A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Alapozó sprayk

A festés az egyik legfontosabb és leggyakoribb munkafolyamat a lakások, illetve a különböző helyiségek felújítása során, ami nem lehet tökéletes anélkül, hogy a felületeket, tárgyakat megfelelően lealapoztuk volna. Erre a célra remek megoldást jelentenek a különböző anyagokra használható alapozó spray-k, amiket nagyon egyszerűen, kényelmesen, és nem utolsó sorban hatékonyan lehet alkalmazni.

Ezek a termékek nagy segítséget nyújtanak abban, hogy teljesen sima, egyenletes felületet hozzunk létre, illetve elérjünk az általunk kívánt hatást. A kérdés legfeljebb csak az, hogy pontosan mit is szeretnénk lealapozni velük, ugyanis többféle kivitelben készülnek.

Rendezés:

A felújítási, átépítési munkák során szinte mindig szükség van az olyan feladatok elvégzésére, mint amilyen például a burkolás, az aljzatsimítás, a glettelés, az alapozás vagy a festés. Amennyiben ezekhez a munkákhoz keresel magas minőségi alapanyagokat, illetve munkaeszközöket, akkor a lehető legjobb helyen jársz. 

A kínálatunkban minden olyan terméket megtalálsz, amire a gyors, precíz és eredményes munkavégzéshez kell beleértve a különböző festékspray-ket is.

Milyen előnyökkel jár az alapozó spray-k használata?

Az alapozó spray-k egyik legnagyobb előnye kétségkívül a kialakításukban rejlik, hiszen ahhoz, hogy felvigyük őket nem kell ecsetet vagy hengert használni. Egyszerűen csak rá kell fújni őket az adott tárgyra vagy felületre, és meg kell várni, hogy megszáradjanak. 

Sok közülük nemcsak alapozóként működik, hanem festékként is, ami azt jelenti, hogy nem kell pluszban egy fedőfestéket is használnunk. Sőt, vannak olyan változatok is, amikkel különleges hatást tudunk elérni ezzel is növelve a végeredmény esztétikáját.

Íme, az általunk kínált alapozó spray-k!

A Prisma Effect Antik alapozó spray nagy népszerűségnek örvend a felújítók körében, ugyanis nagyon különleges dekorációs hatást lehet elérni vele. A munkánk végeredményben homokfúvott vashoz lesz hasonló, ami abban az esetben is igaz, ha a terméket fémre, fára vagy műanyagra használjuk. 

A Pintyplus Tech tömítő spray is egy speciális festék, aminek nagy hasznát vehetik azok, akik a felületek, illetve tárgyak felújítása során tökéletes végeredményt szeretnének elérni. Ezzel a termékkel ugyanis hatékonyan el lehet tüntetni az apróbb lyukakat, repedéseket. Kifejezetten ajánlott kültéren használni, ugyanis ellenáll az időjárásnak és vízálló is. 

A Prisma Tech Enamel szaniter alapozó spray-t is megtalálod a kínálatunkban, amit bátran használhatsz a zománcozott felületeken, például fürdőkádakon, mosdókagylókon vagy a WC külső részein annak érdekében, hogy kijavíthasd a felszínükön keletkezett kisebb hibákat.

A Prisma Tech Coverwhite folttakaró pedig nem más, mint egy gyorsan száradó, könnyen átfesthető festék, ami nagymértékben ellenáll a sárgulásnak. A használatával szépen el tudod fedni a zsír, a nikotin, a kátrány, a korom vagy a bitumen okozta foltokat. 

Az említetteken kívül más alapozó spray-ket is kínálunk, a teljes választék felfedezéséhez tekintsd meg a kínálatunkat!

Hogyan tudod használni az oldalunk szűrő funkcióját?

Amennyiben az a célod, hogy a kínálatunkban való nézelődés hatékony legyen, és a lehető leggyorsabban találd meg a keresett termékeket, akkor mindenképp használd az oldalunk szűrő funkcióját!

Ezt a kategóriaoldalon állva tudod megtenni, mégpedig úgy, hogy bal oldalt a “szűrés alap” felirat alatt megadod, vagy beállítod az általad fontosnak vélt adatokat. Miután ezt megteszed a rendszer automatikusan kilistázza számodra a releváns találatokat, amik között már sokkal célirányosabban tudsz válogatni.