolópapírok változó szemcseméretben érhetők el, mely tulajdonságuk meghatározza azt, hogy mennyire sima felületet lehet elérni velük. A kisebb szemcseméretű típusokat finomabb felületcsiszolásra használhatjuk, például amikor festékmaradványokat vagy kisebb egyenetlenségeket szeretnénk eltüntetni. A nagyobb szemcséjű változatokkal pedig erőteljesebben tudunk csiszolni, és akár a glettet is el tudjuk tüntetni velük.

Csiszolószivacs

A szivacs formában kapható csiszolók is rendkívül hatékonyan alkalmazhatók a felületek előkészítéséhez, ezeket ráadásul kényelmesebben meg lehet fogni, és könnyebben a falhoz lehet illeszteni. 

A használatuk különösen ajánlott olyan helyeken, amiket nehezebben lehet megközelíteni, elérni, tipikusan ilyenek például a sarkok vagy a szélek. A csiszolószivacsok is különböző szemcseméretben kaphatók.

Kézi csiszolók 

A csiszolási munkák során a különböző méretekben kapható, kézi csiszolók is nagy segítséget jelentenek, azokkal ugyanis nagyon célzottan tudunk dolgozni, miközben a kezünkkel megfelelő mértékű erőhatást fejtünk ki rájuk.

Ezek abban különböznek az előbb említett termékektől, hogy egy műanyag vagy fa markolattal rendelkeznek, ami kényelmes fogást és irányítást tesz lehetővé. Jellemzően egy 3 mm-es vastagságú mohagumi réteg is van rajtuk, ami azt a célt szolgálja, hogy ezáltal jobban tapadjon az eszköz a kezelt felületen. 

Falcsiszoló gépek

És természetesen nem hagyhatjuk ki a sorból a falcsiszoló gépeket sem, ugyanis ezeket is megtalálod a kínálatunkban. Amennyiben nagyobb méretű felületek csiszolására vállalkozol, vagy nem szeretnél vesződni a kézi erővel mozgatható csiszolókkal, akkor mindenképpen érdemes egy ilyen készüléket beszerezni.