A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Favédő anyagok, ápolók és olajok

A favédő anyagok, ápolók és olajok használata nélkülözhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy a fafelületek sokáig szépek maradjanak. Bár ma már számos különböző anyagból készíthetünk bútorokat, illetve egyéb lakberendezési eszközöket, amik időtállóbbak, mint a fa, mégis a természetességének és egyéb előnyös tulajdonságainak köszönhetően még ma is az egyik legkedveltebb alapanyag. 

A fából készült tárgyak is lehetnek időtállók, ha a megfelelő módon és a megfelelő termékekkel védjük a külső hatásokkal szemben. A fa védelmére, ápolására szolgáló termékeket ebben a kategóriában találod. 

Rendezés:

Webáruházunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy minden megtalálható legyen benne, amire a felújítási, átépítési munkák során szükség lehet. Ilyenkor előfordul, hogy a fafelületeknek megfelelő védelmet kell biztosítanunk a külső hatásokkal szemben. 

Mivel egy természetes anyagról van szó, így sok minden befolyásolja a kinézetét, állapotát. Többek között a nedvesség, a napfény és az erős UV sugárzás is változást idézhet elő rajta. Emellett pedig a gombák és a különböző rovarok is veszélyt jelentenek rá. Ez az oka, hogy a festés csak a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező fafestékek használatával lesz eredményes. A munkához pedig a favédő anyagok, ápolók és olajok alkalmazására is szükség van. 

Milyen favédő anyagok, ápolók és olajok kaphatók nálunk?

Nálunk megtalálsz minden olyan terméket, amivel hatékony védelmet tudsz biztosítani a fafelületeknek. Legyen szó bútorokról, padlóról vagy bármilyen fából készült tárgyról, mi univerzális megoldást kínálunk a védelmükre, ápolásukra. 

A fakonzerváló alapozó használatával elkerülheted, hogy a rovarok kárt tegyenek a faanyagokban. Emellett a kártevők ellen is remekül véd, így a szürkepenész, a kékgomba, illetve a korhasztó gombafajták sem tudnak megtelepedni a felületen. Ha már kialakult a gombafertőzés, akkor annak megszüntetése céljából is érdemes alkalmazni. 

Szúölőszer használatára is szükség lehet, ha gyors és hatékony megoldást keresel a szuvasodás ellen. Felvíve a fából készült tárgyakra, azonnal megöli a kártevőket, amik a fát károsítják.

A faápoló olaj használatával egy erős bevonatot tudsz létrehozni a fa felületén, ami megvédi a víztől, a gombásodástól és a szennyeződésektől. További előnye, hogy behatolva a fába, kiemeli annak természetes erezetét.

Honnan tudod, hogy melyik a megfelelő termék számodra?

Ahhoz, hogy el tudd dönteni melyik termékre van szükséged, olvasd el a termékadatlapon szereplő információkat! Itt minden fontos adatot feltüntettünk, ami a gyors és határozott döntéshez szükséges. 

Először egy rövid, de annál informatívabb leírást találsz a termékről, amiből sok minden kiderül. Például, hogy milyen sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, és pontosan milyen felületeken, milyen célra használható. Sok esetben már ez is elegendő lehet ahhoz, hogy el tudd dönteni, ezt a terméket keresed-e?

Ha lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” felirat alatt sok-sok hasznos adatot találsz. Itt a favédő anyagok, ápolók és olajok használatáról, jellemzőiről részletesebben is tájékozódhatsz. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott terméket?

A vásárláshoz kattints a “Kosárba” feliratú gombra! Ezt követően két opció közül tudsz választani. Az egyik, hogy tovább keresgélsz, ez esetben válaszd a “Tovább nézelődök” lehetőséget! Minden a kosaradban van, amit szeretnél? Akkor a “Tovább a kosárhoz” gombon keresztül eljutsz arra az oldalra, ahol végig tudod vinni a vásárlási folyamatot.