A kényelmes vásárlás és az igényeinek leginkább megfelelő termékek ajánlása érdekében kérjük, fogadja el az ehhez szükséges cookie-kat a "Elfogadom" gombra kattintással. Jóváhagyása esetén többek közt meg tudjuk őrizni beállításait és preferenciáit, illetve az Ön által megtekintett oldalakat, amely jobb vásárlási élményt nyújt majd Önnek. 

Választását később bármikor módosíthatja. 

Az adatfeldolgozással és partnereinkkel kapcsolatos további információkról itt olvashat bővebben:

Adatkezelési tájékoztató

Burkoló szerszámok

Amikor az otthonunk felújítása mellett döntünk, akkor szükség van burkolószerszámok használatára. Ezek olyan munkaeszközök, amik nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a csempéket, illetve padlólapokat megfelelően le tudjuk rakni.


Ha például falat szeretnénk burkolni, akkor az első lépés az egyenetlenségek, repedések eltüntetése. Ezt a legegyszerűbben gletteléssel tudjuk megoldani, de a parkettázáskor is szükség lehet az aljzat kiegyenlítésére. A csempék lerakásakor pedig ki kell tölteni a köztük lévő hézagokat és a kitöltő anyagot el kell simítani. Ezt úgy hívjuk, hogy fugasimítás.

Rendezés:

Bármelyik feladatról is legyen szó a webshopunkban megtalálsz minden fontos szerszámot, amivel precízen, mégis hatékonyan tudsz dolgozni. Számunkra nagyon fontos, hogy minden olyan eszköz beszerezhető legyen nálunk, amikre az átépítési és felújítási munkák során szükség lehet. Ennek megfelelően nem is volt kérdés, hogy lesz egy “Burkolószerszámok” menüpontunk is. Itt összegyűjtöttük azokat az eszközöket, amik nagy segítséget jelentenek a csempézés, parkettázás alkalmával. 

Milyen burkolószerszámokat találsz a kínálatunkban?

Ha tökéletes végeredményre törekszel, akkor a megfelelő minőségű alapanyagokat kell használnod a munkához. Ugyanakkor arról sem szabad megfeledkezned, hogy milyen munkaeszközökkel dolgozol.

Egyrészt azért, mert a megfelelő szerszámok birtokában sokkal kényelmesebben és gyorsabban tudod elvégezni a feladataidat. Másrészt pedig azért, mert a végeredmény is sokkal szebb lesz. Ez abban az esetben sincs másképp, ha a burkolás kerül napirendre.

Nálunk kizárólag márkás burkolószerszámokat találsz, amiket a Schuller Eh’klar cég gyárt. A vállalat az 1994-es alapítása óta minőséget és megbízhatóságot képvisel a piacon. Az általa gyártott termékek a profi szakemberek és a kezdő mesteremberek igényeit is magas színvonalon elégítik ki.

Kínálatunkban megtalálod a fogazott glettelőt, amivel szépen fel tudod vinni és el tudod simítani a glettanyagot a falon. Többféle méretben is elérhető a szerszám, így az igényeidnek megfelelően tudsz választani.

Ha a csempézéskor használt hézagkitöltő anyagok simítására keresel munkaeszközt, akkor is jó helyen jársz. A fugasimítók többféle kivitelben is rendelkezésre állnak. Van olyan típus, ami ergonomikus kialakítású fogantyúval van felszerelve és van rajta egy gumibetét is, ami cserélhető. Ezenkívül olyan változatot is találsz, amin egy jó szívóképességgel rendelkező szivacsbetét található.

Univerzális simítóval is tudunk szolgálni, ha vakolatok, illetve esztrich aljzatbeton simításához keresel szerszámot. Ezt remekül tudod használni csempézéskor is, amikor fugázás után le kell mosnod a csempelapokat.

Milyen egyéb szerszámokat tudsz megvásárolni nálunk?

Nemcsak a burkoláshoz van szükség a jó minőségű szerszámokra, hanem más munkához is, amit igényesen és kényelmesen szeretnénk elvégezni. Nálunk azokat a munkaeszközöket is megtalálod, amiket a festéshez és a tapétázáshoz tudsz használni. Ezek mellett pedig a kőműves szerszámokat és a mérőeszközöket is meg tudod vásárolni. Az alapanyagokat sok esetben higítani kell, vagy össze kell keverni őket egymással. Így a keverő gépek és szárak is elérhetőek webáruházunkban. 

Ha nem találod az általad keresett terméket, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! Az elérhetőségeinket az oldal aljára görgetve találod. Telefonon is el tudsz érni minket, de ha az szimpatikusabb, akkor üzenetet is írhatsz az e-mail-címünkre.