A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Festőhengerek

A festés az egyik leggyakrabban előforduló szakipari munka a lakásfelújítás során, amelynek végeredményét nagymértékben meghatározza, hogy munkavégzés közben milyen eszközöket - például milyen festőhengereket - használunk. 

Sok esetben az ecsetek használata nem célravezető vagy nem elég hatékony, mert nagyobb felületre kell felvinni a festéket. Ilyenkor sokkal gyorsabban és szebben tudunk dolgozni a festőhengerekkel, amik különböző méretben és kialakításban is elérhetőek. Ha pont ezeket a munkaeszközöket keresed, akkor nálunk a lehető legjobb helyen vagy!

Rendezés:

Amikor sor kerül valamilyen szakipari feladat elvégzésére, akkor vitathatatlan, hogy a felhasznált alapanyagok jellemzői fogják meghatározni elsődlegesen a végeredményt. Ez abban az esetben is igaz, ha glettelünk, alapozunk, festünk vagy tapétázunk. 

Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg az általunk használt eszközök kialakításáról, minőségéről sem, hiszen azok is sokat nyomnak a latba. Mielőtt tehát nekiállnánk a munkának ezek kiválasztását sem szabad a véletlenre bízni.

Miért fontosak a minőségi szerszámok?

Az olyan festő- és tapétázó eszközök, mint amilyen például a csiszolók, tapétázó hengerek, ecsetek, festékedények, lehúzórácsok vagy festőhengerek több szempontból is meghatározzák a munkavégzést.

Ha minőségi szerszámokat használunk, akkor sokkal precízebben tudunk dolgozni velük még akkor is, ha egy nehezebben hozzáférhető rész festését, tapétázását kell megoldanunk.

Ezek az eszközök kényelmesebb, könnyebb használatot tesznek lehetővé, melynek köszönhetően sokkal gyorsabban tudunk dolgozni. És persze, az is mellettük szól, hogy nem mennek tönkre néhány használat után, így nem érezzük pénzkidobásnak a megvásárlásukat.

Milyen festőhengereket tudsz megvásárolni nálunk?

Az általunk kínált festőhengerek között vannak vastagabb és vékonyabb huzattal rendelkező változatok, melyek jellemzően oldószerálló poliamidból, nylonból, poliészterből, poliakrilból vagy mikroszálból készülnek.

A professzionális kialakításuknak hála szösz- és fröcskölésmentesek, valamint sima, egyenletes és csíkmentes felületstruktúrát eredményeznek. Különböző méretekben kaphatóak.

Nálunk megtalálod a durvább pórusú struktúrahengert is, amely vakolatok és glettanyagok felvitelére is használható. A hagyományos festőhengerek mellett pedig a lakkhengerek is elérhetőek.

Ilyen egyszerűen megtalálod a keresett terméket

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy egyszerű és gyors legyen a termékek keresése. Ha nem szeretnéd az összes festőhenger adatlapját végigböngészni azért, hogy rátalálj arra termékre, amire szükséged van, akkor bátran használd az oldalunk kereső funkcióját!

Görgess az oldalunk tetejére, és kezd el beírni a termék nevét. Már pár betű begépelését követően megjelennek a lenyíló menüben a keresési javaslatok, illetve termékek, melyeket azonnal meg is tudsz tekinteni, ha rájuk kattintasz.

A kategóriaoldalon állva pedig a bal oldalon rá is tudsz szűrni a termékekre. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a “Termék szűrés” felirat alatt kiválasztod a paramétereket. Meg tudod például határozni a festőhenger méretét, ki tudod választani a gyártót, valamint egy csúszka segítségével a számodra ideális árintervallumot is beállíthatod.

Ha bármilyen kérdésed van a termékek keresésével, adataival vagy a rendelés folyamatával kapcsolatban, ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek!