A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Lakkok

A fából épített szerkezetek manapság nagyon népszerűek, hiszen amellett, hogy természetes hatást keltenek, környezetbarát és esztétikus megoldást jelentenek otthonunk kialakítására, dekorálására. A faanyagokat azonban meg kell védenünk a külső hatásokkal szemben, amire a lakkok remek alternatívát jelentenek. 

Ebben a termékkategóriánkban olyan lakkokat találsz, amiknek a használatával magas minőségű védelmet tudsz nyújtani a faszerkezeteknek. A matt és fényes parkettalakkok mellett a csónaklakkok is rendelkezésedre állnak, de a felület előkészítésére használható alapozók is elérhetőek. 

Rendezés:

Számunkra rendkívül fontos, hogy a vásárlóink elvárásainak maximálisan eleget tegyünk, éppen ezért a webáruházunkban kizárólag magas minőséget képviselő, hosszú távon is tartós végeredménnyel szolgáló alapanyagokat találsz.

Nincs ez másképp a fára használható festékek esetében sem, amiket szintén megtalálsz a kínálatunkban, hiszen sok esetben a fából készült bútorok, tárgyak és egyéb épített szerkezetek - például parketta vagy csónak - festése a cél. 

Mielőtt átfogóbb betekintést adunk a fára való lakk kínálatunkba, előbb nézzük meg, hogy miért is annyira fontos megóvnunk a faanyagokat!

Miért fontos a faanyag megfelelő védelme?

A fáról azt kell tudni, hogy mivel egy élő anyagról van szó, ezért könnyen tud károsodni különböző tényezők vagy körülmények hatására.

Gondolunk itt például a csapadékra, a magas páratartalomra, az erős UV-sugárzásra, valamint a penészre és az algákra, amik mind-mind negatívan befolyásolják a fa felületét, szerkezetét. És akkor még nem említettük a kártevő rovarokat, amik előszeretettel vájnak járatokat a faanyagokba, ezzel meggyengítve, instabillá téve azokat.

Parkettára használható lakkok

A parkettalakkok olyan speciális anyagok, amik kifejezetten a parketták esztétikus és tartós kialakítására valók. A parkettázáskor számolni kell azzal a ténnyel, hogy a burkolat nagy igénybevételnek lesz kitéve. A lakk pedig segítséget nyújt abban, hogy ellenállóvá tegyük a kopással, a karcosodással, illetve az egyéb külső hatásokkal szemben.

A kínálatunkban a Factor, a Lazurán és a Supralux által gyártott változatokat is megtalálod, amik selyemfényű, magasfényű, valamint matt kivitelben készülnek.

Csónak védelmére szolgáló lakkok

Akárcsak a parkettát, a csónakokat is meg kell védenünk a külső hatásokkal, különösen a nedvesedéssel, illetve az algásodással és a penészesedéssel szemben. Erre a célra szolgálnak a csónaklakkok, amik speciális tulajdonságaik révén tökéletes alternatívát nyújtanak a védelem biztosítására. A nálunk található csónaklakkokat a Factor, a Lazurán és a Supralux cég gyártja. 

Hogyan tudsz vásárolni nálunk?

Amennyiben kiválasztottad azokat a lakkokat, amikre szükséged van, akkor már csak le kell adnod a rendelésedet, hogy mihamarabb neki tudj állni a munkának. Ennek az az első lépése, hogy a termékeket belehelyezed a virtuális kosaradba, majd pedig megadod a vásárláshoz szükséges adatokat. 

Miután ezt megtetted, és kiválasztottad a fizetés, valamint a szállítás módját, csak a rendelésed véglegesítése van hátra. Ha ezzel is megvagy, akkor már csak egy kis türelemre van szükség, a csomagod ugyanis pár napon belül érkezik meg a megadott címre.

Ha bővebb tájékoztatásra van szükséged az általunk kínált termékekkel kapcsolatban, vagy felmerült benned egy olyan kérdés, amire nem találod a választ, akkor bátran keress fel minket, segítünk!