A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

VAKOLAT, GLETTANYAG, ALJZAT KÉPZÉS

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” kategóriában minden fontos terméket megtalálsz a vakoláshoz, gletteléshez és aljzatkiegyenlítéshez. A lakásfelújítási munkák során gyakran szükség van arra, hogy a falak egyenetlenségeit eltüntessük. Ilyenkor kerül sor a glettelésre és a vakolásra. 

Ezekkel a technikákkal eltüntetjük a felületen lévő repedéseket, lyukakat, apró mélyedéseket. Így a festéket egy teljesen sima, egyenletes felületre tudjuk felvinni. Nemcsak a falak, hanem a padló kiegyenlítésére is szükség lehet a burkolat, például parketta vagy padlószőnyeg elhelyezése előtt.

Rendezés:

Bármilyen feladatról is legyen szó, nagyon fontos, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozz, hiszen csak ezekkel érheted el az elképzelésednek megfelelő eredményt. Ha ilyen termékeket keresel, akkor nálunk megtalálod őket. Webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos eszközt és alapanyagot biztosítsunk, amire egy lakásfelújítás során szükség van. Gondoltunk azokra is, akik a vakolást, glettelést és aljzatkiegyenlítést szeretnék precízen, ugyanakkor hatékonyan elvégezni. Nézz körül nálunk és válogass kedvedre a termékeink között!

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” kategóriában milyen termékeket találsz?

A kategórián belül több alkategóriát találsz. Ha rákattintasz valamelyiknek a fotójára vagy megnevezésére, akkor a rendszer kilistázza neked a termékeket. 

Az első nagy termékcsoport az “Aljzatkiegyenlítők”, ahol a padlók, aljzatok felületének kiegyenlítésére szolgáló termékeket találod. Ezek az anyagok nagyon hasonlítanak a gletthez. Ugyanúgy vízzel kell elkeverni őket, hogy megfelelő állagúak legyenek és fel tudjuk vinni őket a felületre. Csak épp nem függőleges, hanem vízszintes felületen dolgozunk velük. 

Ha a padlót csempézni szeretnéd, akkor a “Csemperagasztók, fugázók” alkategóriában keresgélj! Itt megtalálod a csempelapok elhelyezéséhez szükséges ragasztó- és fugázóanyagokat, amikkel minőségi munkát tudsz végezni. 

Sok esetben glettelésre is szükség van ahhoz, hogy a falfelületek egyenletesek legyenek. Ha glettanyagot szeretnél vásárolni, akkor három alkategóriából is válogathatsz. Az egyik a “Glettek beltérben”, a másik a “Glettek kültérben”, a harmadik pedig a “Szórható, kész glettek beltéren”.

A vakoláshoz szükséges anyagokat pedig az “Univerzális kézi vakolatok” termékcsoportban találod. Ezeket sokféle különböző alapra fel tudod vinni akár kültéren, akár beltéren végzed a vakolási munkát.

Hogyan tudsz célirányosan keresgélni az egyes termékek között?

A “Vakolat, glettanyag, aljzatképzés” felirat alatt tudsz belekattintatni az egyes alkategóriákba. Ha ezt megteszed, utána bal oldalon tudsz rászűrni a termékekre. A “Termék szűrés” boxban látod a választási lehetőségeket. 

Az első részben a termék kiszerelését tudod kiválasztani a megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával. Ezután meg tudod határozni a színt, alatta pedig ki tudod jelölni a számodra ideális ársávot a csúszka bal és jobb oldalának mozgatásával. 

Milyen információkat tüntettünk fel a termékek adatlapján?

Amennyiben rákattintasz a termék fotójára vagy nevére, akkor az adatlapjára kerülsz. Itt minden fontos adatot láthatsz, többek között a színskálát és a termékjellemzőket. Informálódhatsz például a száradási és pihentetési időről, a vízszükségletről és a felhasználás módjáról.

Ha maradnak benned kérdések, vagy bizonytalan vagy a döntéseddel kapcsolatban, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket az oldalunk tetején találod.