Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Festék Spray

Ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást, szükség lehet a spray, aerosol festékek használatára. Ezek olyan keverékek, amik egy légnemű közegből és a benne szétoszlatott, szilárd halmazállapotú részecskékből állnak. 

Spray formában kaphatók, ami azt jelenti, hogy felrázást követően az adagolásuk a flakon lenyomásával történik. Nincs szükség se ecsetre, se hengerre, se más eszközre ahhoz, hogy fel tudjuk vinni őket a felületre. Használhatjuk őket fára, fémre, műanyagra, sőt, még betonra is. Ami pedig a funkciójukat illeti, alapozásra, hibák eltüntetésére, jelzésre és színezésre is alkalmasak.

Rendezés:

Úgy alakítottuk ki a webáruházunk kínálatát, hogy minden fontos termék kapható legyen, amire a felújítási munkák során szükség lehet. Az egyik legnagyobb termékkategóriát a változatos kiszerelésben és formában kapható festékek jelentik. Ide tartoznak a spray, illetve aerosol festékek is, amiket különböző felületekre és különféle célokra tudunk használni. 

Milyen spray, aerosol festékek találhatóak nálunk?

Az “Alapozó sprayk” alkategóriában azokat a termékeket találod, amikkel szépen le tudod alapozni a felületeket. Többek között fára, fémre, alumíniumra és műanyagra is használhatók. Vannak, amik kifejezetten a fémfelületek korrózió elleni védelmét biztosítják. Emellett vannak olyanok is, amiket szaniterre vagy autóalkatrészre lehet használni az apróbb hibák vagy színeltérések korrigálására. Ha valamelyik felületen vascsillám hatást szeretnél elérni, akkor az alapozó sprayk között erre is találsz megoldást. 

A “Felni sprayk” termékcsoportban olyan lakksprayket találsz, amikkel ki tudod javítani a felniken keletkező hibákat, karcolásokat. Ha nem javítani, csak átszínezni szeretnéd, akkor is találhatsz itt erre alkalmas anyagot.

A “Hőálló sprayk” alkategóriába azokat a festékeket gyűjtöttük össze, amik kifejezetten kipufogókra, kályhacsövekre vagy gázkonvektorokra alkalmazhatók. Olyan bevonatot tudunk képezni velük a felületükön, ami jól tisztítható és ellenáll a víznek. 

A “Króm sprayk” és a “Metál sprayk” között olyan lakkokat találsz, amikkel különböző hatást lehet elérni. Például fémes vagy fényes arany, illetve ezüst látszatot lehet adni a felületeknek.

A “Színes lakksprayk” alkategória olyan festékeket foglal magában, amikkel kültéren és beltéren is jól tudsz dolgozni. Magas fedőképességet és fényt tudsz adni a felületeknek, sőt, még időjárásállóvá is teheted őket. 

Végül, de nem utolsósorban a jelző sprayket is megtalálod a kínálatunkban. Kültéri és beltéri felületekre is tudod használni őket annak érdekében, hogy megjelöld őket. Erre ház- vagy útépítéskor, illetve erdőgazdálkodási munkák során is szükség lehet. 

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott festéket?

Az általad kiválasztott spray és aerosol festékek megvásárlása nagyon egyszerű. Csak kattints rá a termék nevére vagy fotójára! Ezt követően az oldal átirányít a termékadatlapra. Válaszd ki, hogy hány darabot szeretnél az adott termékből, majd kattints a “Kosárba” feliratú gombra!

Ezután két opció közül tudsz választani. Az egyik a “Tovább a kosárhoz”, ha megvan, amit kerestél, akkor ezt válaszd! A másik lehetőség a “Tovább válogatok”, erre akkor kattints, ha még szeretnél nézelődni. 

A Kosár oldalon tudsz variálni a termékeken, illetve meg tudod változtatni azok mennyiségét, darabszámát is. Ha ezzel megvagy, akkor kattints a “Tovább a pénztárba” feliratú gombra! Az oldal átirányít arra a felületre, ahol meg tudod adni a vásárláshoz szükséges adatokat, és véglegesítheted a rendelésedet.