A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Festőhenger szettek

A lakásfelújítás során vannak olyan munkafolyamatok, amikre szinte mindig sor kerül. Ezek közé tartozik többek között a falfestés is, amihez jó szolgálatot tesznek a festőhenger szettek. 

Ezek minden olyan eszközt tartalmaznak, amire szükségünk lehet ahhoz, hogy gyorsan, kényelmesen és persze hatékonyan tudjunk dolgozni. Végül pedig maximálisan elégedettek legyünk a munkánk eredményével. Festékes vödör, festőhenger, csepegtetőrács, különböző kialakítású ecsetek, spatulya, ragasztószalag, takarófólia - ezeket mind-mind tartalmazhatja egy ilyen szett, de természetesen többféle összeállításban is rendelkezésre áll a kínálatunkban.

Rendezés:

Nem vitás, hogy bár sok feladat elvégzésére szükség lehet ahhoz, hogy az otthonunk minden tekintetben megfeleljen az igényeinknek, de mind közül a tapétázás, illetve a falfestés az a munkafolyamat, amire előbb vagy utóbb, de szinte mindig sor kerül. Ez pedig nem véletlen, hiszen a falak viszonylag nagy felületet jelentenek a lakásban és a rajtuk megjelenő színek, minták, textúrák nagymértékben befolyásolják a belső terek hangulatát, stílusát.

Természetesen az alapanyagok minősége is rengeteget számít, de a megfelelő festő- és tapétázószerszámok kiválasztására is nagy gondot kell fordítanunk, hiszen azok is befolyásolják a munkánk végeredményét.

Miért hasznosak a festőhenger szettek?

A falfestés lebonyolításához jellemzően többféle munkaeszköz használatára is szükség van. A nagyobb falfelületeken például kényelmesen tudunk dolgozni a festőhengerrel, de a széleknél, sarkoknál, illetve a más, nehezebben megközelíthető helyeken már célszerűbb a különböző formájú és méretű ecsetekkel dolgozni.

A festéket pedig ki is kell keverni valamiben - erre a célra jellemzően egy festékes vödör a legalkalmasabb -, illetve le is kell tudnunk csepegtetni a felesleges anyagmennyiséget. Ezt a csepegtetőrácson tudjuk megtenni a legegyszerűbben. És akkor még nem beszéltünk a maszkolást lehetővé tévő ragasztószalagról, illetve a bútorok vagy a padló védelmét biztosító takarófóliáról, mely termékekre szintén szükség van. 

A festőhenger szettek a fent említett eszközök közül valamennyit tartalmaznak, így tulajdonképpen egyszerre szerezhetjük be a szükséges kellékeket ahelyett, hogy azokat külön-külön kellene összeválogatnunk. Ráadásul többféle kivitelben is készülnek attól függően, hogy pontosan hány darabosak és milyen konkrét termékeket foglalnak magukban, így mindenki az egyéni igényeinek legmegfelelőbbet tudja kiválasztani.

Milyen festőhenger szetteket találsz nálunk?

A kínálatunkban nagyon változatos képet mutatnak a készletek. Amennyiben például csak egy festőhengerre és csepegtetőrácsra van szükséged, akkor számodra a két darabos változat lesz a megfelelő választás. Ennek két típusa áll rendelkezésre: az egyik rövidszőrű, a másik pedig hosszúszőrű festőhengert tartalmaz. Amennyiben kifejezetten lakk felvitelére alkalmas eszközöket keresel, akkor a két darabos lakkhenger szettek között érdemes keresgélned - nálunk ezeket is megtalálod.

Ezek mellett pedig vannak több darabos változatok is, választhatsz a 6 és a 10 darabos festőkészletek közül is. Ezek már különböző típusú, méretű ecseteket is tartalmaznak, illetve a legnagyobb készletben a ragasztószalagot és a takarófóliát is megtalálod.
Add le a rendelésed még ma!

Amennyiben meg szeretnéd vásárolni valamelyik szettet, akkor tedd be a terméket a virtuális kosaradba, add meg a szükséges adatokat, majd pedig véglegesítsd a rendelésedet. Ezt követően pár napon belül meg is érkezik a csomagod, és el is kezdődhet a munka.