A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Fémre festékek

A lakásfelújítás mindig egy nagyon izgalmas projekt, mindamellett, hogy számos kihívást is tartogathat, ezek közé tartozik többek között a rozsdásodó felületek kezelése, védelme is, melyhez remek szolgálatot tesznek a közvetlenül rozsdára való festékek. 

Ezek a termékek úgy működnek, hogy nincs szükség a felület fémtiszta átcsiszolására vagy az alapozó használatára. Elég csak a pergő rozsdát, illetve a régi, már lepattogzó festéket eltávolítani a fémről, ezt követően pedig a rozsdára való festéket két rétegben felkenni. Az így létrehozott bevonat védelmet nyújt a korrózió ellen, és szép fényes felületet eredményez.

Rendezés:

Teljeskörű lakásfelújítás előtt állsz, és még nem szereztél be minden szükséges alapanyagot, illetve munkaeszközt? Csak bizonyos felületeket, épületszerkezeti elemeket szeretnél kezelni, festeni? Bármi is legyen a célod, nálunk minden terméket megtalálsz, ami a magas minőségű, dekoratív és tartós végeredmény eléréséhez kell.

Az egyik legnagyobb termékkategóriánkat a festékek, azon belül pedig a fém kezelésére, védelmére alkalmas festékek jelentik. Itt találod meg azokat a termékeket is, amelyeket közvetlenül a rozsdára lehet használni. Mielőtt kicsit részletesebben is bemutatnánk az itt szereplő festékeket, nézzük meg, miért annyira fontos a korrózió elleni védelem!

Mi a probléma a korrózióval?

A rozsdásodás vagy másnéven a korrózió lényegében nem más, mint egy természetes folyamat, ami akkor alakul ki, amikor a fém vízzel és oxigénnel érintkezik, ennek hatására pedig oxidálódik. Ez idézi elő a rozsda kialakulását, melynek mértéke - beavatkozás hiányában - egyre csak növekszik, míg végül a fém teljes felületére kiterjed.

A rozsda képződése rengeteg problémát okoz. Kezdjük rögtön azzal, hogy vörösbarna, narancssárga foltokat képez, ami nem nyújt esztétikus látványt, de ez csak a kisebbik probléma. A korrózió ugyanis meggyengíti a fémet, annak hámlásához, kilyukadásához vezet, emiatt pedig szerkezeti gyengülés, állagromlás következik be.

A közvetlenül rozsdára való festékek jelentik a megoldást

A kínálatunkban található Hammerite festéket közvetlenül a rozsdára lehet használni, így remek megoldást nyújt, ha a korrózió folyamata már elindult. Speciális összetétellel rendelkezik, melynek köszönhetően megakadályozza a már kialakult rozsda továbbterjedését, ezáltal megóvja a fémfelületet a további károsodástól.

Ilyen egyszerűen tudod leadni nálunk a rendelésedet

Ha kiválasztottad azokat a festékeket, melyekre szükséged van a munkavégzéshez, akkor először is tedd bele a virtuális kosaradba. Ezt a “Kosárba” feliratú gombbal tudod nagyon egyszerűen, kényelmesen megtenni. 

Ezt követően lesz egy felugró ablak, ahol különböző lehetőségek közül választhatsz. Megnézheted azokat a termékeket, melyeket a többi vásárló megrendelt, tovább válogathatsz a kínálatban, de ha másra már nincs szükséged, akkor tovább is mehetsz. Ez utóbbit a “Tovább a kosárhoz” gombra kattintva tudod megtenni. 

Itt láthatsz egy összegzést arról, hogy milyen termékek vannak a kosaradban, mennyi a teljes vételár és a szállítási költség, valamint a szállítás várható időpontjával kapcsolatban is találsz információt. Ha minden rendben van, akkor menj tovább a pénztárhoz, válaszd ki a fizetési és szállítási módot, valamint add meg az adataidat!

A rendelésed véglegesítését követően pár napon belül kézhez kapod a csomagot, és el is kezdődhet a munka.