A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Ragasztók

A kivitelezési munkálatok során sok esetben szükség lehet a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező ragasztók használatára. Például, amikor a tapétát fel szeretnénk ragasztani a falra, vagy díszléceket, stukkókat szeretnénk rögzíteni a helyükre. Ilyenkor nem bízhatjuk a véletlenre a választást, pontosan arra a ragasztóanyagokra van szükségünk, amikkel elérhetjük a kívánt eredményt. 

Az egyes felületek, illetve anyagok másképp működnek, ennek megfelelően pedig a ragasztás is más módon, más termékekkel történik. Ez az oka annak, hogy mindig más ragasztókkal tudsz dolgozni. 

Rendezés:

Webshopunkban minden olyan alapanyagot és eszközt megtalálsz, amik a felújítási és átalakítási munkákhoz szükségesek. Emiatt nem is volt kérdés, hogy a ragasztási célokat szolgáló termékeknek is helye lesz a kínálatunkban! 

Többek között fára, padlóra, üvegre, fémre is tudsz ragasztani úgy, hogy igényes és tartós végeredményt érj el. Ezeket a termékeinket a “Ragasztók” kategóriaoldalon gyűjtöttük össze neked, és a megfelelő alkategóriákba rendeztük. 

Átláthatóságra és rendezettségre törekedtünk, hogy a lehető leggyorsabban rátalálj azokra a termékekre, amiket keresel. Ha bármiben a segítségedre lehetünk, akkor keress minket bátran, a “Kapcsolat” menüpontban megadott elérhetőségeinken!

Milyen ragasztók találhatók nálunk?

Ahogy azt már említettük a legkülönfélébb ragasztókat kínáljuk neked annak érdekében, hogy bármilyen anyagra, felületre megtaláld a megfelelő terméket. Az egyik nagy csoportot a “Fa ragasztók” alkotják, ahol azokat a ragasztóanyagokat találod, amik remekül működnek a fából készült tárgyakon. Ezeket remekül tudod alkalmazni a fából készült bútorok és dekorációs lapok tartós rögzítésére. Mivel áttetszőre száradnak, így nem látszanak a felületen. 

A másik nagy csoportot a “Padlóburkolat, fal- és mennyezeti ragasztók” alkotják. Ezekkel szépen tudod rögzíteni a parkettalapokat a helyükre és falra, illetve mennyezetre is tudsz ragasztani velük. Ha a lakásban van padlófűtés, az sem gond. Ezek a termékek ugyanis nagy ellenállóképességgel rendelkeznek, és a magas hőmérséklet sem oldja fel őket. Azokra a fafajtákra is alkalmazhatók, amik kifejezetten érzékenyek a külső hatásokra.

A kínálatunkban megtalálod a “Speciális ragasztók” csoportját is. Ide gyűjtöttük azokat a termékeket, amiket díszlécek, stukkók, tapétát, tetőlemezek rögzítésére lehet alkalmazni. 

Az említetteken kívül még sok más alkategóriában tudsz nézelődni. Többek között a ragasztószalagokat, eltávolító szereket, szilikonokat és akril tömítőket is be tudod szerezni nálunk. Sőt, akkor is megtalálod, amit keresel, ha építési szerelési ragasztóra vagy kontakt ragasztóra van szükséged!

Milyen információkat olvashatsz a termékadatlapon?

Az adatlapon minden adatot, jellemzőt megtalálsz a termékekről, amik alapján el tudod dönteni, hogy megfelelnek-e az adott célra. Először is egy rövid leírást olvashatsz, amiből kiderül, hogy milyen speciális tulajdonságokkal rendelkeznek a ragasztók, és hol lehet használni őket.

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor a “Termék és paraméterek” felirat alatt is sok hasznos adatot találsz. A “Vélemények” menüpontban pedig a vásárlói hozzászólásokat is el tudod olvasni. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott termékeket?

Ha megvan, hogy melyik terméket szeretnéd megvenni, akkor kattints a “Kosárba” gombra! Ekkor két opció közül tudsz választani. Továbbmész a kosárhoz vagy pedig tovább nézelődsz, hogy más termékeket is ki tudj választani. 

Ha minden belekerült a kosaradba, akkor kattints a “Tovább a pénztárba” gombra, majd pedig add meg a szükséges adatokat! Végül pedig okézd le a megrendelésedet!