A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Speciális ragasztók

Amikor különböző tárgyakat vagy szerkezeti elemeket szeretnénk egymáshoz rögzíteni, akkor azt sok esetben ragasztással is megtehetjük. Ez esetben azonban szükségünk lehet a speciális ragasztók használatára.

Ezek olyan termékek, amik valamilyen egyedi tulajdonsággal rendelkeznek, és valamilyen speciális ragasztási feladatra lettek kifejlesztve. Vannak, amik például ellenállnak a magas hőmérsékletnek, a nedvességnek vagy a kémiai behatásoknak, de olyanok is léteznek, amik különlegesebb anyagok rögzítéséhez alkalmazhatóak, illetve extra erős tartást biztosítanak.

Rendezés:

A különböző szakipari munkák elvégzése során sokféle feladatra sor kerülhet, melyek adott esetben speciális megoldásokat vagy különleges alapanyagok felhasználását igénylik. A kínálatunkban többek között ezek a termékek is megtalálhatóak. 

Az egyik legnagyobb kategóriánkat a festékek, valamint a vakolatok, glettanyagok és aljzatkiegyenlítők jelentik, ugyanakkor ezek mellett tapéták, díszlécek, szerszámok, kiváló minőségű ragasztók és egyéb segédanyagok forgalmazásával is foglalkozunk. 

Mikor lehet szükség speciális ragasztók használatára?

A speciális ragasztók alkalmazása széles körűen nélkülözhetetlen lehet. Például akkor, amikor nagyon erős, kimagasló ellenálló képességgel rendelkező kötést szeretnénk létrehozni a tárgyak, szerkezetek között.

Akkor is jó szolgálatot tesznek, amikor valamilyen különlegesebb anyagot vagy tárgyat szeretnénk összeragasztani. Például díszléceket, stukkókat akarunk rögzíteni a falra vagy a mennyezetre vagy különböző anyagkialakítású tapétát szeretnénk felragasztani.

Speciális ragasztók a kínálatunkban

A kínálatunkban sokféle készítményt megtalálsz, amik kivétel nélkül magas minőségű, tartós végeredményt biztosítanak. Olyan gyártók termékeit forgalmazzuk, mint az Ablonczy, a Sika, a Mester és a Henkel. 

Nálunk elérhető a nagy szilárdságú kétkomponensű ragasztó, ami akár fémekhez, alumíniumhoz, vashoz, rézhez is használható. Akkor is megtalálod, amit keresel, ha oldószermentes, vízbázisú fóliaragasztóra vagy díszlécekhez, rozettákhoz, stukkókhoz való, csiszolható, átfesthető ragasztóra van szükséged.

A különböző anyagokhoz használható tömítők, a könnyű, középnehéz és nehéz tapétákhoz való ragasztók is a rendelkezésedre állnak, és itt még nem ér véget az általunk kínált speciális ragasztók sora. Nézz körül a kínálatunkban, nálunk garantáltan megtalálod azt a változatot, amire szükséged van.

Hogyan találod meg a leggyorsabban a keresett terméket?

A weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezzen, és nagyon gyorsan, egyszerűen lehessen eligazodni a termékek között. Többek között olyan funkciók is elérhetőek rajta, mint a keresés, a rendezés vagy a szűrés.

Ha egy konkrét terméket keresel, akkor görgess az oldal tetejére, és írd be a fenti négyzetbe a nevét. Ahogy elkezded begépelni a betűket, a lenyíló menüben azonnal megjelennek a keresési javaslatok, illetve a rendszer felajánl neked termékeket, illetve termékkategóriákat is.

A termékkategórián állva rá is tudsz szűrni a kínálatra. Ehhez nem kell mást tenned, mint bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt meg kell adnod azokat a paramétereket, amik fontosak számodra. Megadhatod a termék kiszerelését, méretét, színét, illetve gyártóját. Alul pedig a csúszka jobb és bal oldalának mozgatásával meg tudod határozni az általad megfelelőnek tartott ártartományt is.