Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alapozófesték falra

Amikor a lakásunk felújítása, átalakítása során napirendre kerül a falak festése, akkor több mindenre is oda kell figyelnünk annak érdekében, hogy tökéletes végeredményt érjünk el. Többek között az a kérdés is felmerül, hogy melyik a legjobb alapozófesték falra? Elvégre mielőtt nekiállunk a feladatnak először is le kell alapoznunk a felületet. 

Az alapozó réteggel biztosítjuk, hogy a festék megfelelően rátapadjon a falra, illetve egyenletesen terüljön el rajta. Emellett abban is segít, hogy szín tekintetében is egységesebb összhatást érjünk el. 

Rendezés:

Az alapozás tehát a festési folyamat kihagyhatatlan lépése, amivel nagymértékben javíthatjuk a munkánk minőségét, tartósságát és esztétikáját

Nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopjában minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt beszerezhetsz, aminek a használata nélkülözhetetlen a felújítási munkák elvégzéséhez. Nálunk kizárólag olyan termékeket találsz, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználói igényeket.

A termékkínálatunk részét képezik a különböző aljzatkiegyenlítők, vakolatok, glettanyagok, de a minőségi tapétákat és díszléceket is megtalálod nálunk. Ugyanúgy, ahogy a szerszámokat, segédanyagokat, egyéb eszközöket, illetve munkaruhákat is. És mind közül az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a márkás festékek képezik, amik között a kiváló minőségű alapozó festékek is fellelhetők.

Mielőtt részletesen is bemutatnánk a kínálatunkat, nézzük, hogy miért annyira fontos lépés az alapozás!

Miért fontos az alapozófesték falra történő felvitele?

Az alapozófesték falra történő felvitele több szempontból is fontos. Amikor nekiállunk a festésnek, akkor az a célunk, hogy a lehető legszebb és legtartósabb eredményt érhessük el. Ez pedig csak a megfelelő alapozófestékek használatával lehetséges.

Ezek a termékek ugyanis olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amiknek köszönhetően javítják a festékek tapadóképességét. Ez azt jelenti, hogy a felvitt anyagok sokkal tartósabbak lesznek, az elért végeredmény pedig hosszú távon is megmarad.

Ha nagyobb hibák vannak a falon, akkor elkerülhetetlen a glettelés, ugyanakkor a kisebb egyenetlenségeket az alapozó felvitelével is ki tudjuk egyenlíteni. Ha pedig nem hagyjuk ki az alapozást a folyamatból, akkor a festék színei sokkal élénkebbek, egységesebbek lesznek. Így emiatt is megéri használni az alapozókat.

Héra, Magnat és Polifarbe alapozófestékek falra

A Héra falfix diszperziós mélyalapozó kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, a használatával tökéletesen kiegyenlíthető a falfelület nedvszívó-képessége. A Magnat primer alapozó stabilizálja a felületet, javítja a fedőfesték tapadását, valamint a fal egyenetlenségeit is kiegyenlíti. 

A Polifarbe termékei közül többet is kínálunk. Az egyik az Inntaler diszperziós mélyalapozó, ami egyenletessé teszi a felület szívóhatását, de emellett a Polifarbe falfény is elérhető. Ez utóbbi egy selyemfényű, ugyanakkor színtelen és mosható bevonatot képez a falon. 

Valmor alapozófestékek széles választékban

Ha Valmor alapozókat keresel, akkor nálunk ez esetben is megtalálod a számításodat. Az Air Flow fixatív felületkezelő, a lélegző mélyalapozó és az Aqua-Tech kenhető vízszigetelő is megtalálható a kínálatunkban. Ugyanúgy, ahogy a Valmor flexibilis folyékony fólia, a hídképző alapozó, a Valmor kőbalzsam, valamint a Valmor tapadóhíd is a termékkategória részét képezi.