Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VAKOLAT, GLETTANYAG, ALJZAT KÉPZÉS

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” kategóriában minden fontos terméket megtalálsz a vakoláshoz, gletteléshez és aljzatkiegyenlítéshez. A lakásfelújítási munkák során gyakran szükség van arra, hogy a falak egyenetlenségeit eltüntessük. Ilyenkor kerül sor a glettelésre és a vakolásra. 

Ezekkel a technikákkal eltüntetjük a felületen lévő repedéseket, lyukakat, apró mélyedéseket. Így a festéket egy teljesen sima, egyenletes felületre tudjuk felvinni. Nemcsak a falak, hanem a padló kiegyenlítésére is szükség lehet a burkolat, például parketta vagy padlószőnyeg elhelyezése előtt.

Rendezés:

Bármilyen feladatról is legyen szó, nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozz, hiszen csak ezekkel érheted el az elképzelésednek megfelelő eredményt. Ha ilyen termékeket keresel, akkor nálunk megtalálod őket. Webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos eszközt és alapanyagot biztosítsunk, amire egy lakásfelújítás során szükség van. Gondoltunk azokra is, akik a vakolást, glettelést és aljzatkiegyenlítést szeretnék precízen, ugyanakkor hatékonyan elvégezni. Nézz körül nálunk és válogass kedvedre a termékeink között!

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” kategóriában milyen termékeket találsz?

A kategórián belül több alkategóriát találsz. Ha rákattintasz valamelyiknek a fotójára vagy megnevezésére, akkor a rendszer kilistázza neked a termékeket. 

Az első nagy termékcsoport az “Aljzatkiegyenlítők”, ahol a padlók, aljzatok felületének kiegyenlítésére szolgáló termékeket találod. Ezek az anyagok nagyon hasonlítanak a gletthez. Ugyanúgy vízzel kell elkeverni őket, hogy megfelelő állagúak legyenek és fel tudjuk vinni őket a felületre. Csak épp nem függőleges, hanem vízszintes felületen dolgozunk velük. 

Ha a padlót csempézni szeretnéd, akkor a “Csemperagasztók, fugázók” alkategóriában keresgélj! Itt megtalálod a csempelapok elhelyezéséhez szükséges ragasztó- és fugázóanyagokat, amikkel minőségi munkát tudsz végezni. 

Sok esetben glettelésre is szükség van ahhoz, hogy a falfelületek egyenletesek legyenek. Ha glettanyagot szeretnél vásárolni, akkor három alkategóriából is válogathatsz. Az egyik a “Glettek beltérben”, a másik a “Glettek kültérben”, a harmadik pedig a “Szórható, kész glettek beltéren”.

A vakoláshoz szükséges anyagokat pedig az “Univerzális kézi vakolatok” termékcsoportban találod. Ezeket sokféle különböző alapra fel tudod vinni akár kültéren, akár beltéren végzed a vakolási munkát.

Hogyan tudsz célirányosan keresgélni az egyes termékek között?

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” felirat alatt tudsz belekattintatni az egyes alkategóriákba. Ha ezt megteszed, utána bal oldalon tudsz rászűrni a termékekre. A “Termék szűrés” boxban látod a választási lehetőségeket. 

Az első részben a termék kiszerelését tudod kiválasztani a megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával. Ezután meg tudod határozni a színt, alatta pedig ki tudod jelölni a számodra ideális ársávot a csúszka bal és jobb oldalának mozgatásával. 

Milyen információkat tüntettünk fel a termékek adatlapján?

Amennyiben rákattintasz a termék fotójára vagy nevére, akkor az adatlapjára kerülsz. Itt minden fontos adatot láthatsz, többek között a színskálát és a termékjellemzőket. Informálódhatsz például a száradási és pihentetési időről, a vízszükségletről és a felhasználás módjáról.

Ha maradnak benned kérdések, vagy bizonytalan vagy a döntéseddel kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket az oldalunk tetején találod.