A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Festék fára - széles választék márkás termékekből

Amikor fából készült felületekkel dolgozunk, akkor felmerül a kérdés, hogy a fára festékek széles kínálatából válogathatunk vagy korlátozottak a lehetőségeink? Mivel a fa anyag a feldolgozást követően is speciális tulajdonságokkal rendelkezik, így csak speciális festékeket tudunk használni rájuk. Természetesen széles választék vár ezen belül is.

A kategóriában többféle terméket különítettünk el, hiszen nem mindegy az sem, hogy mi a célunk a festéssel. Alapozás, átszínezés, ápolás, lazúrozás? Az adott célnak megfelelően tudod kiválasztani azokat a festékeket, amikkel profi végeredményt érhetsz el.

Rendezés:

Minőségi festékek fára webshopunkban

A webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyaggal és munkaeszközzel ellássuk a profi és a kezdő mesterembereket egyaránt. Nem számít, hogy mekkora tudásra, tapasztalatra tettél szert az elmúlt években, nálunk megtalálod azokat a termékeket, amikkel precízen tudsz dolgozni. 

Szinte minden esetben napirendre kerülnek a festéssel kapcsolatos feladatok, így az egyik legnagyobb termékkategóriánkban a festékek széles kínálatát találod. Többek között ezen belül vannak azok a változatok is, amiket kifejezetten a fából készült felületekre fejlesztettek ki. 

Miért kell festék a fára?

Fából nagyon sok mindent tudunk készíteni, a bútoroktól kezdve a kisebb-nagyobb lakberendezési kiegészítőkön át, egészen a nagyobb faszerkezetekig. Ezeknek a felületét egyrészt védeni, ápolni kell, hogy hosszú távú biztonságot nyújtsunk a fának. A festék egyfajta
szigetelőrétegként is szolgál az olyan veszélyek ellen, mint a termeszek, a korrózió és a vetemedés, amelyek például nedvesség, napsütés, szennyeződés miatt alakulhatnak ki. 

A festék nemcsak védőréteget ad a fának, hanem számos egyedi színválasztékot is biztosít, tehát könnyen át lehet festeni a felületeket más színre, így kedvünk szerint bármikor megújíthajuk például a régi bútorainkat vagy az ajtóinkat. Csak rajtunk múlik, hogy milyen módszert választunk erre, a lényeg, hogy mindig az adott célnak megfelelő termékeket használjuk a felületen, és ügyeljünk, hogy a festékből több réteget alkalmazzunk a fán.

Milyen termékeket találsz a kínálatunkban?

Ha rápillantasz a kínálatunkra, akkor láthatod, hogy nálunk nagyon sokféle fafestéket találsz attól függően, hogy milyen célt szolgálnak. Típustól függetlenül mindegyikre igaz, hogy egytől-egyig márkás termékekről van szó, amikkel a festés után tökéletes végeredményt tudsz elérni - legyen szó alapozókról, lakkokról, lazúrról vagy zománcfestékről természetesen minőségi és megbízható festékeket találsz webshopunkban.

Az “Alapozó festékek és impregnálók” között megtalálod azokat a termékeket, amikkel szépen le tudod alapozni a fából készült felületeket. Itt vannak olyan alapozó festékek is, amikkel hatékonyan lehet konzerválni a fát, ezzel megvédve az anyagot akár a gombákkal és kártevőkkel szemben. 

A “Favédő anyagok, ápolók és olajok” olyan termékek, amik a fából készült felületek ápolására szolgálnak. Ezeknek a használatával sokkal hosszabb életűvé tehetjük őket, mindamellett, hogy magasfokú védelmet is biztosítunk számukra.

A “Vastaglazúrok” között pedig azokat a festékeket találod, amikkel gyorsan és eredményesen tudod elvégezni a lazúrozást. Ezeket elsősorban a keményebb, mérettartó szerkezeteken tudod alkalmazni. Ahogy a nevükben is benne van, a vastaglazúrok vastag, “páncélszerű” réteget képeznek a felületen. 

Az egyes kategóriákban található termékek a bizonyítékok arra, hogy festéket fára több szempontból is érdemes használni. A felsoroltakon kívül még sok más terméket is találsz, melyek kifejezetten fára alkalmasak, ha rákattintasz az egyes alkategóriák nevére. 

Hogyan tudsz célirányosan keresni a festékek között?

Amennyiben konkrét elképzeléssel érkeztél a weboldalunkra, akkor nem feltétlenül kell végignézned a teljes választékot, hisz a megfelelő információk megadásával könnyen megtalálhatod a számodra tökéletes terméket. Ez esetben célszerű a keresőt használnod, amit bal oldalon a “Termék szűrés” felirat alatt találsz. Itt tudod beállítani azokat a paramétereket, amik fontosak számodra.

Az első blokkban ki tudod választani a termék kiszerelését, utána pedig lehetőséged van arra is, hogy kiválaszd az adott színt. A gyártót is meg tudod adni, a megfelelő jelölőnégyzet bepipálásával, végül pedig ár szerint is tudsz szűrni. Ehhez használhatod a csúszkát, aminek a jobb és a bal oldalát a megfelelő összegre kell mozgatnod. Ha kiválasztottad a számodra szimpatikus festéket, akkor tedd be a kosárba, mi gyorsan kiszállítjuk és néhány napon belül már kezdheted is a festést vele!