A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Festékedények, lehúzó rácsok

A festés az egyik leggyakrabban előforduló szakipari munka, amire a lakásunk átalakítása, felújítása során sor kerülhet. Ahhoz, hogy a megfelelő módon, gyorsan és kényelmesen tudjuk elvégezni ezt a műveletet, szükség van a festékedények, lehúzó rácsok használatára is.

Ezek az eszközök biztosítják ugyanis, hogy a festéket fel tudjuk hígítani vízzel, vagy alaposan el tudjuk keverni, s ezáltal a lehető legjobb állagot tudja “felvenni”, illetve ennek eredményeképpen megfelelő fedést tudjon biztosítani. Ha még nem rendelkezel velük, ne aggódj, nálunk ugyanis könnyen be tudod szerezni ezeket a munkaeszközöket is.

Rendezés:

Amikor beköltözünk az új otthonunkba, akkor az sok esetben nem pont úgy néz ki, ahogy azt elképzeltük. Ilyenkor dönthetünk úgy, hogy belevágunk a felújítási munkálatokba, vagy legalábbis átfestjük, esetleg letapétázzuk a falakat, hogy kicsit hangulatosabbá, stílusosabbá tegyük a belső tereket.

Ha van egy kis kézügyességünk és szépérzékünk, akkor ennek semmi akadálya sincs. Csak a megfelelő minőséget képviselő alapanyagokat, illetve munkaeszközöket, azaz festő- és tapétázószerszámokat kell beszereznünk, és máris kezdődhet a munka!

Miért van szükség a festékedények használatára?

Amikor megvásárolunk egy festéket, akkor mindig a csomagoláson feltüntetett útmutatót kell követni, ha ugyanis így teszünk, akkor elkerülhetjük a csalódást, és a lehető legjobb végeredményt érhetjük el. A festékeket az esetek többségében fel kell hígítani vízzel vagy pedig oldószerrel attól függően, hogy vizes bázisú vagy oldószeres termékről van-e szó.

Természetesen vannak olyan festékek is, amiknél ez a művelet kihagyható, mivel felhasználásra kész állapotban kerülnek forgalomba. Ezeknél csak egy dologra kell figyelnünk, arra, hogy a felhasználás előtt alaposan felkeverjük őket annak érdekében, hogy a benne lévő pigmentek jól elkeveredjenek. Adott esetben pedig a többféle színű festékek összekeverésére is szükség lehet.

Mind a hígításhoz, mind pedig az elkeveréshez szükség lehet egy megfelelő méretű festékesvödörre vagy festékedényre, amiket ebben a termékkategóriában meg is találsz.

A lehúzó rácsok is jó, ha kéznél vannak

A hígításon és a kellő alapossággal elvégzett elkeverésen túl van még egy dolog, amire oda kell figyelnünk, és amit nem szabad elfelejtenünk. Ez nem más, mint a felesleges festékmennyiség lecsepegtetése a hengerről, illetve az ecsetről. Erre a célra szolgálnak a lehúzó rácsok. 

Amennyiben ezeken végighúzzuk a festőhengert vagy az ecseteket, akkor könnyen el tudjuk távolítani róla a felesleges festéket, és csak annyi marad rajtuk, amit kényelmesen fel tudunk vinni, illetve el tudunk oszlatni a falon. Ezáltal sokkal szebb és egységesebb végeredményt érhetünk el.

A kínálatunkban a több darabos festőkészleteket is megtalálod. Ezek között is érdemes körülnézned, ha egyszerre nem csak egy terméket szeretnél megvásárolni.

Így történik a festékedények, lehúzó rácsok megrendelése

Ha kiválasztottad azokat a termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni, és azok be is kerültek már a virtuális kosaradba, akkor már csak annyi a teendőd, hogy vetsz egy pillantást a rendelésed összegzésére.

Ha mindent rendben találsz, akkor a pénztároldalra tovább haladva tudod megadni a vásárláshoz szükséges adatokat - például szállítási cím, fizetés és szállítás módja. A rendelésed véglegesítését követően a futárok pár napon belül kézbesítik a csomagodat.