Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festék fára - széles választék márkás termékekből

Amikor fából készült felületekkel dolgozunk, akkor felmerül a kérdés, hogy a fára festékek széles kínálatából válogathatunk vagy korlátozottak a lehetőségeink? Mivel a fa anyag a feldolgozást követően is speciális tulajdonságokkal rendelkezik, így csak speciális festékeket tudunk használni rájuk. Természetesen széles választék vár ezen belül is.

A kategóriában többféle terméket különítettünk el, hiszen nem mindegy az sem, hogy mi a célunk a festéssel. Alapozás, átszínezés, ápolás, lazúrozás? Az adott célnak megfelelően tudod kiválasztani azokat a festékeket, amikkel profi végeredményt érhetsz el.

Rendezés:

Minőségi festékek fára webshopunkban

A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyaggal és munkaeszközzel ellássuk a profi és a kezdő mesterembereket egyaránt. Nem számít, hogy mekkora tudásra, tapasztalatra tettél szert az elmúlt években, nálunk megtalálod azokat a termékeket, amikkel precízen tudsz dolgozni. 

Szinte minden esetben napirendre kerülnek a festéssel kapcsolatos feladatok, így az egyik legnagyobb termékkategóriánkban a festékek széles kínálatát találod. Többek között ezen belül vannak azok a változatok is, amiket kifejezetten a fából készült felületekre fejlesztettek ki. 

Miért kell festék a fára?

Fából nagyon sok mindent tudunk készíteni, a bútoroktól kezdve a kisebb-nagyobb lakberendezési kiegészítőkön át, egészen a nagyobb faszerkezetekig. Ezeknek a felületét egyrészt védeni, ápolni kell, hogy hosszú távú biztonságot nyújtsunk a fának. A festék egyfajta
szigetelőrétegként is szolgál az olyan veszélyek ellen, mint a termeszek, a korrózió és a vetemedés, amelyek például nedvesség, napsütés, szennyeződés miatt alakulhatnak ki. 

A festék nemcsak védőréteget ad a fának, hanem számos egyedi színválasztékot is biztosít, tehát könnyen át lehet festeni a felületeket más színre, így kedvünk szerint bármikor megújíthajuk például a régi bútorainkat vagy az ajtóinkat. Csak rajtunk múlik, hogy milyen módszert választunk erre, a lényeg, hogy mindig az adott célnak megfelelő termékeket használjuk a felületen, és ügyeljünk, hogy a festékből több réteget alkalmazzunk a fán.

Milyen termékeket találsz a kínálatunkban?

Ha rápillantasz a kínálatunkra, akkor láthatod, hogy nálunk nagyon sokféle fafestéket találsz attól függően, hogy milyen célt szolgálnak. Típustól függetlenül mindegyikre igaz, hogy egytől-egyig márkás termékekről van szó, amikkel a festés után tökéletes végeredményt tudsz elérni - legyen szó alapozókról, lakkokról, lazúrról vagy zománcfestékről természetesen minőségi és megbízható festékeket találsz webshopunkban.

Az “Alapozó festékek és impregnálók” között megtalálod azokat a termékeket, amikkel szépen le tudod alapozni a fából készült felületeket. Itt vannak olyan alapozó festékek is, amikkel hatékonyan lehet konzerválni a fát, ezzel megvédve az anyagot akár a gombákkal és kártevőkkel szemben. 

A “Favédő anyagok, ápolók és olajok” olyan termékek, amik a fából készült felületek ápolására szolgálnak. Ezeknek a használatával sokkal hosszabb életűvé tehetjük őket, mindamellett, hogy magasfokú védelmet is biztosítunk számukra.

A “Vastaglazúrok” között pedig azokat a festékeket találod, amikkel gyorsan és eredményesen tudod elvégezni a lazúrozást. Ezeket elsősorban a keményebb, mérettartó szerkezeteken tudod alkalmazni. Ahogy a nevükben is benne van, a vastaglazúrok vastag, “páncélszerű” réteget képeznek a felületen. 

Az egyes kategóriákban található termékek a bizonyítékok arra, hogy festéket fára több szempontból is érdemes használni. A felsoroltakon kívül még sok más terméket is találsz, melyek kifejezetten fára alkalmasak, ha rákattintasz az egyes alkategóriák nevére. 

Hogyan tudsz célirányosan keresni a festékek között?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a weboldalunkra, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes választékot, hisz a megfelelő információk megadásával könnyen megtalálhatod a számodra tökéletes terméket. Ez esetben célszerű a keresőt használnod, amit bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt találsz. Itt tudod beállítani azokat a paramétereket, amik fontosak számodra.

Az első blokkban ki tudod választani a termék kiszerelését, utána pedig lehetőséged van arra is, hogy kiválaszd az adott színt. A gyártót is meg tudod adni, a megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával, végül pedig ár szerint is tudsz szűrni. Ehhez használhatod a csúszkát, aminek a jobb és a bal oldalát a megfelelő összegre kell mozgatnod. Ha kiválasztottad a számodra szimpatikus festéket, akkor tedd be a kosárba, mi gyorsan kiszállítjuk és néhány napon belül már kezdheted is a festést vele!