Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lakkok

A fából épített szerkezetek manapság nagyon népszerűek, hiszen amellett, hogy természetes hatást keltenek, környezetbarát és esztétikus megoldást jelentenek otthonunk kialakítására, dekorálására. A faanyagokat azonban meg kell védenünk a külső hatásokkal szemben, amire a lakkok remek alternatívát jelentenek. 

Ebben a termékkategóriánkban olyan lakkokat találsz, amiknek a használatával magas minőségű védelmet tudsz nyújtani a faszerkezeteknek. A matt és fényes parkettalakkok mellett a csónaklakkok is rendelkezésedre állnak, de a felület előkészítésére használható alapozók is elérhetőek. 

Rendezés:

Számunkra rendkívül fontos, hogy a vásárlóink elvárásainak maximálisan eleget tegyünk, éppen ezért a webáruházunkban kizárólag magas minőséget képviselő, hosszú távon is tartós végeredménnyel szolgáló alapanyagokat találsz.

Nincs ez másképp a fára használható festékek esetében sem, amiket szintén megtalálsz a kínálatunkban, hiszen sok esetben a fából készült bútorok, tárgyak és egyéb épített szerkezetek - például parketta vagy csónak - festése a cél. 

Mielőtt átfogóbb betekintést adunk a fára való lakk kínálatunkba, előbb nézzük meg, hogy miért is annyira fontos megóvnunk a faanyagokat!

Miért fontos a faanyag megfelelő védelme?

A fáról azt kell tudni, hogy mivel egy élő anyagról van szó, ezért könnyen tud károsodni különböző tényezők vagy körülmények hatására.

Gondolunk itt például a csapadékra, a magas páratartalomra, az erős UV-sugárzásra, valamint a penészre és az algákra, amik mind-mind negatívan befolyásolják a fa felületét, szerkezetét. És akkor még nem említettük a kártevő rovarokat, amik előszeretettel vájnak járatokat a faanyagokba, ezzel meggyengítve, instabillá téve azokat.

Parkettára használható lakkok

A parkettalakkok olyan speciális anyagok, amik kifejezetten a parketták esztétikus és tartós kialakítására valók. A parkettázáskor számolni kell azzal a ténnyel, hogy a burkolat nagy igénybevételnek lesz kitéve. A lakk pedig segítséget nyújt abban, hogy ellenállóvá tegyük a kopással, a karcosodással, illetve az egyéb külső hatásokkal szemben.

A kínálatunkban a Factor, a Lazurán és a Supralux által gyártott változatokat is megtalálod, amik selyemfényű, magasfényű, valamint matt kivitelben készülnek.

Csónak védelmére szolgáló lakkok

Akárcsak a parkettát, a csónakokat is meg kell védenünk a külső hatásokkal, különösen a nedvesedéssel, illetve az algásodással és a penészesedéssel szemben. Erre a célra szolgálnak a csónaklakkok, amik speciális tulajdonságaik révén tökéletes alternatívát nyújtanak a védelem biztosítására. A nálunk található csónaklakkokat a Factor, a Lazurán és a Supralux cég gyártja. 

Hogyan tudsz vásárolni nálunk?

Amennyiben kiválasztottad azokat a lakkokat, amikre szükséged van, akkor már csak le kell adnod a rendelésedet, hogy mihamarabb neki tudj állni a munkának. Ennek az az első lépése, hogy a termékeket belehelyezed a virtuális kosaradba, majd pedig megadod a vásárláshoz szükséges adatokat. 

Miután ezt megtetted, és kiválasztottad a fizetés, valamint a szállítás módját, csak a rendelésed véglegesítése van hátra. Ha ezzel is megvagy, akkor már csak egy kis türelemre van szükség, a csomagod ugyanis pár napon belül érkezik meg a megadott címre.

Ha bővebb tájékoztatásra van szükséged az általunk kínált termékekkel kapcsolatban, vagy felmerült benned egy olyan kérdés, amire nem találod a választ, akkor bátran keress fel minket, segítünk!