A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Medencefestékek

A medencefestékek használata sok esetben jó szolgálatot tesz, hiszen ezek olyan termékek, amik speciális tulajdonságokkal rendelkeznek. Az elnevezés nem véletlen, ugyanis többnyire a medencék kezelésére szokták őket alkalmazni. 

A medencék fala folyamatosan érintkezik a vízzel, ami idővel kikezdené a felületét, például vízkő képződne rajta. Ezek a festékek azonban megakadályozzák, hogy az ásványi anyagok kicsapódjanak, így a medencék sokáig szépek, épek maradnak. Nemcsak a vízkő ellen nyújtanak hatékony védelmet, hanem a tisztítás során alkalmazott vegyi anyagokkal szemben is.

Rendezés:

A webshopunk kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy nálunk minden beszerezhető legyen, amire a festéshez, illetve felületkezeléshez szükség van. Mivel az egyes felületek egyedi bánásmódot és kezelést igényelnek, így nem volt kérdés, hogy a speciális festékeket is forgalmazni fogjuk. 

Ezek remek szolgálatot tesznek, amikor a hagyományos festékek használata valamiért nem jöhet szóba. Tipikusan ilyen eset, amikor garázst, padlót vagy medencét festünk. Ilyenkor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük az anyagok, felületek sajátos tulajdonságait, és ennek megfelelően válasszunk festéket.

Mit várhatsz a medencefestékek használatától?

A medence felülete folyamatosan ki van téve az erős napfénynek, UV-sugárzásnak, klóros víznek. Ahhoz, hogy ezek káros hatásaitól megvédjük, kifejezetten a medence festésére, kezelésére kifejlesztett termékek használatára van szükség.

Ezekkel remekül le tudjuk festeni a még új, kezeletlen felületeket, de újrafestés esetén is jól használhatók. A régi, illetve az új festékrétegek ugyanis összeolvadnak, ezzel egységes felületet hoznak létre.

A medencefestékekkel sokkal tartósabbá, ellenállóbá tudod tenni a medencédet, aminek köszönhetően sokáig szép marad. Sem a klór, sem pedig a víztisztításra használt vegyi anyagok nem tudnak kárt tenni benne. Ráadásul a vízkő és a penészesedés ellen is hatékony védelmet nyújt.

Milyen információkat találsz a termékoldalon?

A termékoldalon minden fontos adatot feltüntettünk, ami ahhoz kell, hogy gyors és határozott döntést tudj hozni. Kattints a medencefesték nevére vagy fotójára, és az oldal máris elnavigál az adatlapra. Legfelül egy rövid ismertetőt találsz, amiből kiderülnek a legfontosabb terméktulajdonságok. A jobb oldalon látod, hogy a festék milyen színben, illetve kiszerelésben vásárolható meg. 

Ha kicsit lejjebb görgetsz, akkor a “Mennyi festékre lesz szükségem” feliratra kattintva ki tudod számolni a szükséges festékmennyiséget. Ehhez a festeni kívánt felület méreteit kell csak megadod. 

A termékoldal alján két menüpont közül választhatsz. Az egyik a “Leírás és paraméterek”, ahol egy részletesebb ismertetőt találsz a medencefestékről. A másik pedig a “Vélemények”, ahol elolvashatod a korábbi vásárlók hozzászólásait.

Hogyan tudod megvásárolni a kiválasztott terméket?

A webshopunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nézelődés és a vásárlás is egyszerű legyen. Ha megvan, hogy melyik medencefestékeket szeretnéd megvásárolni, akkor kattints a “Kosárba” gombra! Ezt követően két lehetőség közül választhatsz.

Ha a “Tovább a kosárhoz” gombra kattintasz, akkor arra az oldalra érkezel, ahol végig tudod vinni a vásárlási folyamatot. Ha viszont a “Tovább válogatok” opciót választod, akkor visszakerülsz a termékoldalra, ahol folytathatod a nézelődést.

A vásárláshoz meg kell adnod a személyes adataidat, valamint a szállítás és a fizetés módját. Végül a rendszer összegzi az adatokat, amiket le tudsz ellenőrizni. Ha minden stimmel, akkor tudod véglegesíteni a megrendelésedet.