A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Hőálló és radiátorfestékek

Sokszor előfordul, hogy olyan szerkezeteket, tárgyakat festünk, amik képesek arra, hogy felmelegedjenek. Ilyenkor remek megoldást jelentenek a hőálló és radiátorfestékek, ugyanis ezek azoka termékek, amik ellenállnak a magas hőmérsékletnek. 

A hagyományos festékekkel ellentétben nem peregnek le, nem olvadnak meg, és más módon sem sérülnek azért, mert a felület forróvá válik. Ez még abban az esetben is igaz, ha az adott tárgy hőmérséklete 100 vagy akár 600 Celsius-fok fölé emelkedik. A hőálló festékek többféle kivitelben készülnek attól függően, hogy pontosan mire használhatók.

Rendezés:

Milyen termékeket találsz a “Hőálló és radiátorfestékek” kategóriában?

Ebben a termékkategóriában olyan festékeket találsz, amik remek megoldást jelentenek a magas hőmérsékletű tárgyak, szerkezetek festésére. Főleg spray kiszerelésű termékeket kínálunk, de van olyan festékünk is, amit hagyományos módon ecsettel tudsz felvinni a festeni kívánt felületre.

Ami a termékek márkáját illeti, a Schuller Eh’klar, a Trilak és a Medikémia által gyártott hőálló és radiátorfestékeket kínáljuk. Bármelyik mellett is döntesz, többféle kiszerelésben, illetve színben tudod megvásárolni.

A Maestro festékcsalád kifejezetten a gázkonvektorok külső védőlemezei, valamint egyéb acélfelületek festésére lettek kifejlesztve. A Prisma Tech Heat festékek 600 Celsius-fokig ellenállnak a forróságnak, így kiválóan használhatók gáz- és kipufogócsövekre.

Ennek van egy olyan változata, amit kifejezetten radiátorokra lehet használni, amennyiben azok legfeljebb 120 Celsius-fokig melegszenek fel. Az ecsettel felvihető Trinat zománcfesték pedig radiátorokra, bojlerekre és csővezetékekre egyaránt használható.

Hogyan tudod használni az oldalunk kereső és szűrő funkcióját?

Könnyen előfordulhat, hogy konkrét elképzeléssel érkeztél hozzánk azzal kapcsolatban, hogy milyen hőálló és radiátorfestékeket szeretnél vásárolni. Ez esetben nem feltétlenül kell végignézned az összes terméket, használhatod az oldalunk kereső, illetve szűrő funkcióját is. 

Az oldalunk tetején találsz egy bekeretezett négyzetet, amiben halványan megjelenik a “Keresés” kifejezés. Ha ide beírod a termék nevét vagy kódszámát, akkor a rendszer automatikusan kilistázza neked a releváns találatokat. 

A kategóriaoldalon pedig rá is tudsz szűrni a festékekre. Bal oldalon a “Termék szűrés” felirat találod azokat a paramétereket, amiket be tudsz állítani, vagy meg tudsz adni. Kiválaszthatod például a termék kiszerelését, színét, gyártóját, sőt, még egy ársávot is meg tudsz adni. 

Milyen információkat találsz a termékadatlapon?

Ha többet is meg szeretnél tudni a hőálló és radiátorfestékekről, akkor olvasd el a termékadatlapon szereplő adatokat. Itt ugyanis minden fontos információt és tudnivalót feltüntettünk, amire szükséged lehet. 

Először is egy rövid ismertetőt olvashatsz a termékről, hogy pontosan milyen célra tudod használni, és mik a főbb jellemzői. A szöveg mellett látni fogsz egy színskálát is, ami megmutatja, hogy milyen árnyalatokban érhető el a festék. 

Ha lejjebb görgetsz, akkor a “Leírás és paraméterek” résznél található tájékoztatót is érdemes elolvasnod. Itt egy konkrét használati útmutatót is találsz, amiből kiderül, hogy mire kell figyelned a termék alkalmazásakor.

Ha valamelyik kérdésedre nem találod a választ, akkor az ügyfélszolgálati munkatársaink készségesen segítenek. Az oldalunk tetején bal oldalon találod az email címünket, illetve a telefonszámunkat, amin keresztül el tudsz érni minket.