A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Takaró anyagok, szemetes zsákok

Amikor sor kerül a felújítási munkálatokra, akkor nagy felfordulásra, szemétre, illetve koszra lehet számítani, ezek ugyanis a szakipari munkák hozadékai. Szerencsére már vannak jó minőségű, kellőképpen tartós takaróanyagok, szemeteszsákok, melyek használatával megóvhatjuk a környező tárgyakat, felületeket, úrrá lehetünk a káoszon, és a lehetőségekhez mérten rendet tarthatunk magunk körül. 

Amennyiben még nem rendelkezel velük, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen ebben a termékkategóriánkban sok különböző változatban megtalálod őket. A széles kínálatunknak köszönhetően pedig könnyen be tudod szerezni azokat, amelyekre szükséged van.
 

Rendezés:

A webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a kezdő, illetve már tapasztalt lakásfelújítók mindent egy helyen megtaláljanak, amire csak szükségük lehet a különböző feladatok, munkálatok elvégzéséhez. 

Természetesen nem volt kérdés, hogy többek között a takaróanyagok és szemeteszsákok is szerepelnek majd a kínálatunkban az eszközök és segédanyagok között. Elvégre szinte nincs is olyan munka, amihez ne kellene védeni a környezetet, illetve eltávolítani onnan a keletkező hulladékot.

Most kicsit jobban is bemutatjuk, hogy milyen termékeket találsz ebben a kategóriában.

Takarópapírok

A jó minőségű takarópapírok remek megoldást jelentenek a különböző felületek, például a padló vagy a csempe megfelelő védelmére, a használatukkal ugyanis megakadályozhatjuk azt, hogy belepje őket a por vagy ráhulljanak a kisebb-nagyobb törmelékek.

Ha ugyanis ez megtörténik, és utána még közlekedünk is rajtuk, akkor a szemcsék megkarcolhatják, kikoptathatják a felületüket, de akár még az is megtörténhet, hogy nagyobb sérüléseket okoz rajtuk egy-egy odahulló darab.

Mint, ahogy a nevükben is benne van, ezek a takaróanyagok papírból készülnek, vízálló bevonattal, illetve csúszásmentes felülettel rendelkeznek, hogy a lehető leghatékonyabban segítsék a munkavégzést.

Takarófóliák

Természetesen a praktikusan használható takarófóliák is szerepelnek a takaróanyagok, szemeteszsákok között, melyek abban különböznek a takarópapíroktól, hogy ezeket műanyag felhasználásával gyártják, különböző vastagságban. Ezek is remek választásnak bizonyulnak a különböző felületek, bútorok, illetve lakberendezési tárgyak védelmére.

A használatukkal szinte bármit le tudunk takarni, be tudunk csomagolni annak érdekében, hogy azok ne legyenek porosak vagy festékesek, illetve ne kerüljön rájuk semmi olyan szennyeződés, amit utána nehezen vagy egyáltalán nem tudunk eltávolítani róluk. 

Egyéb takaróanyagok, szemeteszsákok

Nem csak a fent említett termékeket találod a “takaróanyagok, szemeteszsákok” kategóriánkban. Akkor is jó helyen jársz itt, ha olyan védőanyagokat keresel, amikkel hatékonyan meg tudod óvni a padlót a terhelés súlyától, illetve a helyiségeket attól, hogy a munkavégzés során keletkező por belepje. 

Ha az utóbbit szeretnéd megoldani, akkor a porvédő ajtó remek megoldást kínál a problémára. Ez a termék ugyanis nagy segítséget nyújt abban, hogy a szagok, a por, illetve más szennyeződések átjussanak egyik helyiségből a másikba.

Végül, de nem utolsósorban a különböző méretű szemeteszsákokat is be tudod szerezni nálunk, melyek jó szolgálatot tesznek a munkavégzés során keletkező hulladék összegyűjtésére, ideiglenes tárolására, illetve elszállítására. 

Ha bármilyen kérdésed felmerül a termékekkel kapcsolatban, akkor várjuk a megkeresésedet az oldalunk tetején szereplő elérhetőségeinken.