A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Tapétázó hengerek

Nem a falfestés az egyetlen módja annak, hogy az otthonunk falait esztétikusabbá tegyük, erre a tapétázás is kitűnő megoldást kínál. A megvalósításhoz a tapétán kívül a különböző tapétázóhengerek használatára van szükség. Ezekkel sokkal egyszerűbben, gyorsabban oldható meg a tapéta falra történő rögzítése, arról nem beszélve, hogy az alkalmazásuk által tartósabb és hosszabb élettartamú lesz a végeredmény.

A használatukat tehát semmiképp sem érdemes megspórolni, az pedig végképp nem ajánlott, hogy hengerezés helyett kézzel próbáljuk meg rányomni a tapétát a falra. Amennyiben jó minőségű, hatékonyan használható hengereket keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz, nálunk ugyanis megtalálod őket!

Rendezés:

Az, hogy milyenek falak, nagymértékben meghatározza a hangulatunkat, közérzetünket, éppen ezért érdemes az igényeinknek, ízlésünknek megfelelően dekorálni.

Erre remek megoldást kínálnak a megfelelő minőséget képviselő tapéták, melyeket könnyen fel lehet rögzíteni a falra a festő- és tapétázószerszámok között szereplő eszközökkel. Ezek közé tartoznak a tapétázóhengerek is, melyek többféle kivitelben is készülnek attól függően, hogy pontosan mire lehet használni őket.

Miért hasznosak a tapétázóhengerek?

A különböző hengerek használata fontos szerepet tölt be a tapétázás során. Egyrészt nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a tapétát megfelelően fel tudjuk rögzíteni a falra.

Miután elláttuk a tapétát a ragasztóréteggel, és a falhol illesztettük, ezekkel az eszközökkel át tudjunk hengerezni a felületüket annak érdekében, hogy a ragasztót eloszlassuk a fal felületén, a tapéta pedig kellően megragadjon. 

Másfelől, bizonyos hengerek abban segítenek, hogy a ragasztót könnyen be tudjuk juttatni a tapéta belső oldalára. Ezt a rajtuk található éles véggel rendelkező, apró elemekkel érik el, amik mozgatás hatására bemélyednek a tapéta anyagába.

Milyen tapétázóhengereket találsz nálunk?

A kínálatunkban megtalálod a szöges hengert, ami egy speciális eszköz a tapéták perforálásához. A perforálás során apró lyukakat, bemélyedéseket készítenek a tapétába annak érdekében, hogy a ragasztó jobban meg tudjon tapadni rajta, s így tartósabb legyen a falra történő rögzítés.

Ezzel a technikával elkerülhető, hogy leváljon a tapéta a falról, vagy pedig apró légbuborékok keletkezzenek alatta. Annak érdekében, hogy ez egyszerűen megvalósítható legyen, a hengert szögekkel, illetve éles végű elemekkel látják el, amik könnyedén bele tudnak mélyedni a tapéta anyagába.

Emellett hagyományos típusú tapétázóhengert is találsz nálunk, ami nagy segítséget nyújt a tapéta felhelyezésekor. A Magic Push henger egy 10 mm-es vastag hab bevonattal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy precízen illeszkedjen a tapétához, és segítse az egyenletes felvitelt a falra.

A hab bevonat megakadályozza, hogy túlságosan nagy nyomást gyakoroljunk a hengerre és ennek hatására sérülést okozzunk a tapéta felületén. Az eszköz többféle - 45, 150 és 180 mm-es - méretben is kapható.

Hol találod a legfontosabb termékadatokat?

Annak érdekében, hogy határozott döntést tudj hozni azzal kapcsolatban, hogy mely tapétázóhengereket szeretnéd beszerezni, fontos, hogy tisztában legyél a rájuk vonatkozó információkkal.

Ezeket a termékadatlapon találod, de ha valamire nem találod a választ, akkor bátran felkeresheted az ügyfélszolgálati munkatársainkat is, aki készségesen tájékoztatnak a termékek adataival, használatával kapcsolatban.