Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragasztók

A kivitelezési munkálatok során sok esetben szükség lehet a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező ragasztók használatára. Például, amikor a tapétát fel szeretnénk ragasztani a falra, vagy díszléceket, stukkókat szeretnénk rögzíteni a helyükre. Ilyenkor nem bízhatjuk a véletlenre a választást, pontosan arra a ragasztóanyagokra van szükségünk, amikkel elérhetjük a kívánt eredményt. 

Az egyes felületek, illetve anyagok másképp működnek, ennek megfelelően pedig a ragasztás is más módon, más termékekkel történik. Ez az oka annak, hogy mindig más ragasztókkal tudsz dolgozni. 

Rendezés:

Webshopunkban minden olyan alapanyagot és eszközt megtalálsz, amik a felújítási és átalakítási munkákhoz szükségesek. Emiatt nem is volt kérdés, hogy a ragasztási célokat szolgáló termékeknek is helye lesz a kínálatunkban! 

Többek között fára, padlóra, üvegre, fémre is tudsz ragasztani úgy, hogy igényes és tartós végeredményt érj el. Ezeket a termékeinket a “Ragasztók” kategóriaoldalon gyűjtöttük össze neked, és a megfelelő alkategóriákba rendeztük. 

Átláthatóságra és rendezettségre törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban rátalálj azokra a termékekre, amiket keresel. Ha bármiben a segítségedre lehetünk, akkor keress minket bátran, a “Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken!

Milyen ragasztók találhatók nálunk?

Ahogy azt már említettük a legkülönfélébb ragasztókat kínáljuk neked annak érdekében, hogy bármilyen anyagra, felületre megtaláld a megfelelő terméket. Az egyik nagy csoportot a “Fa ragasztók” alkotják, ahol azokat a ragasztóanyagokat találod, amik remekül működnek a fából készült tárgyakon. Ezeket remekül tudod alkalmazni a fából készült bútorok és dekorációs lapok tartós rögzítésére. Mivel áttetszőre száradnak, így nem látszanak a felületen. 

A másik nagy csoportot a “Padlóburkolat, fal- és mennyezeti ragasztók” alkotják. Ezekkel szépen tudod rögzíteni a parkettalapokat a helyükre és falra, illetve mennyezetre is tudsz ragasztani velük. Ha a lakásban van padlófűtés, az sem gond. Ezek a termékek ugyanis nagy ellenállóképességgel rendelkeznek, és a magas hőmérséklet sem oldja fel őket. Azokra a fafajtákra is alkalmazhatók, amik kifejezetten érzékenyek a külső hatásokra.

A kínálatunkban megtalálod a “Speciális ragasztók” csoportját is. Ide gyűjtöttük azokat a termékeket, amiket díszlécek, stukkók, tapétát, tetőlemezek rögzítésére lehet alkalmazni. 

Az említetteken kívül még sok más alkategóriában tudsz nézelődni. Többek között a ragasztószalagokat, eltávolító szereket, szilikonokat és akril tömítőket is be tudod szerezni nálunk. Sőt, akkor is megtalálod, amit keresel, ha építési szerelési ragasztóra vagy kontakt ragasztóra van szükséged!

Milyen információkat olvashatsz a termékadatlapon?

Az adatlapon minden adatot, jellemzőt megtalálsz a termékekről, amik alapján el tudod dönteni, hogy megfelelnek-e az adott célra. Először is egy rövid leírást olvashatsz, amiből kiderül, hogy milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a ragasztók, és hol lehet használni őket.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor a “Termék és paraméterek” felirat alatt is sok hasznos adatot találsz. A “Vélemények” menüpontban pedig a vásárlói hozzászólásokat is el tudod olvasni. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott termékeket?

Ha megvan, hogy melyik terméket szeretnéd megvenni, akkor kattints a “Kosárba” gombra! Ekkor két opció közül tudsz választani. Továbbmész a kosárhoz vagy pedig tovább nézelődsz, hogy más termékeket is ki tudj választani. 

Ha minden belekerült a kosaradba, akkor kattints a “Tovább a pénztárba” gombra, majd pedig add meg a szükséges adatokat! Végül pedig okézd le a megrendelésedet!