A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Szemetes zsákok

A lakásfelújítás mindig egy rendkívül izgalmas projekt, hiszen annak során azon dolgozunk, hogy létrehozzuk álmaink otthonát. Miközben ezen munkálkodunk, számolnunk kell többek között azzal is, hogy jelentős mennyiségű hulladék fog keletkezni, melyek tárolására, illetve elszállítására remek megoldást jelentenek a jó minőségű szemeteszsákok. 

Ha pont szükséged van néhányra, akkor a lehető legjobb helyen jársz, ebben a termékkategóriánkban ugyanis többféle változatban is megtalálod őket. Nem számít, hogy általános hulladékot szeretnél-e gyűjteni bennük, vagy esetleg a sitt elszállítására használnád őket, nálunk be tudod szerezni az adott feladatra leginkább alkalmas változatot. Gyere, nézz körül, és válaszd ki azt, amelyikre szükséged van!

Rendezés:

A webshopunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden egy helyen elérhető legyen, amire egy lakásfelújítás során szükség lehet. A legnagyobb kínálattal rendelkező termékkategóriánk a különböző alapanyagokat, illetve munkaeszközöket tartalmazzák, de természetesen nem volt kérdés, hogy a takarásra alkalmas anyagok és szemeteszsákok is helyet kapnak nálunk.

Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatnánk a kínálatunkat, nézzük meg, hogy miért is annyira fontos, hogy még a lakásfelújítás megkezdése előtt beszerezzük a megfelelő mérettel és kialakítással rendelkező szemeteszsákokat!

Miért fontos a szemeteszsákok beszerzése felújítás előtt?

A lakásfelújítás tipikusan egy olyan munkafolyamat, melynek során nagyon fontos, hogy precízen tartsuk magunkat az előre meghatározott ütemtervhez, és a teendőket a lehető leggyorsabban hajtsuk végre.

Ha viszont a munkavégzés kellős közepén döbbenünk arra rá, hogy a szemetet nincs mibe pakolnunk, akkor az bizony jelentős mértékben hátráltatja a folyamatot. Éppen ezért még azelőtt kell a szemeteszsákok beszerzéséről gondoskodnunk, hogy bármibe is belekezdtünk volna, azokra ugyanis a felújítás bármely pontján szükségünk lehet.

Milyen szemeteszsákokat tudsz megvásárolni nálunk?

A szemeteszsák kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a felhasználói igényeknek maradéktalanul eleget tudjunk tenni, és széles körben ki tudjuk szolgálni a vásárlóinkat. Ennek megfelelően többféle méretben találod meg nálunk ezeket a termékeket, a 60, 110, 120 és a 240 literes változat is elérhető.

Ha építési törmelék kezelésére szeretnél zsákot venni, akkor sem kell messzire menned, ugyanis a 60 literes sitthez való zsák is szerepel a választékunkban. 

Hogy tudod leadni a rendelésedet?

Ha kiválasztottad azokat a szemeteszsákokat, amiket meg szeretnél vásárolni, akkor először is a virtuális kosaradba kell helyezni őket. Ezt nagyon egyszerűen a kategória- vagy a termékoldalon állva a “Kosárba” feliratú gombra kattintva teheted meg. 

Ezt követően egy ablak fog felugrani a képernyőn, amin a “Tovább a kosárhoz” opciót kell választanod, amennyiben már nem szeretnél tovább nézelődni. A kosároldalon láthatod az általad kiválasztott termék(ek) nevét, illetve vételárát. Ha minden stimmel, akkor kattints a “Tovább a pénztárba” gombra.

Itt már csak annyi a teendőd, hogy megadod a rendeléshez szükséges adatokat, a kiszállítási címet, illetve a fizetés módját - ez egy többlépéses folyamat lesz. A vásárlást végül a rendelés visszaigazolásával tudod lezárni, melyet követően néhány napon belül meg is kapod a csomagodat.

Ha bármiben tudunk segíteni, akkor keress fel a megadott elérhetőségeink valamelyikén!