Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Favédő anyagok, ápolók és olajok

A favédő anyagok, ápolók és olajok használata nélkülözhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy a fafelületek sokáig szépek maradjanak. Bár ma már számos különböző anyagból készíthetünk bútorokat, illetve egyéb lakberendezési eszközöket, amik időtállóbbak, mint a fa, mégis a természetességének és egyéb előnyös tulajdonságainak köszönhetően még ma is az egyik legkedveltebb alapanyag. 

A fából készült tárgyak is lehetnek időtállók, ha a megfelelő módon és a megfelelő termékekkel védjük a külső hatásokkal szemben. A fa védelmére, ápolására szolgáló termékeket ebben a kategóriában találod. 

Rendezés:

Webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden megtalálható legyen benne, amire a felújítási, átépítési munkák során szükség lehet. Ilyenkor előfordul, hogy a fafelületeknek megfelelő védelmet kell biztosítanunk a külső hatásokkal szemben. 

Mivel egy természetes anyagról van szó, így sok minden befolyásolja a kinézetét, állapotát. Többek között a nedvesség, a napfény és az erős UV sugárzás is változást idézhet elő rajta. Emellett pedig a gombák és a különböző rovarok is veszélyt jelentenek rá. Ez az oka, hogy a festés csak a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező fafestékek használatával lesz eredményes. A munkához pedig a favédő anyagok, ápolók és olajok alkalmazására is szükség van. 

Milyen favédő anyagok, ápolók és olajok kaphatók nálunk?

Nálunk megtalálsz minden olyan terméket, amivel hatékony védelmet tudsz biztosítani a fafelületeknek. Legyen szó bútorokról, padlóról vagy bármilyen fából készült tárgyról, mi univerzális megoldást kínálunk a védelmükre, ápolásukra. 

A fakonzerváló alapozó használatával elkerülheted, hogy a rovarok kárt tegyenek a faanyagokban. Emellett a kártevők ellen is remekül véd, így a szürkepenész, a kékgomba, illetve a korhasztó gombafajták sem tudnak megtelepedni a felületen. Ha már kialakult a gombafertőzés, akkor annak megszüntetése céljából is érdemes alkalmazni. 

Szúölőszer használatára is szükség lehet, ha gyors és hatékony megoldást keresel a szuvasodás ellen. Felvíve a fából készült tárgyakra, azonnal megöli a kártevőket, amik a fát károsítják.

A faápoló olaj használatával egy erős bevonatot tudsz létrehozni a fa felületén, ami megvédi a víztől, a gombásodástól és a szennyeződésektől. További előnye, hogy behatolva a fába, kiemeli annak természetes erezetét.

Honnan tudod, hogy melyik a megfelelő termék számodra?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni melyik termékre van szükséged, olvasd el a termékadatlapon szereplő információkat! Itt minden fontos adatot feltüntettünk, ami a gyors és határozott döntéshez szükséges. 

Először egy rövid, de annál informatívabb leírást találsz a termékről, amiből sok minden kiderül. Például, hogy milyen sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, és pontosan milyen felületeken, milyen célra használható. Sok esetben már ez is elegendő lehet ahhoz, hogy el tudd dönteni, ezt a terméket keresed-e?

Ha lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” felirat alatt sok-sok hasznos adatot találsz. Itt a favédő anyagok, ápolók és olajok használatáról, jellemzőiről részletesebben is tájékozódhatsz. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott terméket?

A vásárláshoz kattints a “Kosárba” feliratú gombra! Ezt követően két opció közül tudsz választani. Az egyik, hogy tovább keresgélsz, ez esetben válaszd a “Tovább nézelődök” lehetőséget! Minden a kosaradban van, amit szeretnél? Akkor a “Tovább a kosárhoz” gombon keresztül eljutsz arra az oldalra, ahol végig tudod vinni a vásárlási folyamatot.