Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fémre festékek

A “Fémre festékek” kategóriánkban azokat a termékeket találod, amik remek alternatívát nyújtanak a fémből készült tárgyak, berendezések átszínezésére. Ahhoz, hogy a belső terek tökéletes összhangban legyenek, néha szükségessé válik a fém szerkezetek festése. 

Gondolunk itt például a radiátorokra, konvektorokra vagy csövekre. És persze ott vannak a kültéren is használható termékek, amiket színezés, felületkezelés és korrózióvédelem céljából is használhatunk. A festékek használatához alapozókra, higítókra és más segédanyagokra is szükség lehet. Ezeket is megtalálod nálunk.

Rendezés:

Webshopunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minden fontos alapanyaggal és munkaeszközzel elássuk a házfelújítókat. Nem számít, hogy kezdőként, gyakorlott mesteremberként vagy szakemberként állsz-e neki a feladatoknak. Nálunk mindent megtalálsz, amire a gyors és profi munkavégzéshez szükséged van. Természetesen ez abban az esetben is igaz, ha a fémből készült tárgyak, csövek vagy berendezések festése, kezelése kerül napirendre. 

Milyen termékeket találsz a “Fémre festékek” kategóriában?

Láthatod, hogy a fém szerkezetekre használható festékeket több alkategóriára osztottuk annak megfelelően, hogy milyen célt szolgálnak. Sok esetben a festést az alapozással kell kezdeni annak érdekében, hogy a felvitt festékrétegek tökéletesen befedjék a felületet.

Ezt a leghatékonyabban a speciális alapozókkal teheted meg, amiket az “Alapozó festékek” alkategóriában találsz meg. Vannak olyan változataik, amiket fedésre és és alapozásra is lehet használni, ezeket az “Alapozó és fedőfestékek egyben” kategóriában keresd!

Előfordulhat, hogy olyan fémből készült berendezéseket szeretnénk lefesteni, amik magas hőmérsékletre melegszenek fel. Többek között ide tartoznak például a radiátorok, konvektorok, kazánok, fűtőcsövek. A festésükre kizárólag olyan festékeket használhatunk, amik kiváló hőálló tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezeket a termékeinket a “Hőálló és radiátorfestékek” alkategóriában találod. 

A fém szerkezetekre nagy veszélyt jelent a korrózió, az ugyanis nagymértékben gyengíti őket, amellett, hogy az esztétikájukat is rontja. A “Korróziógátló alapozók” kategóriába találod azokat a festékeket, amikkel megóvhatod a felületeket ettől a káros jelenségtől. 

Nem csak a korróziógátló, hanem a rozsdára használható festékek is szerepelnek a kínálatunkban. Ugyanúgy, ahogy a színes, fémre való és csatorna festékek, valamint a zománcfestékek is. Ezenkívül a higítók, tömítők és javítótapaszok is megvásárolhatók nálunk. 

Hogyan találod meg leggyorsabban a keresett terméket?

Ha konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk, akkor nem feltétlenül kell átnézned az összes terméket, amit a “Fémre festékek” kategóriában találsz. Ez esetben célszerű inkább az oldalunk kereső, illetve szűrő funkcióját használnod, ami nagymértékben felgyorsítja a keresés folyamatát.

A weboldalunk tetején találod a keresőnket, ahova be tudod írni az általad keresett festék nevét vagy kódját. Csak kezd el gépelni a betűket! Ha van releváns találat, akkor azt azonnal látni fogod egy lenyíló menüben. Itt tudsz rákattintani arra, amelyikről több információt is meg szeretnél tudni. 

A szűrő funkciót a kategóriaoldal bal oldalán találod. A “Termék szűrés” felirat alatt tudod beállítani a számodra fontos adatokat. Ki tudod választani a festék kiszerelését, a RAL kódját és a gyártót. Majd meg tudod adni a számodra ideális ársávot is egy csúszka jobb és bal oldalának mozgatásával.