A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Purhabok

Az építkezéseken, felújítási és átépítési munkák során gyakran szükség van a purhabok használatára. Ezek lényegében nem mások, mint poliuretán habok, amiknek két fontos összetevője van. Az egyik a poliol, a másik pedig az izocianát. A kinyomást követően a keverék gyorsan megduzzad, majd pedig pórusos szerkezetű habbá dermed. 

A purhabot több célra is lehet használni, egyrészt kiválóan lehet szigetelni vele, másrészt pedig ragasztásra is rendkívül hatékony megoldás. Ráadásul nagyfokú ellenálló képességgel rendelkezik, ennek köszönhetően sem a víz, sem az olaj, sem a vegyi anyagok nem tesznek kárt benne.

Rendezés:

Webshopunkban megtalálsz minden fontos terméket, eszközt és segédanyagot, ami a gyors és hatékony munkavégzéshez kell. Amikor a különböző építőanyagok ragasztását kell megoldani, akkor kiváló alternatívát jelent a purhabok alkalmazása. Nagyon egyszerűen, kényelmesen és nem utolsósorban hatékonyan lehet használni őket, mondjuk, amikor szigetelőlapokat vagy gipszkartont szeretnénk rögzíteni. Emellett a könnyű falazóelemekből készülő belső falak készítésekor is jó szolgálatot tesznek. Több fajtájuk is létezik attól függően, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, illetve hol és hogyan tudjuk használni őket. 

Milyen purhabokat forgalmazunk?

Nálunk kizárólag magas minőségű, megbízhatóan használható termékeket tudsz vásárolni, amikkel a lehető legjobb végeredményre tehetsz szert. Ez abban az esetben is igaz, ha purhabra van szükséged. 

Az egyik nagy termékkategóriát a speciális kialakítású pisztolyhabok jelentik, amik a Soudal gyártó cég jóvoltából készülnek. Ezeket a fajtákat egy úgy nevezett PU-pisztollyal lehet használni. Ez egy nagyon praktikus megoldás az anyag felvitelére, hiszen vékonyabb és vastagabb csíkokat is tudunk húzni vele. Nagy előnye, hogy még a nagyon kicsi réseket is szépen ki tudjuk tölteni vele. 

A pisztolyhabok teljes egészében helyettesítik a hagyományos kivitelben készülő por alapú ragasztókat. Tökéletesen kitöltik a réseket, ugyanakkor kiválóan megtapadnak a felületeken, aminek köszönhetően az egyenetlen helyeken is alkalmasak a ragasztásra. Szinte minden építőanyag esetében alkalmazhatók. 

A másik termékkategóriába a ragasztó purhabok tartoznak, amiket szintén a Soudal cég gyárt. A működésük egy szabadalmaztatott, könnyű egykezes használatra tervezett fej segítségével valósul meg. Használat után egyszerűen és biztonságosan vissza lehet zárni őket. Többszöri felhasználásra is alkalmasak, csak arra kell odafigyelni, hogy a flakon tartalmát az első 6 héten belül el kell használni. 

Ezek a típusok is kiválóan alkalmasak mind a hézagkitöltésre, mind pedig a ragasztásra. Nagyon precízen és egyszerűen tudunk dolgozni velük, így a nehezen megközelíthető, vékonyabb réseket is meg tudjuk tölteni. Bármilyen építőanyagot is szeretnénk felhasználni, ezek a purhabok is nagy hatékonysággal működnek.

Hol találod a legfontosabb információkat?

Ha el szeretnéd olvasni az egyes purhabokra vonatkozó információkat, akkor azt a termékoldalon teheted meg. Oda úgy juthatsz el, ha rákattintasz a termék nevére vagy fotójára. Itt először egy rövid, de annál informatívabb írást találsz, amiből megismerheted a sajátos tulajdonságokat, illetve a felhasználás helyét, módját. Ha pedig kicsit lejjebb görgetsz, akkor egy részletes használati útmutatót is találsz. 

Ha a szállítással és a vásárlással kapcsolatos információkra vagy kíváncsi, akkor görgess a weboldalunk aljára. Itt több menüpontot is találsz, amikre ha a rákattintasz, akkor teljes körűen tudsz tájékozódni. Például a fizetési és szállítási módokról, a termék visszaküldés lehetőségéről, illetve webáruházunk működéséről.