A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Alapozófesték falra

Amikor a lakásunk felújítása, átalakítása során napirendre kerül a falak festése, akkor több mindenre is oda kell figyelnünk annak érdekében, hogy tökéletes végeredményt érjünk el. Többek között az a kérdés is felmerül, hogy melyik a legjobb alapozófesték falra? Elvégre mielőtt nekiállunk a feladatnak először is le kell alapoznunk a felületet. 

Az alapozó réteggel biztosítjuk, hogy a festék megfelelően rátapadjon a falra, illetve egyenletesen terüljön el rajta. Emellett abban is segít, hogy szín tekintetében is egységesebb összhatást érjünk el. 

Rendezés:

Az alapozás tehát a festési folyamat kihagyhatatlan lépése, amivel nagymértékben javíthatjuk a munkánk minőségét, tartósságát és esztétikáját

Nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopjában minden fontos alapanyagot, illetve munkaeszközt beszerezhetsz, aminek a használata nélkülözhetetlen a felújítási munkák elvégzéséhez. Nálunk kizárólag olyan termékeket találsz, amik magas színvonalon képesek kielégíteni a felhasználói igényeket.

A termékkínálatunk részét képezik a különböző aljzatkiegyenlítők, vakolatok, glettanyagok, de a minőségi tapétákat és díszléceket is megtalálod nálunk. Ugyanúgy, ahogy a szerszámokat, segédanyagokat, egyéb eszközöket, illetve munkaruhákat is. És mind közül az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a márkás festékek képezik, amik között a kiváló minőségű alapozó festékek is fellelhetők.

Mielőtt részletesen is bemutatnánk a kínálatunkat, nézzük, hogy miért annyira fontos lépés az alapozás!

Miért fontos az alapozófesték falra történő felvitele?

Az alapozófesték falra történő felvitele több szempontból is fontos. Amikor nekiállunk a festésnek, akkor az a célunk, hogy a lehető legszebb és legtartósabb eredményt érhessük el. Ez pedig csak a megfelelő alapozófestékek használatával lehetséges.

Ezek a termékek ugyanis olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amiknek köszönhetően javítják a festékek tapadóképességét. Ez azt jelenti, hogy a felvitt anyagok sokkal tartósabbak lesznek, az elért végeredmény pedig hosszú távon is megmarad.

Ha nagyobb hibák vannak a falon, akkor elkerülhetetlen a glettelés, ugyanakkor a kisebb egyenetlenségeket az alapozó felvitelével is ki tudjuk egyenlíteni. Ha pedig nem hagyjuk ki az alapozást a folyamatból, akkor a festék színei sokkal élénkebbek, egységesebbek lesznek. Így emiatt is megéri használni az alapozókat.

Héra, Magnat és Polifarbe alapozófestékek falra

A Héra falfix diszperziós mélyalapozó kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, a használatával tökéletesen kiegyenlíthető a falfelület nedvszívó-képessége. A Magnat primer alapozó stabilizálja a felületet, javítja a fedőfesték tapadását, valamint a fal egyenetlenségeit is kiegyenlíti. 

A Polifarbe termékei közül többet is kínálunk. Az egyik az Inntaler diszperziós mélyalapozó, ami egyenletessé teszi a felület szívóhatását, de emellett a Polifarbe falfény is elérhető. Ez utóbbi egy selyemfényű, ugyanakkor színtelen és mosható bevonatot képez a falon. 

Valmor alapozófestékek széles választékban

Ha Valmor alapozókat keresel, akkor nálunk ez esetben is megtalálod a számításodat. Az Air Flow fixatív felületkezelő, a lélegző mélyalapozó és az Aqua-Tech kenhető vízszigetelő is megtalálható a kínálatunkban. Ugyanúgy, ahogy a Valmor flexibilis folyékony fólia, a hídképző alapozó, a Valmor kőbalzsam, valamint a Valmor tapadóhíd is a termékkategória részét képezi.