A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

FESTÉKEK

A festékek használata szinte már azóta az életünk részét képezi, amióta létezik emberiség. Már az ősemberek is használtak különböző anyagokat, amikkel befestették a testüket, vagy amivel barlangrajzokat készítettek. Később a festékeket elsősorban dekorációs célokra kezdték alkalmazni, és a mai napig is a díszítés egyik legalapvetőbb anyagaként tartjuk számon őket. 

A festék valójában nem más, mint pigmentek, oldószer, illetve kötőanyag megfelelő arányú keveréke, amivel szépítjük, illetve óvjuk a felületeket. A helyszíntől és a festeni kívánt felülettől függően többféle változatban készülnek.

Rendezés:

Webáruházunkat azzal a küldetéssel hoztuk létre, hogy minden fontos eszközt és alapanyagot a felhasználók rendelkezésére bocsájtsunk. Az építkezések, lakásfelújítási munkák során szinte mindig napirendre kerül a falfestés, ami csak akkor lesz tökéletes, ha minőségi termékekkel dolgozunk. A “Festékek” kategóriában minden alapanyagot megtalálsz, ami a kültéri, illetve beltéri munkához szükséges. Nem számít, hogy a dekorálás, a védelem vagy a higiénia biztosítása-e az elsődleges célod, itt gyorsan megtalálod, amit keresel. A festékek széles tárháza vár, sőt, még a festéshez szükséges segédanyagokat és egyéb eszközöket is be tudod szerezni nálunk.

Milyen festékek találhatóak webáruházunkban?

Alapvetően két nagy termékkategóriára oszthatjuk az általunk kínált festékeket. Az egyik nagy csoportot alkotják a beltéri falfestékek, amiket a lakáson belül tudunk használni. Ezek mellett ott vannak a kültéri festékek is, amik úgy lettek kifejlesztve, hogy ne tehessen kárt bennük az időjárás. Remekül ellenállnak a szélnek, csapadéknak, sőt, még akár a mínusz fokoknak vagy a nagy kánikulának is. 

Gyakran felmerül a kérdés, hogy használhatunk-e beltéri termékeket kültéren? A válasz egyértelműen nem, legalábbis akkor, ha minőségi eredményt szeretnénk elérni. A beltérre szánt alapanyagok ugyanis a megfelelő tulajdonságok híján hamar tönkremennek, ha kültéri felületekre alkalmazzuk őket. 

A festendő felület anyaga szerint is tudsz keresni nálunk termékeket. Amennyiben rákattintasz a “Fára festékek” alkategóriára, ott azokat az anyagokat találod, amikkel a fa alapozását, védelmét, javítását, dekorálását tudod biztosítani. Mellette pedig ott van a “Fémre festékek” termékcsoport is, ahol akkor érdemes körülnézned, ha fém felülettel szeretnél dolgozni. 

Ha garázst, hajót, padlót vagy medencét akarsz festeni, akkor a “Speciális festékek” között fogod megtalálni, amit keresel. Ha pedig spray kiszerelésű alapanyagokat keresel, akkor kattints a “Spray, Aerosol festékek” alkategóriára! 

Adatok, amikről a temékadatlapon tudsz tájékozódni

Kattints a termék fotójára vagy nevére, és máris eljutsz az adatlapra, ahol sok-sok hasznos információ áll rendelkezésedre! Először is egy rövid, de tartalmas összefoglalót olvashatsz az adott festékről, amiből kiderül, hogy milyen előnyei vannak a használatának. Ha több árnyalatban is választható, akkor a színskálát is meg tudod nézni. 

Ha pedig lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” menüpontra kattintva el tudod olvasni az alkalmazással kapcsolatos tudnivalókat. Mellette a “Vélemények” menüpontot találod, ahol megismerheted a vásárlóktól kapott visszajelzéseket. 

Mi mindent tudsz még megvásárolni a webáruházunkban?

Nálunk nemcsak a minőségi festékeket tudod beszerezni, hanem jóformánt mindent, ami a festési munkálatokhoz kell. Gondolunk itt például a takaróanyagokra, mérőműszerekre, festő szerszámokra és a munkákhoz megfelelő ruhákra, amik szintén nélkülözhetetlenek a profi munkavégzéshez.