Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FESTÉKEK

A festékek használata szinte már azóta az életünk részét képezi, amióta létezik emberiség. Már az ősemberek is használtak különböző anyagokat, amikkel befestették a testüket, vagy amivel barlangrajzokat készítettek. Később a festékeket elsősorban dekorációs célokra kezdték alkalmazni, és a mai napig is a díszítés egyik legalapvetőbb anyagaként tartjuk számon őket. 

A festék valójában nem más, mint pigmentek, oldószer, illetve kötőanyag megfelelő arányú keveréke, amivel szépítjük, illetve óvjuk a felületeket. A helyszíntől és a festeni kívánt felülettől függően többféle változatban készülnek.

Rendezés:

Webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy minden fontos eszközt és alapanyagot a felhasználók rendelkezésére bocsájtsunk. Az építkezések, lakásfelújítási munkák során szinte mindig napirendre kerül a falfestés, ami csak akkor lesz tökéletes, ha minőségi termékekkel dolgozunk. A “Festékek” kategóriában minden alapanyagot megtalálsz, ami a kültéri, illetve beltéri munkához szükséges. Nem számít, hogy a dekorálás, a védelem vagy a higiénia biztosítása-e az elsődleges célod, itt gyorsan megtalálod, amit keresel. A festékek széles tárháza vár, sőt, még a festéshez szükséges segédanyagokat és egyéb eszközöket is be tudod szerezni nálunk.

Milyen festékek találhatóak webáruházunkban?

Alapvetően két nagy termékkategóriára oszthatjuk az általunk kínált festékeket. Az egyik nagy csoportot alkotják a beltéri falfestékek, amiket a lakáson belül tudunk használni. Ezek mellett ott vannak a kültéri festékek is, amik úgy lettek kifejlesztve, hogy ne tehessen kárt bennük az időjárás. Remekül ellenállnak a szélnek, csapadéknak, sőt, még akár a mínusz fokoknak vagy a nagy kánikulának is. 

Gyakran felmerül a kérdés, hogy használhatunk-e beltéri termékeket kültéren? A válasz egyértelműen nem, legalábbis akkor, ha minőségi eredményt szeretnénk elérni. A beltérre szánt alapanyagok ugyanis a megfelelő tulajdonságok híján hamar tönkremennek, ha kültéri felületekre alkalmazzuk őket. 

A festendő felület anyaga szerint is tudsz keresni nálunk termékeket. Amennyiben rákattintasz a “Fára festékek” alkategóriára, ott azokat az anyagokat találod, amikkel a fa alapozását, védelmét, javítását, dekorálását tudod biztosítani. Mellette pedig ott van a “Fémre festékek” termékcsoport is, ahol akkor érdemes körülnézned, ha fém felülettel szeretnél dolgozni. 

Ha garázst, hajót, padlót vagy medencét akarsz festeni, akkor a “Speciális festékek” között fogod megtalálni, amit keresel. Ha pedig spray kiszerelésű alapanyagokat keresel, akkor kattints a “Spray, Aerosol festékek” alkategóriára! 

Adatok, amikről a temékadatlapon tudsz tájékozódni

Kattints a termék fotójára vagy nevére, és máris eljutsz az adatlapra, ahol sok-sok hasznos információ áll rendelkezésedre! Először is egy rövid, de tartalmas összefoglalót olvashatsz az adott festékről, amiből kiderül, hogy milyen előnyei vannak a használatának. Ha több árnyalatban is választható, akkor a színskálát is meg tudod nézni. 

Ha pedig lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” menüpontra kattintva el tudod olvasni az alkalmazással kapcsolatos tudnivalókat. Mellette a “Vélemények” menüpontot találod, ahol megismerheted a vásárlóktól kapott visszajelzéseket. 

Mi mindent tudsz még megvásárolni a webáruházunkban?

Nálunk nemcsak a minőségi festékeket tudod beszerezni, hanem jóformánt mindent, ami a festési munkálatokhoz kell. Gondolunk itt például a takaróanyagokra, mérőműszerekre, festő szerszámokra és a munkákhoz megfelelő ruhákra, amik szintén nélkülözhetetlenek a profi munkavégzéshez.