Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémre festékek

A lakásfelújítás mindig egy nagyon izgalmas projekt, mindamellett, hogy számos kihívást is tartogathat, ezek közé tartozik többek között a rozsdásodó felületek kezelése, védelme is, melyhez remek szolgálatot tesznek a közvetlenül rozsdára való festékek. 

Ezek a termékek úgy működnek, hogy nincs szükség a felület fémtiszta átcsiszolására vagy az alapozó használatára. Elég csak a pergő rozsdát, illetve a régi, már lepattogzó festéket eltávolítani a fémről, ezt követően pedig a rozsdára való festéket két rétegben felkenni. Az így létrehozott bevonat védelmet nyújt a korrózió ellen, és szép fényes felületet eredményez.

Rendezés:

Teljeskörű lakásfelújítás előtt állsz, és még nem szereztél be minden szükséges alapanyagot, illetve munkaeszközt? Csak bizonyos felületeket, épületszerkezeti elemeket szeretnél kezelni, festeni? Bármi is legyen a célod, nálunk minden terméket megtalálsz, ami a magas minőségű, dekoratív és tartós végeredmény eléréséhez kell.

Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a festékek, azon belül pedig a fém kezelésére, védelmére alkalmas festékek jelentik. Itt találod meg azokat a termékeket is, amelyeket közvetlenül a rozsdára lehet használni. Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatnánk az itt szereplő festékeket, nézzük meg, miért annyira fontos a korrózió elleni védelem!

Mi a probléma a korrózióval?

A rozsdásodás vagy másnéven a korrózió lényegében nem más, mint egy természetes folyamat, ami akkor alakul ki, amikor a fém vízzel és oxigénnel érintkezik, ennek hatására pedig oxidálódik. Ez idézi elő a rozsda kialakulását, melynek mértéke - beavatkozás hiányában - egyre csak növekszik, míg végül a fém teljes felületére kiterjed.

A rozsda képződése rengeteg problémát okoz. Kezdjük rögtön azzal, hogy vörösbarna, narancssárga foltokat képez, ami nem nyújt esztétikus látványt, de ez csak a kisebbik probléma. A korrózió ugyanis meggyengíti a fémet, annak hámlásához, kilyukadásához vezet, emiatt pedig szerkezeti gyengülés, állagromlás következik be.

A közvetlenül rozsdára való festékek jelentik a megoldást

A kínálatunkban található Hammerite festéket közvetlenül a rozsdára lehet használni, így remek megoldást nyújt, ha a korrózió folyamata már elindult. Speciális összetétellel rendelkezik, melynek köszönhetően megakadályozza a már kialakult rozsda továbbterjedését, ezáltal megóvja a fémfelületet a további károsodástól.

Ilyen egyszerűen tudod leadni nálunk a rendelésedet

Ha kiválasztottad azokat a festékeket, melyekre szükséged van a munkavégzéshez, akkor először is tedd bele a virtuális kosaradba. Ezt a “Kosárba” feliratú gombbal tudod nagyon egyszerűen, kényelmesen megtenni. 

Ezt követően lesz egy felugró ablak, ahol különböző lehetőségek közül választhatsz. Megnézheted azokat a termékeket, melyeket a többi vásárló megrendelt, tovább válogathatsz a kínálatban, de ha másra már nincs szükséged, akkor tovább is mehetsz. Ez utóbbit a “Tovább a kosárhoz” gombra kattintva tudod megtenni. 

Itt láthatsz egy összegzést arról, hogy milyen termékek vannak a kosaradban, mennyi a teljes vételár és a szállítási költség, valamint a szállítás várható időpontjával kapcsolatban is találsz információt. Ha minden rendben van, akkor menj tovább a pénztárhoz, válaszd ki a fizetési és szállítási módot, valamint add meg az adataidat!

A rendelésed véglegesítését követően pár napon belül kézhez kapod a csomagot, és el is kezdődhet a munka.