A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Lazúrfesték fára

A fából készült tárgyak, szerkezetek festéséhez remek megoldást kínálnak a különböző lazúrfestékek, azok ugyanis megfelelő védelmet is biztosítanak számukra. A kínálatunkban a vastaglazúrok is rendelkezésre állnak, így ha pont ezeket keresed, akkor a lehető legjobb helyen jársz.

Mivel rengeteg előnyös tulajdonságuk van, ezért sok esetben ideális választásnak bizonyulnak, amikor a fából készült bútorok, ajtók, ablakok, kerítések vagy lépcsők festése, felújítása a célunk. Nézz körül bátran a kínálatunkban, és válaszd ki azokat a termékeket, amikre szükséged van a munkához!

Rendezés:

A webshopunkban kizárólag magas minőségű, márkás alapanyagokat, illetve eszközöket találsz a különböző felújítási és dekorálási munkákhoz. A cégünk, tevékenységünk mögött már több, mint 25 év tapasztalat van, aminek köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy kezdő vagy haladó lakásfelújítónak milyen termékekre van szüksége.

Mivel sok esetben fából készült tárgyak, szerkezetek festésére is sor kerül, így nem is volt kérdés számunkra, hogy a minőségi lazúrfestékek is széles választékban szerepelnek majd a kínálatunkban. 

Mielőtt kicsit átfogóbban is bemutatjuk az általunk kínált vizes bázisú lazúrfestékeket, nézzük meg, hogy általánosságban mit érdemes tudni ezekről a nagyszerű alapanyagokról!

Miért jó választás a lazúrfesték fára?

A fából készült bútorok és egyéb szerkezetek, például lépcsők, kerítések vagy nyílászárók nagyon népszerű választásnak bizonyulnak, ami nem is meglepő azt tekintve, hogy mennyire stílusossá tudják tenni otthonunkat.

Annak érdekében azonban, hogy hosszú távon is meg tudják őrizni az eredeti állapotukat, szépségüket, meg kell óvnunk őket a különböző külső hatásokkal szemben. Erre kínálnak remek megoldást a lazúrfestékek, amik megbízható védelmet nyújtanak, amellett, hogy kiemelik a fa természetességét vagy - ha nem átlátszót választunk, akkor - szép színt adnak neki.

Mik azok a vastaglazúrok?

A lazúrfestékeknek többféle típusa is létezik attól függően, hogy milyen összetevőket tartalmaznak, s ezáltal milyen tulajdonságokkal rendelkeznek. A vizes bázisú lazúrfestékek vízzel vannak hígítva és vízbázisú alapanyagok találhatók bennük. 

További jellemzőjük, hogy nem tartalmaznak oldószert, így teljesen szagtalanok, illetve számos különböző árnyalatban elérhetőek, így könnyen rátalálhatsz arra a változatra, amivel meg tudod valósítani az elképzelésedet.

Milyen vizes bázisú lazúrfestékeket találsz nálunk?

A Sadolin Plus selyemfényű vastaglazúr remek választás, ha egy olyan terméket keresel, ami védi és egyben díszíti is a fából készült felületeket. Megbízható védelmet biztosít az olyan időjárási elemekkel szemben, mint amilyen például az erős UV-sugárzás és a nedvesség. Puhafa és keményfa felületek bevonására egyaránt alkalmas. 

A Remmers vizes bázisú vékonylazúr is elérhető a kínálatunkban, ami elsősorban kültéri használatra javasolt. Hatékonyan óvja a felületet a külső hatásoktól, például a nedvességtől vagy a kékülést okozó gombásodástól. 

A Remmers által gyártott, kül- és beltéren egyaránt alkalmazható, univerzális vékonylazúrt is megtalálod nálunk. A használatával tartósan rugalmas bevonatot lehet képezni a felületen, ami így víztaszító és UV-álló lesz. 

A Polifarbe vízzel hígítható lazúrfesték is remek választás lehet, ha egy selyemfényű, dekoratív bevonatot szeretnél létrehozni, ami kiválóan ellenáll az időjárási elemeknek. 

Ha bármilyen kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!