Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tapétázó hengerek

Nem a falfestés az egyetlen módja annak, hogy az otthonunk falait esztétikusabbá tegyük, erre a tapétázás is kitűnő megoldást kínál. A megvalósításhoz a tapétán kívül a különböző tapétázóhengerek használatára van szükség. Ezekkel sokkal egyszerűbben, gyorsabban oldható meg a tapéta falra történő rögzítése, arról nem beszélve, hogy az alkalmazásuk által tartósabb és hosszabb élettartamú lesz a végeredmény.

A használatukat tehát semmiképp sem érdemes megspórolni, az pedig végképp nem ajánlott, hogy hengerezés helyett kézzel próbáljuk meg rányomni a tapétát a falra. Amennyiben jó minőségű, hatékonyan használható hengereket keresel, akkor a lehető legjobb helyen jársz, nálunk ugyanis megtalálod őket!

Rendezés:

Az, hogy milyenek falak, nagymértékben meghatározza a hangulatunkat, közérzetünket, éppen ezért érdemes az igényeinknek, ízlésünknek megfelelően dekorálni.

Erre remek megoldást kínálnak a megfelelő minőséget képviselő tapéták, melyeket könnyen fel lehet rögzíteni a falra a festő- és tapétázószerszámok között szereplő eszközökkel. Ezek közé tartoznak a tapétázóhengerek is, melyek többféle kivitelben is készülnek attól függően, hogy pontosan mire lehet használni őket.

Miért hasznosak a tapétázóhengerek?

A különböző hengerek használata fontos szerepet tölt be a tapétázás során. Egyrészt nagy segítséget nyújtanak abban, hogy a tapétát megfelelően fel tudjuk rögzíteni a falra.

Miután elláttuk a tapétát a ragasztóréteggel, és a falhol illesztettük, ezekkel az eszközökkel át tudjunk hengerezni a felületüket annak érdekében, hogy a ragasztót eloszlassuk a fal felületén, a tapéta pedig kellően megragadjon. 

Másfelől, bizonyos hengerek abban segítenek, hogy a ragasztót könnyen be tudjuk juttatni a tapéta belső oldalára. Ezt a rajtuk található éles véggel rendelkező, apró elemekkel érik el, amik mozgatás hatására bemélyednek a tapéta anyagába.

Milyen tapétázóhengereket találsz nálunk?

A kínálatunkban megtalálod a szöges hengert, ami egy speciális eszköz a tapéták perforálásához. A perforálás során apró lyukakat, bemélyedéseket készítenek a tapétába annak érdekében, hogy a ragasztó jobban meg tudjon tapadni rajta, s így tartósabb legyen a falra történő rögzítés.

Ezzel a technikával elkerülhető, hogy leváljon a tapéta a falról, vagy pedig apró légbuborékok keletkezzenek alatta. Annak érdekében, hogy ez egyszerűen megvalósítható legyen, a hengert szögekkel, illetve éles végű elemekkel látják el, amik könnyedén bele tudnak mélyedni a tapéta anyagába.

Emellett hagyományos típusú tapétázóhengert is találsz nálunk, ami nagy segítséget nyújt a tapéta felhelyezésekor. A Magic Push henger egy 10 mm-es vastag hab bevonattal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy precízen illeszkedjen a tapétához, és segítse az egyenletes felvitelt a falra.

A hab bevonat megakadályozza, hogy túlságosan nagy nyomást gyakoroljunk a hengerre és ennek hatására sérülést okozzunk a tapéta felületén. Az eszköz többféle - 45, 150 és 180 mm-es - méretben is kapható.

Hol találod a legfontosabb termékadatokat?

Annak érdekében, hogy határozott döntést tudj hozni azzal kapcsolatban, hogy mely tapétázóhengereket szeretnéd beszerezni, fontos, hogy tisztában legyél a rájuk vonatkozó információkkal.

Ezeket a termékadatlapon találod, de ha valamire nem találod a választ, akkor bátran felkeresheted az ügyfélszolgálati munkatársainkat is, aki készségesen tájékoztatnak a termékek adataival, használatával kapcsolatban.