A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

ESZKÖZÖK, SEGÉDANYAGOK

Amikor napirendre kerül otthonunk felújítása, átalakítása, akkor az egyik legfontosabb feladat a különböző eszközök és segédanyagok beszerzése. Elvégre ezeknek a termékeknek a használata is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tökéletes végeredményt érj el.

Egyrészt azért van szükség rájuk, hogy egy-egy munkafolyamatot be tudj fejezni, ezzel előkészítve a következő lépéseket. Másrészt pedig azért is, hogy tisztán tudj dolgozni és megfelelően tudd védeni a berendezést. Ehhez kínálunk takaró- és ragasztóanyagokat, élvédőt, purhabot és egyéb hasznos eszközöket. Nézz szét kínálatunkban!

Rendezés:

A Bíborfesték Üzletház webáruházában minden fontos alapanyagot, eszközt és segédanyagot megtalálsz, ami a munkádhoz kellhet. Pontosan tudjuk, hogy a termékek beszerzése nem egyszerű feladat, ha szinte végtelen választási lehetőségünk van. Éppen ezért mi arra törekedtünk, hogy ne halmozzunk el a kelleténél több termékkel, mégis mindent megtalálj, amire szükséged van a profi munkavégzéshez.

Milyen termékeket találsz az Eszközök, segédanyagok kínálatunkban?

Nálunk kizárólag márkás termékek állnak rendelkezésedre, amik lehetővé teszik a gyors, hatékony és eredményes munkavégzést. Ez az eszközök és segédanyagok esetében sincs másképp. Ami a márkájukat illeti, többek között a Schuller Eh’klar, Baumit, Henkel, Soudal, Sika, Tesa és a Festékbázis által gyártott termékeket tudod megvásárolni itt.

A segédanyagok között megtalálod a ragasztókat, a különböző erősségű és anyagú ragasztószalagokat, a purhabokat, az élvédőket, illetve a takaró anyagokat és szemeteszsákokat. Ha rákattintasz a termékkategóriákra, akkor további alkategóriák közül választhatsz attól függően, hogy pontosan mit keresel.

Ragasztók

A Ragasztók kategóriában megtalálod az akril tömítőket, az építési szerelési ragasztókat, illetve a fal- és mennyezeti ragasztókat. Akkor is jó helyen jársz nálunk, ha megbízható faragasztókat, kontaktragasztókat, szilikonokat vagy akriltömítőket keresel. Sőt még az olyan speciális ragasztók is elérhetőek, mint amilyen például Metylan tapétaragasztó, az Ablonczy műgyanta vagy a Pattex stukkóragasztó.

Ragasztószalagok

Természetesen a minőségi ragasztószalagok sem hiányozhatnak a kínálatunkból. Ebben a termékkategóriában megtalálod az aluszalagokat, a csomagoló-, festő-, javítószalagokat és a kétoldalú ragasztószalagokat. Emellett a maszkoló-, szerelő-, szigetelőszalagok, a védőszalagok és a figyelmeztetőszalagok is elérhetőek.

Takaróanyagok és szemeteszsákok

A Takaróanyagok, szemeteszsákok kategóriában a szemeteszsákokat, a takarófóliákat, a takarópapírokat, valamint a védőanyagokat és a védőponyvákat találod. Ezek a termékek nagy segítséget nyújtanak a tiszta munkavégzésben, és segítenek megóvni a bútorokat, illetve a padlót.

Purhabok

A Purhabok termékkategóriában megtalálod azokat a poliuretán habokat, amik ragasztásra, tömítésre, illetve szigetelésre is használhatók. A pisztolyhabok, ragasztó, szerelő és tűzgátló purhabok is szerepelnek a kínálatunkban.

Élvédők

Az Eszközök, segédanyagok menüpontunkban az élvédők is rendelkezésre állnak. Itt megtalálod a Corner Alu prémium és a Corner PVC hálós élvédőket 23x23 mm, illetve 10x10 cm-es méretben. Ezek a termékek remekül használhatók a homlokzaton kialakított hőszigetelő rendszerek éleinek védelmére, megerősítésére.

Alaposan gondold át, mely anyagokra lesz szükséged a munkálatok elvégzéséhez. Nézz szét a többi kategóriában is, hiszen itt mindent megtalálsz, ami a festéshez, tapétázáshoz, lakásfelújításhoz kellhet!