A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Higítók és egyéb segédanyagok

A felújítási munkák során az egyik leggyakoribb munkafolyamat a festés, de emellett más feladatok elvégzésére is szükség lehet. A hígítók és egyéb segédanyagok remek szolgálatot tesznek, amikor például a festékek felhordási konzisztenciáját tökéletesnek szeretnénk, amikor a lecsepegett festéket el akarjuk távolítani, vagy amikor a festőszerszámokat el szeretnénk mosni. 

Mindezek mellett alkalmazhatóak zsírtalanításra, felületkezelő anyagok visszaoldására és fertőtlenítésre. Ebben a termékkategóriában azokat a segédanyagokat is megtalálod, melyek kiválóan alkalmasak grillek begyújtására és világítási célokra is.

Rendezés:

Nálunk, a Bíborfesték Üzletház webshopjában a festékek széles választéka vár, melyek között a kültéri és beltéri falakra, a fémre, valamint a fára használható festékek is szerepelnek. Ezenkívül vakolatok, glettanyagok, aljzatkiegyenlítők, szerszámok és egyéb eszközök, munkavédelmi felszerelések forgalmazásával is foglalkozunk.

Ebben a termékkategóriában a hígítók és egyéb segédanyagok szerepelnek, melyek sok esetben hasznosak, sőt, akár nélkülözhetetlenek is lehetnek egy-egy munkafolyamat elvégzéséhez. Éppen ezért érdemes mindig kéznél tartani belőlük néhányat.

Miért lehet szükség a hígítók és egyéb segédanyagok használatára?

Mint, ahogy a nevükben is benne van, a hígítók olyan anyagok, amik képesek felhígítani más anyagokat. Erre például akkor lehet szükség, amikor egy sűrű állagú festéket szeretnénk használni, de ahhoz, hogy ezt megtegyük, előbb el kell érni az ideális konzisztenciát, sűrűséget.

Megfelelő mennyiségben alkalmazva a hígítókat alkalmasak lehetnek arra, hogy feloldjanak, vagy visszaoldjanak más anyagokat. Ennek köszönhetően azokat könnyedén el lehet távolítani a felületről. Ez a tulajdonságuk remek szolgálatot tesz többek között akkor is, amikor a festést követően meg akarjuk tisztítani a szerszámainkat.

A segédanyagok pedig tisztításra, foltok eltüntetésére, festéklemarásra, fertőtlenítésre, zsírtalanításra, égetési és világítási célokra használhatók.

Hígítók nagy választékban a Bíborfesték Üzletház kínálatában

Kínálatunkban a hígítók számos típusa megtalálható, melyek a következőek:

Aromás hígító
Lakkbenzin hígító
Nitrohígító 
Szintetikus hígító
Észter hígító 

Mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai attól függően, hogy pontosan milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és milyen feladatok elvégzésére használhatók. Ha bővebben is szeretnél tájékozódni róluk, akkor kattints rá az adott termék nevére vagy fotójára! Azt követően a termékadatlapra kerülsz, ahol minden fontos információt megtalálsz.

Egyéb termékek, amiket szintén megtalálsz ebben a termékkategóriában

A különböző típusú hígítók mellett számos segédanyagot is megtalálsz, amikre szintén sok esetben szükséged lehet, ezek az alábbiak:

Ipari spiritusz
Benzines folttisztító
Festéklemaró
Denaturált szesz
Fertőtlenítő oldat
Petróleum
Aceton, ipari felhasználásra

Bővebb információt ezekről is a termékoldalakon találsz, miután rákattintottál az adott árucikk nevére vagy fotójára.

Ha valamelyik kérdésedre nem találsz választ, vagy segítségre van szükséged ahhoz, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbb termékeket, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket a weboldalunk tetején vagy a “Kapcsolat” menüpontra kattintva találod.